2016. március 9., szerda

A tisztító gömb segíthet 2016.03.08.


Tedd ezt, amikor úgy érzed, padlón vagy, nehéz az élet, sok a gondod, vagy ha valami feszül benned. Hidd el, és TUDD, hogy TE vagy az EGYetlen, aki ilyenkor segíthet rajtad… aki MINDIG és BÁRMIKOR segíthet rajtad.


A tisztító gömb


energy_sphere_by_bagstoper
Szeretnék ma veled megosztani egy viszonylag friss “találmányomat” (nem én találtam ki, hanem inkább rátaláltam), egy olyan tudati technikát, melyet nemrégiben “láttam meg” magomban, amikor kvantum szinkronizációt alkalmaztam valakin gyakorlás gyanánt. Miközben a “betegre” voltam hangolva, a következő “eljárás” jelent meg bennem, amit most szeretettel megosztok veled, és kívánom, hogy váljék hasznodra, EGÉSZségedre.
Hunyd le a szemed és tudatosítsd magodban, hogy a szíved közepe az a csillagkapu, a harmadik szem (szerintem), ami a Forrással, a megnyilvánulatlan, tiszta Teremtő Tudat felsőbb szintjeivel, avagy az Univerzum Teremtő Tudatával összeköt. Véleményem szerint, ez az a pont, ahol beárad a tudat a lényünkbe, hiszen ott léptünk be a testbe is annak idején. Tudtommal a szív ölt testet, fizikai formát elsőként, és kezdi meg lüktetését a saját kis galaxisunkban, mint valami központi Nap, mely a galaxisát teremti. Bizonyára nem véletlen ez sem, és nem a “szél fútta” úgy, ugye.
Tehát képzeld el, hogy ebből a pontból, egyetlen pontból, szíved középpontjából egy energia gömböt tágítasz ki folyamatosan (amíg körbe nem ölel teljesen), ami tiszta, tudati energia (de lehet arany, ibolya, vagy bármilyen színű, amit gondolsz, hogy hatékony lehet), és transzmutálja lényed, megnyilvánulásod minden atomját pozitívvá/szeretetté, amit érint/körbe ölel a lényed minden síkján, minden testedben (spirituális, mentális, érzelmi, fizikai), minden térben és időben. Programozd ezt úgy szívből, tudatilag, hogy azt a kezdeti egyetlen pontot akard, hogy így tegyen. Mivel a tágulásban az a pont fog másolódni, szerteágazódni, ezért minden, amit a gömb táguló felülete érint (minden energiát, gondolatodat, érzelmedet, sejtedet, atomodat, stb) ezt a programot, akaratot fogja végrehajtani.
Mintha ősrobbanást idéznél elő MAGodból (ez az Univerzum is így teremtetett… meglátásom szerint). Ez minden sötét felleget, negatív energiát fel kell, hogy oldjon, mivel TUDATOSAN, akaratlagosan transzformálod minden megnyilvánulásod polaritását. TUDD és AKARD, hogy ez így legyen! És LEGYEN MEG A TE AKARATOD!
Természetesen ez nem feltétlen fog elsőre és egyszerre mindentől megszabadítani (bár lehet, hogy létezik ember, aki már olyan szinten van). Kezdd el pulzálni ezt a gömböt, mintha folyamatosan küldenéd ki a szívedből, minden egyes szívdobbanással végigsöpörsz ezzel a fényes, táguló gömbbel lényeden; egyfajta Tudati Cunamit előidézve!
Természetesen, aztán kitágíthatod ezt a tisztító gömböt a szobádra, házadra, városodra, országodra és az egész Föld bolygóra is. Akár hiszed, akár nem, ha ezt szívből teszed, biztos, hogy lesz eredménye.
Érezd, éld meg, élvezd, ahogy egyre és egyre tisztul belsőd, és egész lényed, környezeted mintha minden egyes dobbanással ez a fényes gömb leszedne egy réteg szutykot mindenhonnan, ahol felgyülemlett “fellegek” vannak. Minél többször, annál fényesebben kezdesz belül ragyogni. Ezért a környezeted, életed is tisztul.
RAGYOGD BE A LÉNYED BELSŐ FÉNYEDDEL! PULZÁLJ! És élvezd a varázst, tudatod szívből kiáradó tisztító, gyógyító erejét!
Tedd ezt, amikor úgy érzed, padlón vagy, nehéz az élet, sok a gondod, vagy ha valami feszül benned. Hidd el, és TUDD, hogy TE vagy az EGYetlen, aki ilyenkor segíthet rajtad… aki MINDIG és BÁRMIKOR segíthet rajtad.
Kívánom, hogy számodra is beváljon a tisztító gömb!
További Fényes napot!
Szeretettel,
Tudatfodor
1405533073076961

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése