2018. június 4., hétfő

Figyelmeztetése a vaskori Vezetőknek Rendszerük Teljes Leállításával -Turul 15. levél 1. rész 2018.06.03.

 "Szembeszállni a magyarokkal nem érdemes, mert legyőzhetetlenek." Talán ezért akartak minket  eltörölni a föld színéről? Látnokaik tudták, látták, kik vagyunk, milyen feladatot rótt ránk a Jó Isten? Érdemes végighallgatni a videót, mert egyre érdekesebb.
Milly





 Figyelmeztetése a vaskori Vezetőknek Rendszerük Teljes 

Leállításával
2018. június 3.





Részletek a videóból:

"Mivel az Aranykorban vagyunk, ám Páran ennek földi megnyilvánulását próbálták eddig gátolni, ezért befejeztetjük Minden vaskori Vezetővel a játszadozást. A Szeretet útján haladva, ám Keményen, Következetesen. 

Az Aranykor a Magyarok Felemelkedéséről szól, ezért az egész Világ Felemelkedéséről. "

" Fokozatosan Állítjuk le és vesszük el az Összes "Játékszereteket" Mindaddig, Míg Önként Visszaadjátok a Világ Vezetését az Aranykor Népének, a MAGyaroknak."






"Kedves Magyarok, MAG Lelkek, Felemelkedettek, Fénymunkások, Mágusok, Segítők, Mindenki aki a Jó Isten azaz a MAGyarok Istenének Szolgálattevői, akik azért Jöttek Le a Földre, hogy Megalkossák az Aranykort az Isteni Boldog Életet.
Most Szólítalak Titeket! Szeretettel Megkérem Mindnyájatokat:
Az Isteni Erőnket, Tudásunkat Szeretettel Alkalmazva, Égi, Isteni Segítséggel, Állítsuk Le Fokozatosan a Világban még jelenlévő kizsákmányoló rendszereket!"

"Ez a világméretű forradalom ideje, melyet otthonról, a szék helyünkről vívunk meg. Békésen, harag és vérbosszú nélkül. Mi, akik egy jobb, igaz világot jöttünk alkotni, Együtt, Közösen tegyük meg ezt Mindenkiért, és a Földért. 
Ez lesz az az Esemény, amelyről Einstein is beszélt. Úgy fogalmazott: A következő forradalom a Tudat, a Szellem, a Szív Forradalma lesz. Ez így is van. "

Az Isteni kérés imája így hangzik:

Akkor itt és most kezdődjön a bál,
Minden kizsákmányoló rendszer Itt és Most leáll.
Lefagy az erőmtől a számítógépes rendszer,
Azért, mert ezt kértem Tőled Istenem, Én az Ember.
Mindaddig így vagyon, és eképpen lészen,
Amíg a világ vaskori vezetői megjelennek Budán,
A Turul szobornál, a földi térben.
Önként átadják a Magyaroknak a világ teljes vezetését.
Ott és akkor bejelentik a Vaskor végét, és követik az Aranykor népét.
Azért és addig állnak a kizsákmányoló rendszerek,
Mert bennünk nagy irántatok a Szeretet.
Mind megteszitek önként a kérésünk,
Így a Világ élére áll az Aranykori Népünk.
Hála, hála , hála. Áldás a Mindenségre.
És ez így is van."



"Ha nem cselekeditek meg amit kérünk, akkor hazahív a Jó Isten benneteket, s Földanya kivet magából benneteket. Mert sem a Jó Isten, sem a Földanya nem tűri tovább azt, hogy elnyomjátok az emberiséget és bántsátok a Földanyát! Ezt vegyétek nagyon komolyan!

Kutya kötelességünk nekünk eme tettet megcselekednünk, azért, hogy elmaradjon a tudatlanok és azok országainak az isteni nagy figyelmeztetése. Hogy Földanya nyugalomban, békében maradjon.

A Jó Isten megmondta, adjátok vissza a világ vezetését a Magyaroknak!
Tegyétek mindannyian, ami a dolgotok!

Ez a kérés, ám ha semmibe veszitek kérését, nem csitítja tovább Földanyát. Földanyának már nagyon fájt mindenütt a világban az ember. Azért könyörgött a Jó Istenhez, hogy vigye el az összes embert és az embertelenséget róla, mert bántottátok.
Ám megkaptuk a Kegyelmet, mert fölvállaltuk, hogy...."


                           


"Kegyelmi idő van. 2038-ig mindenkinek Emberré kell válnia, aki nem válik Emberré, azt haza fogják hívni, kiáll a Játékból."

Turul








































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése