2019. október 15., kedd

Jövőkép - Prof. Habil Dr. Bardócz Zsuzsanna biokémikus - Génjeink és a környezet 2019.09.25.


A professzor- asszony előadásában hallhatjuk földi helyzetünk összefoglalását. Laikusok számára és a témát ismerők számára is kifejezetten érdekes. Ha már a mi tudósaink is ennyi mindent állítanak, akkor már nagyon komoly baj van. A furcsa az, hogy manapság hiába kerülnek napvilágra ezek a bennünket tönkretevő cselekedetek, dolgok. Általában nem történik semmi megszüntetésükre. De nem is hiszik el sokan az ilyeneket, mások pedig nem törődnek vele, vagy talán úgy gondolják, nem tehetünk ellene semmit. 



Most már az utolsó óra utolsó percében vagyunk. A pesszimizmus, a harag vagy az apátia egyre lejjebb visz, mert az energiája azt eredményezi. 


Ezért fontos most egy szebb jövőképet kialakítani magunkban, és a megvalósítását így-vagy úgy szorgalmazni. Vannak dolgok, amelyeken mi is tudunk kicsiben egyénileg is segíteni. De a legfontosabb, hogy egy szép pozitív jövőképet tartsunk a fókuszunkban..



Fotó LX Ildikó

Ne adjunk teret az elménkben a negatív, lehúzó gondolatoknak. Ha kell, írjuk le a szép jövőképünket pontról pontra. Olvasgassuk, mondogassuk, imádkozzunk érte. Hallhatjuk a videóban, hogy a tudomány bebizonyította, hogy gondolatainknak, érzelmeinknek ereje van. Használjuk, éljünk ezzel a lehetőséggel.
Milly

Fotó LX Ildikó


Jövőkép 3. - Prof. Habil Dr. Bardócz Zsuzsanna biokémikus  

Génjeink és a környezet

2019.09.25.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése