2016. december 31., szombat

Most van itt az idő - Judas Iscariot 2016.12.27.



Most van, hogy készen legyetek megtenni az erőfeszítést.
Most van, hogy megértitek, kik vagytok, és milyen szerepet töltötök be a Földön.







Most van itt az idő

Judas Iscariot
2016. december 27. kedd
Csatornázó: Ann Dahlberg

Iscariot Júdás vagyok, és mindenekelőtt mindannyiotokat üdvözöllek. Ma egy gyönyörű nap van és az új idő számotokra a Földön megkezdődött. – Egy új és gyönyörű idő, ahol sok ígéret teljesülni fog.

Kedves gyerekek a Földön, ez elkezdődött. Egy új világ fekszik most a lábatok előtt. Éppen csak  be kell lépnetek és ünnepelni, kedves gyerekek a Földön, mivel most van az, hogy újrateremtitek a világotokat olyan hellyé, amire a szívetek vágyik. Ez mindenkinek egy olyan hely lesz, ahol mindannyian egyek vagyunk. Ti vagytok a teremtők, a mesterek és újraépítetek egy sokkal szebb és pompásabb világot, mint amit mögöttetek hagytok. Mindannyian veletek vagyunk ebben a munkában. Nem vagytok egyedül. Több ezren vannak körülöttetek kedves gyerekek a Földön. Itt nagyok az elvárások, amint a labda elkezdett gurulni, és ahogy Teréz anya mondta, a gördülés gyorsabb és gyorsabb. 

Az RV elkezdődött kedves barátaim és az ásót belevágtuk a földbe. Más szavakkal elkezdődött a munka és egy új program fog kivirágozni mindenütt a világon. Most van itt az idő kedves gyerekei a Földnek. Az idő most van...

Most van, hogy készen legyetek megtenni az erőfeszítést – a lelketek munkája arra várt, hogy ezt megtegyétek. Sok minden történik, nem mindenki fogja megérteni, mi is történik, de mindenki hallani fog róla és mindenütt írnak róla – egyik közzététel a másik után, a mostba kell kapaszkodnotok kedves gyerekek, az időtök most jött el. 

Most van, hogy megértitek, kik vagytok, és milyen szerepet töltötök be a Földön. Most fogjátok eldobni az álarcotokat és megmutatni, kik vagytok valójában. Ezután a többiek is el merik dobni az álarcukat és megmutatnia valódi énjüket. Mi mindannyian a magunk szerepét játszottuk a Földön, de mélyen belül mindig tudtuk, kik vagyunk –  gyerekek, akik kiugrottak a legszentebb tűzből és akiket ugyanúgy szerettek és üdvözöltek otthon, amíg egyszer elhatároztuk, hogy visszatérünk az eredetünkhöz. Isten szeret mindannyiunkat és mi mindannyian része vagyunk annak a tűznek, ami ő. Egyek vagyunk, mi mindannyian Egyek vagyunk, függetlenül attól, hogy az Univerzum melyik részéből jövünk. Ez egy óriási gondolat – egy kicsit nehéz, amikor idejövünk a Földre, de ennek ellenére igaz. Az igazságot néha egy kicsit bonyolult megérteni, de mélyen a szívünkben tudomásunk van róla.

Ez az igazság tudása most lassan szétterjed az egész Földön. Egyre többen és többen nyílnak meg a belső tudásra és elkezdik élni azt az életet, amit igaznak és valóságosnak éreznek. Ez néha ellenállásba ütközhet, de még ezek az akadályok is el fognak tűnni.

Nem sokan vannak, akik megadás nélkül képesek látni az igazság fényét. Vagy elkezdik látni a saját Fényüket, vagy elmenekülnek olyan helyre, ahol a fény nem érhető el. Nehéz lesz most olyan helyet találni a Földön, mert a Fény mindenhova bevilágít. A Fény azért jön, hogy a szívetekben legyen, érezzétek és hagyjátok, hogy beragyogtassa a napjaitokat. A kezetek hadd dolgozzon a fény szolgálatában és  legyetek elnézőek, ha a Fény nagyon erős és türelmes. Az a ti fényetekre vár és hogy segítsen, hogy fellángoltassátok, így a nagy lángok beterítsék a világot. Ezek a melegség és e szeretet lángjai, a minden és mindenki iránti szeretetért a Földön. 

Ti most egymásért dolgoztok, az egységért, amiben egyszer voltatok, de elfelejtettétek visszahozni azt a történelmi időkben. Most az emlékezésetek útján vagytok és a szeretet kezével megépítitek az új világotokat. 

Kedves gyerekek, ti kezelitek a Földet és ezért mi hálásak vagyunk. Ez az öröm ideje, amibe beléptünk. Ez az igazság és a szeretet ideje. Ti lehorgonyoztátok a fényt a Földre és mi veletek vagyunk ebben az óriási és fantasztikus munkában. 

Bátorságotok és erőtök van, hagyjátok, hogy most teljesen a szívetek vezessen titeket és a világotok a legcsodálatosabb világgá fog válni.
Sok szeretettel:
Judas





Fordította M Anna


Megjegyzés: Jézus jól tudta, hogy milyen szerepet kell betöltenie a Földön. Ezért ő kérte meg Júdást, hogy árulja el a hatalomnak, hol tudják őt megtalálni majd egyedül. Nem akarta, hogy a tanítványai is bajba kerüljenek. /Milly
Forrás:  http://tegyukszeppeavilagot.hupont.hu/92/jezus-oneletrajza
















2 megjegyzés:

  1. A Dr.B. Kovács Judit sokmindent leír a könyveiben Júdással kapcsolatban!

    VálaszTörlés
  2. Szívből köszönöm ennek a csodás üzenetnek a közzétételét! Legyen 2017 a szeretet és az igazság éve! Szeretettel teli boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!

    VálaszTörlés