2018. december 28., péntek

Végjáték és Csapatépítés - Egy szebb jövőért 2018. december

"Forr a világ, az események felgyorsultak és egy cseppet sem mentesek az indulatoktól. Az embereknek a legfontosabb célja kellene hogy legyen az életben, hogy tudatosan keressék és teremtsék meg magukban a zűrzavar kellős közepén is a békét, a nyugalmat és a biztonságot."Összefoglaló 
a pécsi csapatépítő találkozóról 1
Már létrejönnek olyan közösségek, melyek egy jobb, élhetőbb világ létrehozását célozzák....

"Amíg nem emelkedünk felül a belénk programozott, elavult érzelmi és gondolkodási mintáink összességén, addig a régi világ vibrációja teremti számunkra ugyanazt a siralmas életet, ami kezd egyre tarthatatlanabbá, élhetetlenebbé válni."

Végjátékban a sötétség és a fény - 
Jakab István, Horányi Ágnes


Nagy gondolatok jelenünkről és jövőnkről. Izgalmas összefoglalás. Talán új megvilágításokat, összefüggéseket tudunk felfedezni bennük. Szemezgessünk, mit tudunk elfogadni belőlük.


"Mindazon magyar embereknek, akik mentesek a pártoskodástól, akik már értik, hogy nem szembeszállni, hanem építeni kell, akik tenni akarnak magukért, a családjukért, a nemzetükért, akik megértették, hogy saját kultúránk, szellemiségünk, cselekvő képességünk ebben a korban is képes megtartani a magyar nemzetet."
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése