2018. augusztus 12., vasárnap

MAGYAR ASSZONY miért nem rezdülsz együtt az Ősi Teremtő Erőddel? Feketéné Lendvay Katalin 2018.08.12."Ősi kódok nyílnak,- Hozd felszínre azt a tudást, mely lelked legmélyébe van írva! Engedd, hogy lelkedből utat törjön és fényével beragyogja a körülötted élőket!"
Feketéné Lendvay Katalin
2018.08.12.


MAGYAR ASSZONY miért nem rezdülsz együtt az Ősi Teremtő Erőddel? 

Mi tart vissza attól, hogy megnyisd a szívedet, s együtt rezdülj a szívedből fakadó teremtéseddel?

Mi az oka, hogy nem mered előhozni magadból azt az ősi szentséget, azt a szépséget, jóságot, mely lelked mélyén arra vár, hogy kinyílj, mint ahogy a virág kibontja a szirmait?

Emeld fel szíved rezdülését abba a kegyelem teljes valóságba, ahol a NŐ egy különleges ékszerként, finom, érzékeny lágy dallamként rezeg.
Ő az, aki képes megnyitni a szíveket. Adni, mindig csak adni, lágyan kitárulkozni és befogadni. Ha megnyitja szívét, az oly szélesre tárul, hogy az egész világ belefér.

Nézz magadba, - Mi választ el attól szentségtől, hogy meglásd magadban, a szereteted kiárasztása által sorsokat vagy képes megváltoztatni, életeddel példát mutatni?

Miért nem tárod fel a benne
d rejtező ősi titkod, és osztod szét a körülötted élőkkel?

Eljött az idő, megtaláld ÖnMAGad isteni Lényét!

Eljött az idő, hogy megtaláld ÖnMAGad szépségét, egységét, szerelmetességét!

Ősi kódok nyílnak,- Hozd felszínre azt a tudást, mely lelked legmélyébe van írva! Engedd, hogy lelkedből utat törjön és fényével beragyogja a körülötted élőket!

S engedd, hogy szereteted áradása beragyogja Magyar Nemzetedet!

Szeretettel: Feketéné Lendvay Katalin

Mandalám címe: Őseredet IstenAsszonya
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése