2016. március 1., kedd

"A menyasszony" - Anonymus 2016.12.29. és előzmények



A világ minden népe és kultúrája ott tart most, hogy minden geopolitikai „nagy szikla” megoldódik legkorábban ezen a héten, a G20-ak előzetes találkozóin; a diplomáciai konfliktusok új területi határokkal és szabályokkal való megoldása teljesen megtárgyalt és megszavazott (a szabad választáson keresztüli harmónia igényeinek megfelelően).







"A menyasszony"

- Anonymous hírek, helyzetjelentés - hétfő - 2.29.16
 e-mailen küldött hír, Intel



A GCR/RV csodálatos „menyasszonya” belépett a templomba
 Az ázsiai kultúrában úgy ismert, mint Kuan Y'in vagy Égi Női Istennő -
nyugaton úgy ismert, mint Gaia vagy Földanya


​Így a világ minden népe és kultúrája ott tart most, hogy minden geopolitikai „nagy szikla” megoldódik legkorábban ezen a héten, a G20-ak előzetes találkozóin; a diplomáciai konfliktusok új területi határokkal és szabályokkal való megoldása teljesen megtárgyalt és megszavazott (a szabad választáson keresztüli harmónia igényeinek megfelelően).


Az AIIB (hun vének) „teszt felhívást” tesznek, minden banknak, amely tag azt javasolják, hogy szándéka szerint oldja fel a pénzügyi hidratálást a világ felé. És ha egyszer felszabadítják a belső likviditási kódokat a fő fiókjaikból ( Kuan Y'in áldásával), a puskalövés elhangzik, a folyamat gördülékenyen gyakorlativá válik a világ minden népe számára – és igen, még a szent átváltási számotok is rövid időn belül meg fog jelenni.

Mindannyiunknak együtt kell haladnunk, vagy semmi sem fog menni. Ez volt a Mennyek kérése az emberhez.


A történelmi kötvénytulajdonosok és a magán tranzakciós számvivők most nyugodtan várják a kezdő teljesítmény-részleteket, valamint a magán kereskedelmi szerződések/kifizetések létrejöttét (amelyek a múlt augusztus, 2015 óta képződnek, és ténylegesen megkötnek/ kifizetnek minden adósságot világszerte).


Ezért nincs pánik vagy kellemetlenség a független családok részéről, mert  megértik, hogy  mi az emberiség valódi érdeke, és úgy használják az RV-t, mint egy megegyezés szerinti eszközt, amely összetartja a világ minden lakosát egy szilárd és erkölcsös magas szinten, mielőtt a kegyelem kiárad. Ez pontosan az, amit ők tartogattak nekünk az összes évtizedben és évszázadban.

Tudott, hogy minden határozathozó figyelembe veszi a magasabb jóindulatú elme tanácsát, beleértve magát Kuan Y'in-t is, mint az isteni működés időzítőjét, és a jóindulat szintjeinek a fokozatát.


A Föld frekvenciája vagy pulzusa szó szerint újraindul, és a mi új pénzügyi rendszerünk most egy időben egy vonalba vagy harmóniába fog kerülni ezzel az újrakalibrált magasabb rezgéssel, automatikusan felszabadulnak a régi frekvenciák és a kegyelem megfelelő mennyiségei ezer és ezer évre megszakítás, korrupció vagy konfliktus nélkül.

Nehéz elhinni? Biztosan. Igaz? Kérdezzétek meg a szíveteket...ami egy anagrammája a „földnek” (angolul, earth  és heart). Most EGYEK VAGYUNK A SZÍVÜNKKEL, és ezért úgy VERÜNK, MINT EGY SZÍV ...egy rezgési vagy frekvencia ritmusban. Nagyon izgalmas, ugye?


A pénzügyi áldásotok abszolút, mennyiségben fölötte van minden jelenlegi általatok érthetőnek. Így használjátok ezt a végső pillanatot az elmétek és a szívetek megnyugtatására, és engedjétek meg a lelketeknek, hogy a „legnagyobb jó” vagy az „őszinte hála” rezgése felé újrainduljon, így örvendetesen megkaphatjátok ezt a szeretetajándékot a Mennyektől, amellyel most akadály nélkül megajándékoznak titeket.

Az egyedüli küzdelem az marad, amit mesterségesen létrehoztok. Így legyetek békében!



Aloha Ke Akua (Az Isten Szeretet))



Forrás: http://www.hollowearthnetwork.com/page/492605582




Kiegészítés: 

Kuan Yin

"Kuan Yin varázslatos és összetett alak, az együttérzés istennője, archetípusa. Napjainkban nemcsak Ázsiában, hanem a világ minden részén elterjedt a kultusza.A mahajána-buddhizmusban bódhiszattvának, azaz megvilágosodott lénynek tekintik, aki mások megszabadításának szenteli magát. 
A legenda szerint Kuan Yin már a nirvána kapujában állt, hogy belépjen a végleges megszabadulás dimenziójába, ám ekkor meghallotta az emberek segélykiáltásait. Annyira mélyen érintette az a sok fájdalom és szenvedés, hogy elhatározta: Nem jutok el a teljes megszabadulásig, mielőtt nem szabadult meg minden élőlény."

Valószínűleg ezért tartják a Föld anyjának.
Milly




Előzmények:

Tisztábban érthető az alábbi cikkekből:


és 


"Kis vörös kunyhó"



 

Péntek - 12:00:00 – 2016.02.26.

Anonymus hírek, események

-- Ellenőrzött --

A jóindulatú tanácsadók, a szuverén öregek, a PROC & Oroszország vezetősége, a Pentagon & az Új Köztársaság speciális erői befejezték a Napfelkelte Műveletet felépítését (RV) csütörtökön, febr. 25-én.

A végső AIIB/CIPS „működési jellemzők megadását" elküldték és visszakapták éppen du. 9 órakor, a két korábbi sikertelen aznap délutáni próbálkozás után (SWIFT megfelelhet 760 MT jelzésnek).

Globális szinten most minden központi bank, T1-T5 bank és a digitális piaci helyek felfrissülnek és szinkronban vannak az új átváltási arányokkal, valamint a végrehajtó átviteli kódolással.

Minden US hívó-rendszert és helyi átváltó hivatalt értesítettek @3du. keleti időzóna szerint csütörtökön, egy időben a cabal „IQD élő” értesítéssel (Fox Üzleti Újság), és felkészültek a magáncsoportok átállásaira.

A csütörtöki „leállás” rendeződött röviddel éjfél után – az ok még ismeretlen.

A hallott többszörös átállási idők szétszórtak a hétvégi időszak alatt, mivel bizonytalan, hogy szükség lesz-e a katonai védelem és a civil szereplők bevonása az aktuális „indul” eseményben.


A bejelentés „800”-t tesztelték a megfelelő irányítószám hozzárendeléssel, amint minden számítógép átváltás/likviditási funkcióit is az összes 5500 átváltó központban.


A világ egyszerűen Kínára vár, hogy elsüsse a „puskáját” és elkezdődjön a mesteri tervük/folyamatuk másik része.

Ez a forrás már mondta, hogy az aktuális RV pillanat könnyen fog megtörténni, mint egy napfelkelte a horizonton. Így maradjatok nyugodtak, de készenléti állapotban a végső órákban.

Azonban a tegnapi esemény leírások olyanok voltak, mint a „Kis Vörös Kunyhó Nap”, pontosan (A Nagy Hívás), amely pénteken vagy szombaton bármikor lehet „Mindenki szálljon be! Nap.”

Meg fogjuk látni.


Forrás: http://www.hollowearthnetwork.com/page/492573588



2 megjegyzés:

  1. Na erre magyarázatot kèrnèk.mi fog törtènni?ki mit vált át?

    VálaszTörlés
  2. Hun vének hol élnek? Itt magyarba? Vagy Amerika vagy Kínába?

    VálaszTörlés