2016. május 23., hétfő

A Felemelkedés egy értelmezése 2016.05.21.





Megjegyzés: "Nagy mértékben egyetértek ennek a cikknek az üzenetével. Ha felidézitek Krisztus felemelkedését; az testi formában történt. Ő képes volt megtartani a testét és magával hozta a felemelkedés során. És ezért, valahányszor a jelenlegi dimenzióba látogat, nem kell neki még egyszer átmennie a születési folyamaton és emberi gyermekként megjelennie, mint ahogy erre a világra született. Ehelyett fel tudja ölteni a jelenlegi testét és magával hozni, mivel most van egy garázsa (ezt így mondják) a magasabb dimenziókban, ahol a fizikai testét tartja. És bármikor, ha a Földi dimenziókba akar jönni, akkor csak belép az előző testébe és/vagy inkarnációjába, és készen áll a jövetelre. Az ebben az időben történő felemelkedésben résztvevők számára az egyik nagy előny az, hogy a testük soha többé nem hal meg. Ahogy a biblia mondja: „a győzelem elnyelte a halált”.

Jézus élete, akit mi Sanandának is nevezünk, fényes példája ennek a felemelkedési folyamatnak. Ha ő ezt meg tudja tenni, akkor mi is meg tudjuk tenni. Ebben az időben egy sokkal magasabb planetáris szint lesz. A tervek szerint emberiségnek legalább a túlnyomó többsége fel fog emelkedni. Akik még nincsenek felkészülve a felemelkedésre, azokat fizikailag át fogják vinni a „Második Földre” még pihenésre és kikapcsolódásra (R&R-re) és még több életlecke elsajátítására, hogy többet tanuljanak a saját személyes tapasztalatukból. Sokan, akik nem tartoznak ide, azok mélyen belemerültek a gonosz Annunaki és Reptilián filozófiába és doktrínába, irigyek és önzők és teljesen érdektelenek a többi emberrel kapcsolatban, nem vigyáznak senkire magukon kívül; és ezért folytatják az emberek szolgaságban tartását manipulációkkal, megtévesztésekkel és hazugságokkal."





A Felemelkedés egy értelmezése


Kinyilatkoztatás:
2016, május 21.



Fogadjátok el a Felemelkedést...

Évekkel ezelőtt tanultam a Felemelkedésről, nagyon keveset tudtam erről, de nagyon érdekes volt számomra. Azóta sokat tanulok erről. Ezelőtt már érdekelődtem és tanultam az életről. Valami van bennem...Valami, amit már tudok, de nem tudok rá emlékezni és az elmém próbálja megtalálni a választ. Ez az egyik ok, ami miatt sokkal izgatottabb vagyok a Felemelkedéssel kapcsolatban.

Mi mindannyian tudjuk, hogyan kezdődött az életünk a születés előtt. De természetesen, amint a fénytestetek átkerül a fizikai testbe az anyja méhébe, erre nem emlékeztek. Majdnem mindent, amit az életetekben tettetek, ti magatok terveztétek meg. Igaz, mindig vannak hibák, és ezeken a hibákon próbáltok dolgozni az összes életetekben, amibe inkarnálódtok.

Pontosan tudjátok, mikor fogjátok azt „passzolni”, ezért hagyja el néhány ember a Földet a születésnapján. Nincsenek véletlenek, még ha a szeretett ember elvesztésével is jár. De az életnek nincs vége, az folytatódik egy másik reinkarnációban. Így értékelni kell a jelenlegi életeteket, mert olyan nem lesz többé. Más személyek lesztek.

A Felemelkedés után mindenre és mindenkire emlékezni fogtok, akit ismertetek, nincs többé „tisztítás”. Újra fogjátok látni a szüleiteket, ők nem lehetnek ugyanabban a fizikai testben, de ők azok. Látni fogjátok az összes rokonotokat és mindegyik elődötöket.

A Felemelkedés akkor történik meg, amikor még a fizikai testetekben vagytok. „Eggyé” válik a fizikai testetek és a fénytestetek. Többé nem lesz kapcsolathiány a kettő között. Az előző reinkarnációitok minden emléke és tudása be fog áradni az elmétekbe, mint egy érzelmi hullám. Mindenki fogja tudni, ki ő teljes létében és mindenki újra látni fogja a szeretteit. Még a régen látott szeretteiteket is újra fogjátok látni, nem is tudjátok, kik ők, és ők sem tudják, kik vagytok.

Régen, amikor még tinédzser voltam, volt egy álmom. Éppen néhány hónapja volt egy dejavu érzésem, és ez egy olyan különös álom volt, hogy emlékeztem...Ez a fénytestemből származó, az inkarnációm előtti memória kellett, hogy legyen.

A ti testetek egy inkarnáció, és a „valódi énetek” fényből van, nem fizikai. Egyszerűbben mondva, a „Szellemetek”.

A Felemelkedés nagyon reális és nagyon hamarosan eljön.





Fordította MAnna



1 megjegyzés:

  1. Ebből megint kimaradt a Teremtő Isten. Atya + Fiú + Szentlélek = Élő Isten ."Ami az embernek lehetetlen, Istennel lehetséges." Minden embernek ismernie kellene a: Biblia: Jelenések könyvét. Benne van az ember felemelkedésének teljes folyamata.

    VálaszTörlés