2020. február 1., szombat

Ha nem ébred az emberiség 2020.01.30.




"Ha nem ébred az emberiség, le lesz törölve erről a földbolygóról..."
Ezt már régóta mondogatják nekünk az égiek. Volt már rá példa, nem is egy civilizáció lett teljesen eltörölve. Az alábbi ébresztő célzatú  írást találtam a témában. 
Milly


Fotó: Milly


Ha nem ébred az emberiség

2020.január 30.
Teremtői üzenet

Nincs sok időnk! Törlés előtt állunk. Mi vagyunk a hetedik emberiség!
Ez az emberiség jelenleg megérett a teljes pusztulásra.

Nézz körül a saját környezetedben! Ma nagyon kevés olyan embert találsz, aki ne szenvedne vagy ne félne valamitől, vagy ne lenne valami betegsége, vagy ne lennének anyagi vagy lelki problémái. A balesetekről és a váratlan halálesetekről nem is beszélve. A probléma az, hogy az emberek többségének halvány fogalma sincs arról, hogy kitől, miért, és honnan kapják a pofonokat az életükre.

Nem azért születtünk, hogy együnk, igyunk, szórakozzunk,dolgozzunk és szaporodjunk, hanem a lelki fejlődésért, a többi mind, amit csinálunk, ugyan szükségszerű, de a végterméke KUKA!

2012 December 22 után új korszak kezdődött az emberiség életében, akár tetszik akár nem, akár hiszed, akár nem, amely nem más, mint az Aranykor kezdete, és ez nem földi halandók döntése.

2035-ig Aranykornak kell lennie, különben ez a civilizáció el lesz törölve a föld színéről, mint az előző 6 civilizáció esetében történt. Ez nem jóslat és nem valakinek az elmefuttatása, hanem Teremtői üzenet!

Aki nem érti az idők szavát és megtagadja, vagy nem fejlődik lelki szinten, hogy képes legyen az Aranykorban élni, azt Teremtői szintről kiveszik az élők sorából vagyis meghal, függetlenül attól, hogy valaki 20, 40, vagy éppen 60 éves. Ez nem fenyegetés, hanem figyelmeztetés.

Nincs időd, kezdd el a lelki fejlődést még ma, mert a tudásszerzéshez minimum 9 évre van szükséged, hogy túléld az elkövetkezendő éveket.

A fennmaradó 6 évben választódnak ki azok a személyek, akik bekerülhetnek az Aranykorba. A rostálás gőzerővel zajlik és szabad akaratból döntheted el, hogy a pusztulást vagy a túlélést választod.

Csinálhatsz Te bármit, tervezheted a jövődet, gyűjtheted a pénzt és a vagyont, járhatsz templomba, spirituális előadásokra, jótékonykodhatsz, de ha nem fejlődsz lelki szinten, és nem szerzed meg azt a tudást, módszereket és gyakorlási lehetőséget, ami ahhoz kell, hogy képes legyél az Aranykorban élni, problémák nélkül, akkor megy minden a süllyesztőbe veled együtt.


Fotó: Dávid Júlia

Az emberek jelentős része úgy éli le az egész életét, hogy halvány fogalmuk sincs, honnan jöttünk, miért jöttünk, mi a feladatunk ezen a földbolygón és innen hová megyünk. Fogalmuk sincs, hogyan működik az élet, az ember és a világ!

Ma az emberek nagy részének  csak anyagi céljaik vannak és minden energiájukat és pénzüket a pusztulásba fektetik és semmit a lelki fejlődésükre, ami örök életű!

Minden létező probléma, ami velünk történik, az nem a véletlenek sorozata, hanem lelki eredetű, és tetteink következménye. Ezek egyénre szabott figyelmeztetések lehetnek, betegség, baleset, anyagi vagy családi problémák, melyek Teremtői szintről vannak megszervezve és tetteink következménye. A NEM TUDÁS nem mentesít senkit!


Mi várható a közeljövőben és mi lesz azokkal akik nem fejlődnek lelki szinten, hogy képesek legyenek az Aranykorban élni?

A visszaszámlálás megkezdődött 2035-ig Aranykornak kell lennie ezen a földbolygón. A tudás megszerzéséhez minimum 9 év szükséges. 

Azt kellene végre megérteni mindenkinek, hogy egy TEREMTETT világban élünk és kontroll alatt van az egész Világegyetem a TEREMTŐ (NAGY ISTEN, ŐSISTEN) ÁLTAL, aki nem azonos az ószövetségi gyilkoltató Istennel. 

Szemben a vallási dogmákkal, akik kerestetik az Istent, ez egy Teremtői szuper intelligens energia, mely benne van mindenben és mindenkiben. Nélküle nincs semmi és senki. 

Ez a szuperintelligens energia tartja össze az anyagot, különben nem létezne olyan, mint anyag, és nem létezne semmi és senki, még levegő sem.

Az Aranykor nem választás kérdése és nem folytatható semmilyen .....izmus, ami eddig volt  (globalizmus, kapitalizmus, nácizmus, kommunizmus, szocializmus, cionizmus, katolicizmus stb..,stb..) Ezek a rendszerek le lesznek váltva bolygószinten és nem emberek által, hanem a Teremtő által. 

Ma teljesen más energiák működnek, mint 20 évvel ezelőtt. A lelki fejlődés és tudásszerzés már nem munka, nem időtöltés, nem kényszer, hanem szükségszerű és kötelesség minden ember számára! Ezért születtünk, ez az egy ami marad, a többi mind a pusztulásra van ítélve.

Ottó Lincmaier




Fotó:  Fülöp Anna Almásiné

Hozzászólás: Aranykorban kiürül a Föld ezek szerint? Ezt a káoszt... 😉 jön a 8. utas... 🤔

Milly: Többféle verzióról beszélnek az égiek. 1.A felébredettek az Új Földön fognak csodálatos életet élni. A többit viszik egy nekik való helyre hogy fejlődhessenek. 2. Hogyha elég sok a felébredett, akkor ők maradnak itt az Aranykorban és a többiek máshova kerülnek.

Hozz​ászólás: Ha a Teremtő megold mindent, akkor nincs más dolgunk, mint “csak” szeressük...😊♥️ 

Milly: ​A Teremtő jelenleg arra vár, hogy tegyük a dolgunkat, amiért leszülettünk. Szolgáljuk a Teremtést, változtassunk a gondolkodásunkon, az életünkön, a környezetünkön és ébresszük a többieket. Nem ülhetünk ölbetett kézzel, mert akkor nem lesz jobb a helyzet.

Egyes hírek szerint gyorsan ébrednek az emberek. Az égiek is segítenek extrém erős energia árasztásával a Földre. Ezt érezni is lehet.
Milly


(A naplementés fotók 2020.január 31-én készültek. Izzott az ég, sokan írták.) 





2 megjegyzés:

  1. Szerintem inkább 2025 az a 2035, a másik pedig az, hogy anyag nincsen, az anyag nem más mint az energiának egy érzékelési formája.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem aki ezt olvassa az felébretek között van és mindent megtesz a maga módján. Viszont amikor a saját családja is jobb esetbe "álmodozónak" tartja és többiről nem beszélek kicsit nehéz. Mikor irigylik ,de azt mondják nehéz ez az út. Nem is értik miért van.

    VálaszTörlés