2016. november 9., szerda

Trump mint Kennedy az elit és az új világrend ellen 2016.10.23.


 Donald Trump nyíltan vállalta fel a harcot az új világrend vezetőivel. Multinacionális vállalatok, nemzetközi bankok, korrupt politikusok, kiket Clinton-ék képviselnek, igyekeznek megerősíteni befolyásukat a világban, hogy dollár milliárdokat vágjanak zsebre és más nemzetekre erőltessék akaratukat.


Trump mint Kennedy az elit 
és az új világrend ellen Donald Tramp választási videója Alex Jones műsorában. (Magyar narrátor)
Forrás: The Alex Jones Channel
2016. okt. 23


Megjegyzések:

Clinton és Soros is a Rotschildoknak dolgozik.. Trump viszont a másik oldalnak. Ez a mi szerencsénk. Nagyon különös volt, ahogy egy óra alatt hirtelen teljesen megváltozott a szavazás állása.  

Trump beszédéből arra következtethetünk, hogy az Új Köztársaság létrejöttéről kapott hírek igazak lehetnek. 

Milly

...........................................


"Az internet legyőzte a big corporation háborús kifosztó bankster elitet és tömegmédiáját.
Trump nem egy szent, lehet nem szeretni, de:
Anti TTP, TTIP, ellene van a nemzetek fölött álló globalista elitnek
Nem ért egyet a mérgező oltásokkal
Ellene van az alapító alkotmány megszüntetésének, és az amerikai szabadságjogokat meg akarja védeni
Ellene van az elszegényítő tendenciáknak (obamacare, középisztály megszüntetése, adóztatási rendszer)
Auditálná a Fedet
Szeretné újraépíteni az egyre romosodó infrastruktúrát, újra erős amerikát akar és jólétet
Ellene van a háborúnak, hillary szívesen kirobbantana egy pusztító világháborút
Sorolhatnám tovább. Az egész globalista elit felvonult ellene, ő nem az ő emberük, teljesen esélytelennek tűnt az össz-tömegmédia kirohanásaival szemben. De a második amerikai forradalom megtörtént, az emberek az elit ellen őt választották. Nem azért, mert szent, vagy mert üzletember, hanem a fenti pontok miatt.
A neheze csak most jön, az elit nem fog nyugodni, és mindent el fog követni a káosz, a polgárháború, a világháború kirobbantásáért, amíg a romokon be nem vezeti az új világrendjét. A forradalom csak most kezdődik. Meg kell védeni a pusztító szándékok ellen. A választás csak az első fontos lépés volt ebbe az irányba, amikor az emberek visszaveszik a hatalmukat az őket gyűlölő elit kezéből. Hajrá Amerika, hajrá világ!"
Jakab István2 megjegyzés:

 1. Eddig meg Trump is a rosz oldalon át.Meg hogy ez egy színjáték és nem is lesz majd elnök január 20-án...Most ez akkor mi? Ki hisz ezekben az űzenetekben ezután?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ki mondta, hogy a rossz oldalon állt eddig? A hivatalos média? Most érdemes meghallgatni a hivatalos médiát. Színt váltottak bizony! És miért? Mert nem akarnak a széllel szemben... eddig a szél más irányból fújt.

   http://index.hu/kulfold/usa/feher_haz/2016/11/09/kik_szavaztak_meg_elnoknek_trumpot/ Ezt mondják a Kossuth rádióban is. Tehát igaz lehet.

   Törlés