2020. november 30., hétfő

Rendkívül pozitív világjóslatok 2021-re és azon túlra 2020. 11.21.

 Hasonló üzenetek hozzánk magyarokhoz is érkeznek le, ezért hitelesnek tartom ezt is. Érdemes az ilyen szövegeket rendszeresen olvasgatni, betáplálni a tudatalattinkba, de még jobb rendszeresen hangosan felolvasni! Hittel és bizalommal! Miért mondom ezt? Mert ezzel teremtjük meg a szép jövőnket!  Ennek az energiája valósítja meg a vágyainkat. Annál inkább, minél többen, minél többször tesszük ezt./ Milly

Universal Love...the Art Of Guidance to 5 D...

Rendkívül pozitív világjóslatok 2021-re és azon túlra
John Helios

      (Google fordítás) 

 

Az emberiség nem tudja egyszerre felvenni a változás minden fényes aspektusát. Így a változtatásokra szükség van, idővel ki fognak gördülni. A kezdeti változások némileg intenzív fordulója 2021-től 2023.-ig tart.
A sötétséget rendszerszinten felszámolják. A Mátrix és korlátai túl vannak véve.
Az emberek autonóm módon felhatalmazottak és vidámak lesznek.
Nem lesz média áramszünet. A színfalak mögött új médiaszerkezet épül. Minden nagy hírhálózatot szét fognak bontani. Az újságírók új fajtája a hírek pozitív aspektusaira koncentrál.

 

A félelem régi paradigmáját a sötétséget, szegénységet, betegséget az öröm váltja fel.

 

Az olyan sötét témák, mint például a gyermekkereskedelem és a sötét erők olyan ütemben kerülnek nyilvánosságra, amelyet az emberiség képes kezelni.

 

Trump új paradigmáját fogja létrehozni egy fényember kormánya. Ez segít az embereknek abban, hogy az egész világ számára a fény új korába merészkedjenek.

 

Trump lemond az egyszemélyes vezetői szerepről, és átadja a gyeplőt egy olyan embercsoportnak, akik a legjobban képzettek, hogy tovább vezessék a világot. Nincs több polaritási pártrendszer - csak egy szervezet, már nem ′′ pártként ".

 

A NESARA / GESARA ki lesz hirdetve. Január 2021.-től kezdődően, az USA-ban NESARA néven fogják ismertetni. Az amerikai tevékenységek először kezdődnek, aztán más országok is követik majd. A mély állami ellenállás szintje befolyásolja az elindítás időzítését, de szükség esetén a GESARA (a nemzetközi) ′′erőszakkal ′′ beindul.. Az Egyesült Királyság és Ausztrália beindítása hosszan elhúzódik a mély állami ellenállás miatt.
Az Egyesült Királyság pénzügyi univerzális hitelrendszerét a GESARA és az adómentes alapjövedelem elindítása céljából üzembe helyezhetik.

 

Az amerikai Federal Reserve megszűnik.. Azok a bankok maradnak, amelyek megállapodnak a polgárok szolgálatában. A többiek megszűnnek.

 

A háború vibrációja energetikailag már nem egyeztethető össze a SZERETET új világával..

 

Az isteni nőiességet több száz éve elnyomták, de fel fog emelkedni.

 

A vakcinák használata nem engedélyezett.

 

Boris Johnson házi őrizetben van, azt teszi, amit katonai irányítás alapján utasítanak.. Jeremy Corbint később bevezetik az Egyesült Királyság vezetésébe. A Tory parti fel lesz oldva. A Parlamentet új rendszerformákként zárják le. Az Egyesült Királyság kormánya és a királyi család általi súlyos bűncselekmények nyilvánosságra hozatala valószínűleg 2021. nyarán kezdődik.

 

A lezárások az USÁ-ban 2020 december végén kezdődnek el a hatálybalépésekkel, miután kiderül, hogy a 2020-as amerikai elnökválasztás manipulálására használtak egy szoftvert. Azt is megmutatják, hogy manipulálták a COVID-19 statisztikai táblázatát

 

Az amerikai Flynn tábornok a béke követeként fog dolgozni, segítve a Föld összes országát, különösen a GESARA-val, a gazdagság terjesztésével és számos egyéb előnyével a technológia, az orvoslás, stb. terén.

 

A Kínai Kommunista Pártot (központi szerződő fél) belülről bontják szét, az országot pedig ′′ Új Kínának ′′ fogják nevezni.

 

Az oktatás kompetencia alapú lesz. Intuíció orientáltabb - többek között az asztrológia, éneklés, meditáció, ima, művészet, zene, kertészkedés és az állatok gondozása témákkal. A tanulás a táplálás és a természetes képesség irányába kerül.

 

A gazdálkodás drasztikusan megváltozik és organikus lesz. Számos élelmiszer kerül helyben előállításra kooperációval.
Tisztelni fogják az állatokat. Betiltják az állatsportot és a vadászatot.
Olyan helyekre engedik be az állatokat, ahol korábban korlátozás alá kerültek. Ez például lehetővé teszi számukra, hogy segítséget nyújtsanak a kórházakban élő emberek gyógyulási folyamatában.

 

Megszüntetik a korrupt politikusokat.

 

Az ′′okos városok ′′ lehetővé teszik az embereknek, hogy több szabadidejük legyen, hogy az emberek pihenhessenek, amikor kell, és olyan dolgokat tegyenek, amelyeket szeretnének. Ezek a városok a ′′ kvantumrendszerrel ′′ fogják követni az erőforrások tisztességes felhasználását.

 

Az aranykori utazást a kvantum pénzügyi rendszerrel (QFS) kapcsolatos kvantumszámítógépes rendszer kezeli az utazások foglalásához. Az útlevelekre már nem lesz szükség. A rendszer retinát és ujjlenyomatot fog használni a nyomkövetéshez. Repülő autók lesznek.

 

Erős kötelékekkel alakulnak ki a családi és helyi közösségek.
Az étel és a víz bőséges lesz.
A ′′ Tesla tornyok ′′ energiát termelnek és osztanak szét. Az 5 G-s tornyokat átalakítják, hogy a Tesla tornyokhoz hasonló módon osszák szét az áramot.

 

Az időjárást már nem fogják manipulálni, így nyugtatják és csökkentik az olyan súlyos eseményeket, mint a földrengések, tornádók és cunamik.

 

A hidroxiklórokin (HColorokin) (Trump is ezt szedte) általános egészségre és az autoimmun rendellenességek enyhítésére lesz felhasználva.
A rák enyhül az "orvosi ágy" segítségével. 2023-től 2025.-ig a szentmisékre kigurulnak az orvosi ágyak. (?) 
Alapjövedelemként lesz pénz az emberek számára. Önkéntesen és forgó alapon töltik be azokat a munkákat és feladatokat, amelyeket még el kell végezni. Minden egyes közösségbe kiosztva alkalmasság alapján.
A katonaságból a ′′ Béke követei ′′ lesz.
A törvények vissza fognak térni a közjoghoz. A törvénysértéseket a kvantumrendszer fogja kezelni. A börtönöket újrahasznosítják, hogy segítsék az embereket a függőségek és egyéb súlyos rendellenességek gyógyulásában.

 

A közösségi média platformokat, például FB, G, és másokat is megszüntetnek, és helyettesítenek más platformok.

 

Az amerikai demokrata párt nem fog azonnal lemondani, hanem leáll, mielőtt a bírósági rendszer eldönti végső halálukat, hogy elkerüljék a további kínos helyzetüket. Megtörténhet, amint november 2020.-én késő lesz. (?)

 

21 november 2020
Kattints az eredeti cikk linkjére .. PREDIKCIÓK 2021-IG ÉS TÚL (ÉRKEZÉS AZ ARANYKORBA)

 

Forrás: Michelle Fielding-Spirituális Coach a meditációi alapján, Michelle felemelő bátorítást nyújt, hogy milyen lesz a világ a jövőben. Nézd meg a videós jegyzeteket, amelyeket a Star Nations NewsSM jóvoltából írtak be.
DreamState New York és Ausztrália által


Forrás:  https://www.facebook.com/photo/?fbid=10158769991836866&set=gm.1130663007374253 


 

1 megjegyzés:

  1. Nagyon érdekes,számomra zavaros kissé, de majd hozzászokunk,a jóhoz könnyű alakulni,

    Várom, a jólétet,nagyon.

    VálaszTörlés