2019. október 22., kedd

Teremtsük meg Jövőképünket! -Aranygriff 2019.10.19.


"Mutassuk a KÉPet, hogy HOGYAN látjuk a jövőt a rossz helyett! "



Teremtsük meg Jövőképünket!  -Aranygriff 2019.10.19.


Az előttünk álló időszak feladatai most a fizikai szinten, hogy feltárjuk a problémák eredőjét, és kinyilvánítsuk, hogy felismertük és az a szándékunk, hogy függetleníteni fogjuk magunkat és emberiségünket. 

Továbbá TEREMTENÜNK kell a megoldásokat is ennek eléréséhez!

Ezzel nem azt mondom, hogy szét kell okoskodnunk magunkat, hogy mit csináljunk, hanem a Teremtési folyamatot mozgásba hozni. És a megoldások érkeznek, mert összehangoltan dolgozunk, és be tudjuk hívni, megmutatja magát - így kifejezőbb talán.

Mutassuk a KÉPet, hogy HOGYAN látjuk a jövőt a rossz helyett! 

Éppen olyan fontos az is, hogy meghatározzuk, és hangot is adjunk (vagyis beszéljük, mondjuk ki hangos szóval, lehetőleg tiszta képet adva), hogy mit szeretnénk felépíteni ennek romjain, teljesen új alapokkal. Mivel nem szállíthatjuk a világűrbe a törmeléket, a törmeléket csak egyik helyről a másikra súlyoznánk - ez nem megfelelő. 

Az építész is először a KÉPet látja, majd gondosan kidolgozza, számítja az építményét, végül kivitelezi. Nagyon fontos ez! Nagyon...
KÉPet kell látnunk, amelyet táplálhatunk szívükben. 
Mindenki végiggondolhatja, mivel tud hozzájárulni az építéshez.

Eszembe jut de Saint-Exupéry idézete:
"Ha hajót akarsz építeni, talán nem is az a legfontosabb, hogy összegyűjtsd a mérnököket és a hajóácsokat, hanem, hogy felébreszd a vágyat a végtelen után." 

Teremtő Szavaink, szándékunk rendszeres kiárasztásával egy folyamat megindulását hozzuk létre az Univerzumban, amelynek egyetlen célja van – megnyilvánulni.

Ha magyar nyelven, magyar ember teremtő tudatosságba emelve teszi mindezt – megvalósulása elkerülhetetlen. 

Éppen ezért jelent felelősséget minden kigondolt gondolat, kiejtett szó. Hiszen elindít egy folyamatot, amely szándéka - a megnyilvánulás.

Felelősen és tudatosan alkalmazva mindezt – lehetőségünk van fizikai valóságunk átírására, a megvalósulások helyreigazítására.

Valójában ez lenne mind egyénenként, mint Nemzetként a feladatunk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése