2016. december 2., péntek

“Gólvonal” – GCR/RV Frissítés 2016.11.29.


Az alábbiak szerin tehát Amerika beindult! Az új elnök is ezt az irányt tűzte ki.

RV a pénzügyi újraindítás. Vagyis a kínai Vének adománya alapján és az Ellenállás segítségével az emberiségre egy szebb és jobb világ köszönt! Ez Amerikából indul ki, mivel ott van az anyagi rabságunk kulcsa. (Lelki felemelkedésünk kulcsa állítólag nálunk van magyaroknál. Úgyhogy ideje ráerősítenünk.)

Ha még ismeretlen a téma, akkor érdemes az előző, hasonló témájú megosztásokat elolvasni.

Hogy mikor és milyen formában fog begyűrűzni hozzánk ez a változás? ... Azt nem tudhatjuk. Sokmindentől függ. Tőlünk is... hogy mennyire vagyunk egységesen a változás mellett.

Milly



Sananda November 30, 2016

 – 

kedd – 2016. november 29.



———-
“Ahelyett, hogy feladnám, az áttörésre irányítom a figyelmem”
–Terrell Owens
———-

Aloha CC,

Az USN banki algoritmusok kódjait szombat éjjel újraindították, azután a HSBC-t  (egyéni és online bankolás – bank neve) figyelmeztették, hogy kezdje el a Wells Fargo főkönyveknek a főkönyvi tranzakciós cseréjét.

Nekünk azt mondták, ez teljes 48-72 órát fog igénybe venni, mielőtt bármi is előrehaladna. (Kedd éjszaka a végső időpont.)
Ők a hétfő éjszakai valós (számítógépes) időt használták, hogy teszteljék a hívások mennyiségét, ami másnap lesz a bankokban az RV amerikai verziója szerint (szerda).

Több, mint 25 000 hívás volt csak a HSBC-hez. És több ezer valuta hívás volt a többi bank felé. Több elutasításra volt szükség, amit már előre lehetett tudni.

Ha felhívtok egy bankot beváltást kérni, két nagyon fontos dolgot hajtotok végre:

1) Bizonyítjátok a „Véneknek”, hogy elegendő ember figyelt már fel az RV beindulására; és érzelmileg már készen állunk kezelni az ajándékukat – mivel a HSBC az ő banki intézményük.

2) Tudattalanul nyomást gyakoroltok minden más bankra, hogy álljanak be a sorba és gyorsan intézkedjenek minden dráma nélkül – különösen a Wells Fargo – mivel megkértek minden bankot,   hogy megfelelően készüljenek fel.

Tudni lehet, hogy a Wells Fargo húzta el az RV-t. Nem Joe Dunford. Nem Paul Ryan. Nem a Köztársasági kormány. Nem a Fehér Kalaposok. Nem a Kínai Vének. Nem a Nagyapa.
Vagyis az amerikaiak megkapták ezt az áldást a többi amerikaitól, kanadaitól és mexikóitól ez az egész idő alatt. Az emberiség volt gátolva, az emberiség.

Mindenkit bátorítunk, hogy ne használják beváltásra a Wells Fargo céget, ha ez lehetséges, a fenti  okok miatt. Szégyellje magát mindenki, aki kapcsolatban van a Wells Fargo vezetésével. Imádkozunk, hogy legyen gyors és komoly igazságnyilvánítás.
Hisszük azonban, hogy kedd éjfél előtt az USN algoritmus teljesen újraindul és a HSBC készen áll hivatalossá tenni az RV-t É-Amerikában – hadd áramoljon szabadon a Menny kegyelme.
Ez azt jelenti, hogy ugyanazok a hívócentrumok azonnal kinyitnak és egészen más hangnemet használnak az egzotikus idegen valutákra – mint most.

Mi azonban várjuk, hogy lássuk az új arányok postázását és az új karácsonyi valutánk bejelentését. 

Elvárjuk ezektől a váltóközpontoktól, hogy maradjanak nyitva 24/7, amíg az RV-t nem lehet teljesen befejezettnek tekinteni. 
A Dinarland-ot jóindulatúan és egyértelműen az amerikai földi  PSY-OPS (pszichológiai műveletek) részeként használják két nagyon különböző napirendben....így mindkettő sürgősséget idézett elő, és felfedi az ellenségeik stratégiáit és pozícióit több éves periódusban.

Ez nagyon kemény volt az átlagos valutatartóknak. De ne várjatok bocsánatkérésre, mert a szerelemben és a háborúban minden megengedett. Legalább nagy pénzügyi szeretet van ennek a láthatatlan háborúnak a végén.

Úgy tűnik, hogy 2016. december 1. volt az aktuális végpont a Kínai Vének számára, akik a hálaadási ünnepet és a hétvégét a végső kibontakozási csapdának használták.

HSBC vezetésével bármelyik amerikai bankot, amelyik most nem vesz részt, ki fogják zárni az RV-ből és egyértelműen megszünteti azt a megújított Köztársaság kormánya. 

Van azonban egy végső üzenet az amerikai bankszövetségnek: A Kínai Vének felkészültek az egész US bázisú bankrendszer megszüntetésére kényszer fizetésképtelenségekkel, ellenséges felvásárlásokkal, állomány feletti vásárlásokkal és/vagy perekkel az illegális hasznosítású bankok ellen és a csalárd hitelprogramok ellen, amikről tudott, hogy még mindig uralkodó jellegűek a bankrendszerünkben.

Ha szükséges, a HSBC és az amerikai katonaság a helyreállított köztársasági kormánnyal együtt felkészült, hogy kezelje mind a 23,7 millió (becsült) beváltást az US katonasága tulajdonában levő részeken, működő bárokban és állomásokon és/vagy képzőhelyeken.

Az alkalmazásra, hogy minden még 2016-ban kikerülő RV alap működjön az amerikai gazdaságban és elősegítse globális gazdaságot, még van egy jó hónap 2017 kezdetéig.
Köszönjük Vének, hogy kapcsolódtok hozzánk – a föld béketűrőihez. Kérjük tekintsetek minket a nagyon bonyolult együttes utazás részeként. Tudjátok, hogy mi felébredtünk és készen állunk szolgálni az emberbarátainkat bármikor, ha szenvednek.
Isten velünk van.


Fordította: M Anna

Megjegyzés

Egy csomó friss hír az alternatív médiából :

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/11/magyarorszag-az-egyesult-kiralysag-az.html

Az új bankjegyek ilyenek:


Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/


2 megjegyzés:

  1. A lelki felemelkedésünk kulcsa nálunk van? MI A FRANC EZ?
    Magyarnál undorítóbb ember tipust nem láttam most komolyan.Szinte ha külföldre mész dolgozni az első mondat az hogy magyarhoz ne menj ki dolgozn,az fog a legjobban átbaszni.Ennyit erről ;) De most komolyan,olyan emberek vesznek körül hogy nem igaz.Magyarnál undorítobb nincs,irigy,a szomszédok egymást figyellik,panaszkodnak ezerrel ami igaz jogos de nem akarom hónapokig azt hallgatni.Ez az ország mindig is egy szar hely volt,mindegy hogy királyság,kommunizmus vagy ez,itt hányingen volt éllni és hát a magyar ember a legroszabb tipus.Menjetek el gyárba dolgozni tehát ahol sok ember vesz körül,megtudjátok hogy milyen buta faj a magyar.Ha nálunk van a kulcs,inkább dobjanak atomot erre a szar helyre és legyen másnál.Minek ide kellet születnem...

    VálaszTörlés
  2. Nyugi, minden a régi.

    http://alternativhirek.blogspot.hu/2016/12/az-usa-nuklearis-haboruba-provokalhatja.html

    VálaszTörlés