2016. május 10., kedd

Minden összehangolt ST GERMAIN 2016.május 1.


Sokan, az előző életeitekben, szintén részt vettettek ezeknek az illúzióknak a teremtésében. Mert szükséges volt; szükséges volt abban az időben és szükséges még mind a mai napig, de nagyon hamarosan ez megszűnik, és átjuttok a fátylon, vagy a fátyol fog teljesen megszűnni.




Minden összehangolt
ST GERMAIN
2016.május 1.

St. Germain vagyok, és igen, akár a ti fivéretek, Sananda mondta, sok változás van; sok változás következik. Sok változás van folyamatban. A kormányaitok szerkezete teljes a folyamatában vagytok.


Sok minden történik a háttérben. Sokan látjátok vagy halljátok a híreket és tudjátok, miről beszélek, amikor egy Köztársaságról, egy Új Köztársaságról beszélek. Az egyik, amit tettek veletek kezdetektől fogva, hogy rabszolgává akarnak tenni titeket és lenn tartani. És ők ezt a lehetőségükhöz képest ezt a legjobban tették, de tényleg a lehető legjobban, nem tudnak felülemelkedni azon az erőn, ami velük szemben működik. És a Fény erői éppen most is ellenük harcolnak, amikor mi beszélünk. És ők tudják, ebben az időben, hogy elvesztették azt a sajátos háborút. Még harcolják a csatáikat; még csatároznak, mert azt hiszik, az utolsó percben is, hogy meg lesznek mentve, ki lesznek emelve ebből a helyzetből itt, és elkerülnek a nirvanába, az ő mennyükbe, bárminek is nevezik azt. Még mindig erre várnak, és ezért tartanak ki, bár tudják, hogy ez egy veszett ügy; mélyen belül tudják ezt.


És ők sok lehetőséget kaptak, hogy a Fény felé forduljanak, hogy megváltozzanak, és a Fényben-lét új megértése irányába lépjenek, akárcsak a régiébe. Ahogy látjátok, mindazok, akiket most ellenségnek neveztek, valamikor a „barátotoknak” és a „fivéreteknek” fogjátok mondani. És ezt követően, ezután, ezelőtt, titeket az ő testvéreiknek, barátaiknak fognak nevezni.

Tudjátok, hogy minden dolog, ami most történik, minden, ami változik, előre megrendezett. Ezek a nagy „hangszerelés” részei, ahogy Sananda mondta. És ez az új Köztársaság, ami előtt álltok, valamint azok az áldások, amiről annyit hallottatok a különböző valuta-váltásokkal kapcsolatban. Közületek azok, akiknek valutájuk van, azoknak most egy jó lehetőségük van, hogy beváltsák azt és egyensúlyba kerüljenek; nem az azonnali gazdagságba, nem abba helyzetbe, hogy azonnal milliomosok legyenek, bár néhányan azok lesztek. De nem ez a cél – a cél az egyensúlyba jutás. És mindannyian, akik azért dolgoztok, hogy az egyensúly felé haladjatok, most nagyon közel álltok ehhez. A felszabadulás jön, a felszabadulást hamarosan kihirdetik sok különböző módon.

És a Köztársaságotok? most megvan – most működik – de még nem hirdették ki nyilvánosan itt ebben az országban.

És a NESARÁ-tokat még nem hirdették ki, de itt van és készen áll a kibontakozásra. És ha beindul, az életetekben minden meg fog változni. Teljesen másképpen fogjátok értelmezni az életeteket, és kikerültök abból az illúzióból, ami itt van, és aminek részesei voltatok a megteremtésében. Mégha azt is gondoljátok, hogy ezt egy sokkal inkább tudatalatti szinten tettétek, ti is részesei vagytok ennek az illúziónak a megteremtésének.

Sokan, az előző életeitekben, szintén részt vettettek ezeknek az illúzióknak a teremtésében.   Mert szükséges volt; szükséges volt abban az időben és szükséges még mind a mai napig, de nagyon hamarosan ez megszűnik, és átjuttok a fátylon, vagy a fátyol fog teljesen megszűnni. Ez eltűnik most, és sokan azt fogjátok találni, hogy egyre többet és többet láttok a fátylon keresztül. A pillantásaitok sok különböző módon szólnak majd hozzátok. Felnéztek az égre, és más eget fogtok látni most; nézitek a napot, és más napot fogtok látni; nézitek a csillagokat és a csillagok fényére tekintve azt mondjátok „azok hajók”. Ezeket látjátok. Ez valóságos. Érzitek az atmoszféra változását, érzitek a klíma változását, érzitek az energia változását.


Mindez egy része a nagy hangszerelési és a Felemelkedési folyamatnak.

Így legyetek még egy kicsit türelmesek. Minden a változásról szól, és ami most jön, az egy nagy változás. Lesz néhány kis változás, de ...van egy nagy változás, amit ti az „Eseménynek” hívtok. Vannak események, amik ehhez vezetnek, de
a nagy „Esemény” már nincs messze, és valamikor ezen a nyáron fog tetőzni, 2016 nyarán. Ez a harmadik hullámmal fog eljönni. És a harmadik hullám különböző eseményekhez fog vezetni, és az ”Esemény”, ahogy azt megértitek: a Galaktikus Impulzus, ami eléri a Földet.

Mindez elérkezik. Mindez része az új kifejezésmódnak ...amit az Új Diszpenzáció (rendelkezés) Vezetői a „Napkelte Után” néven hívnak. Ti most ezt a „Napkelte Után”-t közelítitek meg. Így, ahogy mondom, legyetek még egy kicsit tovább türelmesek.

Most átadom ezt a csatornát másnak, aki ennek a kifejeződésnek, ami történik, egy másik részét osztja meg veletek. Minden szeretetem és békém legyen veletek. St. Germain vagyok.


F
orrás: http://www.earthascends.com/page/493181582




8 megjegyzés:

  1. Aha,nyár végéig sok hónap van.Mire lemennek a hónapok addigra el is feljtük ezt a cikket és meher tovább ez.Vagy jön egy cikk hogy ez meg az miatt lassúl,időpont törölve azt kész.Nem kell örülni.Pesszimista ember vagyok de eddig nem tévedtem.Milyen sok ilyen hír volt már,évek óta ez megy.Meglátjuk de ne élje bele senki se magát,jobb szemlélni a dolgokat.Hq igaz akkor tudjuk hogy mi van,ha nem akkor meg nem tudunk csalódni mert nem is igazán hittünk benne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak az a bökkenő, hogy a hit és a koncentráció, sőt a vizualizáció segíti az események bekövetkezését... a távolságtartók pedig ezért hozzájárulnak a halasztáshoz.

      Törlés
  2. Kedves Névtelen!
    Miattad késik a felemekedés mert nem koncentràlsz eléggé!! Hát azèrt lyent!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem miatta, hanem amiatt, hogy kevés még aki rendületlenül, nagy erővel a felemelkedés mellett áll ki. Ez energia harc. Ahova teszed az energiádat, azt erősíted. Sok kicsi sokra megy.

      Törlés
    2. Ekkora hatalmam lenne? :p
      Az igen,én tartom fel az eggésszet.Nahát ;D

      Törlés
    3. http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/corey_es_cobra_kozos_radiointerjuja_i

      Július 8 a közzététel napja! Tehát a fent leírtak igazak ugyan is tényleg 2016 nyara ;)

      Törlés
  3. Az emberiségnek nem felemelkednie kellene hanem villá gyorsan eltűnni erről a gyönyörû bolygoról, amit teszünk a természettel az tragikus!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát figyeld,az emberiség mint civilizáció nagyon de nagyon új.6000 éve még állatbőrbe vadásztunk meg gyüjtőgettünk,tehát mint az ősemberek.Szóval van még mit tanulni,de mi egy univerzumban szerintem "gyereknek" számítunk.Ha a gyereked hibát követ el akkor nem kiteszed a lakásodból hanem elbeszélgetsz vele,segítesz megoldani a problémáját de semmikèpp sem elzavarod.Aztán ott a pénz is,hihetetlen nagy befolyásoló tényező.Ott a környezet szennyezés is,nekem lehet gyáram de közvetlenül nem érzem hogy ez ártalmas akkor mért lépjenek? Akkor fog rájönni az emberiség mikor alig kap levevőt de ekkor is vissza lehet még fordítani a dolgokat.Kína már tesz ez ellen,rengeteg megujuló energia forrást állít hadrendbe.Németbe van olyan hogy azért fizetnek hogy fogyaszd az áramot mert tárolni nem tudjuk de a szélerőmű meg pörög és termeli.Szóval haladunk előre de ez egy lassú folyamat.De a világot sokan így akarnák hagyni,az olajlobbi is például mindent megtesz csak azért hogy az autód ne hogy elemtromos legyen.Ki tudja lehet hogy olyan akkumulátorok vannak már hogy elmennék egy feltöltéssel 1000km-re és a súlya a töredéke a jelenleginek.De le merem fogadni hogy rosz kezekben van.Persze az ember mint lèny sem teljesen jó,a nagyvállalatokra is szokták mondani hogy pszchiopaták mert 90.000Ft-ért robotoltatják az embereket azt a bevéltel és a tiszta profit meg millió eurós nagyságú.

      Törlés