2016. január 29., péntek

X Bolygó, a 9-ik bolygó vagy Nibiru, földönkívüli bázis - Cobra 2016.01.27.-



2016. január 27. szerda

X Bolygó, a 9-ik bolygó,
vagy Nibiru,  
földönkívüli bázis


 
Mostanában sok szó esett a tömegmédiában az X bolygó lehetséges felfedezéséről, vagy Kilencedik bolygóról, ahogy azt most hívják.



Bár ez még nem a hivatalos felfedezése az X bolygónak, de egy lépés a helyes irányban.  Ez egy része a szerény felfedezési programnak, ami most folyik. A Cabal visszatartotta a tudását az X bolygó létéről évtizedeken keresztül. Lehet, hogy tudtok a Chimera-ellenőrzött Maui Nagy Felbontású Számítógép Központról (MHPCC), amely elfog minden begyűjtött adatot az összes nagy csillagászati megfigyelő állomástól az egész világon és töröl minden adatot, ami az X bolygó közvetlen felfedezéséhez vezethetne.


Nyolc évvel ezelőtt, egy japán tudós Patryk Lykawka publikált egy tudományos cikket, amely megjósolta egy hipotetikus bolygó jelenlétét, ami a pályája jellemzői alapján nagyon közel áll a valós X bolygóhoz:




Természetesen a cikke nem kapott nemzetközi sajtó tudósítást, amint Mike Brown kinyilatkoztatása kapott, mert az túl közel volt az igazsághoz.

 

 

Hogy felfrissítsem a memóriátokat, itt vannak a tényleges X bolygó jellemzői, amelyeket a Plejádiak adtak meg nekünk:


Átmérő: 7,500 km
Tömeg: a Föld tömegének 76 %-a
A fél főtengely: 70 AU
Dőlésszög: 40 fok
Excentrikusság: 0.25

Az X bolygónak szikla-magja van, víz eredetű jég veszi körül és megfagyott, vékony metánréteg. Ha egy űrpróba során meg fogják látogatni az X bolygót egy távolságból, akkor egy ezüstös-kék felületet fognak találni nagy felületeken sima tereppel és geológiailag dinamikus felszíni részekkel, amelyek criovulkanikus (hideg-vulkanikus) jeleket mutatnak. Ha ez a próbálkozás elég közel kerül ahhoz, hogy a kamerák 10 méter/pixel felbontást érjenek el, akkor fel lehet fedezni különös téglalap alakú, erősen visszatükröződő részeket a felszín néhány területén. Ezek az Ellenállási Mozgalom és a Galaktikus Konföderáció flottái bázisainak a felszínközeli üvegplafonjai.

És ha még mindig nem találtátok ki, az X bolygó NEM a Nibiru.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése