2020. január 24., péntek

Aranykor? - Ismerd meg a strómanodat!


Szeretnénk Aranykort? Már mondták is, hogy elkezdődött? Már nagyon várjuk a jeleit? 




Aranykor?


Mégis hogyan lesz?  Élünk a régi szabályok és szokások szerint, és majd egyszercsak megteremti valaki nekünk? Jeleket még nem látunk, csak a zűrzavart, ami egyre csak nő. Ez lenne az Aranykor? Itt a sötétség lesz egyre nagyobb! Egyre sötétebben látjuk a világot. Aki pedig kilóg  sorból, az vagy rossz ember, vagy idióta. 

Ezek a gondolatok járnak sok ember fejében. Ehhez képest egészen másként gondolják azok, akik már a vérükben és a szívükben érzik az Aranykort.  

Ilyen például az a kedves, fiatal házaspár, akiktől a pici babáját elragadták a hatóságok. Nagy port kavar az ügy. de látszik, hogy az emberek többségének fogalma sincs miért is tették ezt a fiatalok. Még nincs vége. 

Most már látszik. hogy az emberek többsége mereven ragaszkodik a mostani rendszer szabályaihoz.

Annak ellenére, hogy többségük elégedetlen vele!

Fogalmuk sincs miben élnek, és hogyan lehetne másképp élni!  

Azt pedig végképp el se tudják képzelni, hogyan lehetne változtatni. 

Fölteszek egy videót, amely azt mutatja be, milyen visszás is a mai helyzetünk. Az Aranykor ott kezdődik, hogy erre ráeszmélünk, és igyekszünk másképp gondolkodni, élni. 

A Bolvári házaspár már így szeretne élni. Ők az első fecskék. ... A hatóságok ezért akarják őket sarokba szorítani, és még az írmagjukat is.. remélhetőleg csak eltüntetni. 

Ha valóban szeretnénk egy szebb és jobb világot, akkor kutya kötelességünk segíteni nekik!!!

Milly

Ismerd meg a strómanodat!



A rövidfilm feliratos. A benne vázolt,  csak egy dolog a visszásságokból. Bolváriék tudnak az OPPT-ről és az UCC-ről is.  Ők már nem tudják elfogadni az mostani rabszolgatartó, kizsákmányoló rendszert. 

Milly 



2 megjegyzés:

  1. Igen, vagyunk már páran, akiket nem érdekel a kockázat, de nem tudunk és nem is akarunk a "régi rendszerben" élni. Minden elismerésem a Bolvári családnak és kívánok nekik erőt és kitartást ezekben a nehéz napokban. Együttérzünk veletek!

    VálaszTörlés
  2. Bolváriék nagyon nagy szamárságot csináltak, ahogy azt kívülről megvilágították nekem. Lehet a 3D-s energiákat felülírni úgy is, ha közben benne tartózkodunk, de nem úgy, hogy ellene teszünk az államgépezetnek. A viselkedésük sajnos nagyon nagyfokú naivitásról tanúskodott.
    Tudunk segíteni rajtuk, ha nem megyünk neki erőszakkal a rendszernek, hanem megpróbáljuk elképzelni a helyzet rendeződését. Remekül használható erre az agykontroll technikája.
    Nem szükséges belemenni a megoldás részleteibe, azt lenne fontos vizualizálni és átérezni, hogy minden az ÖSSZES érintett számára megfelelően rendeződik.
    Ebben a helyzetben jelenleg nem a győzelem a fontos, hanem hogy mindenki elégedett legyen!
    Nagyon köszönöm, ha segítetek ebben...

    VálaszTörlés