2021. április 20., kedd

Mit gondolunk róla - Milly 2021.04.21.

Furcsa dolgok terjednek a járványról, ilyen is, meg olyan is. Érdemes alaposan végiggondolni ezeket.


Mit gondolunk róla - 

Milly 

 2021.04.21.


Az eltelt egy év alatt komoly  változásokon mentünk keresztül, amit legfőképp a vírushelyzet generált.

Érdemes összefoglalni  a hozzáállásunkat, mert tanulságos.


1.Eleinte az emberek nagy része nem hitt sem a COVID  vírus létezésében, sem a megbetegedésekben. Álhíreknek tartották az egészet. Nagy elégedetlenség volt, tiltakozások is  a bevezetett járványügyi intézkedések miatt. Olyan helyzetbe kerültünk, ami teljesen felborította szokásaikat, életritmusunkat. Ekkor már sokan elgondolkodtunk azon, miért is kaptuk ezt, mivel semmi sem véletlen. 

A többség  a kormányokat okolta, vagy a sötét háttérhatalmat, de  mások a magasabb szintű okokat keresték. Gondolom olvasóim nagy része is.  

Egyre világosabb lett, hogy  a Sors, vagy a Teremtő (nevezzük akárminek), rá akar bennünket ébreszteni arra, hogy nem tartható tovább az eddigi élet- és gondolkodásmódunk.


 2.Miután egyre több lett a betegség és a haláleset, kénytelenek voltunk belátni, hogy "valami" tényleg van. De még mindig nagy volt az ellenkezés. Ekkor a kormányok bevetették az oltást. Ez aztán megint ellenkezést váltott ki. A szabadságjogok megsértésének vélték a szigorú intézkedéseket.

3.Miután már mindenkinek lett a családjában súlyos vagy halálos eset,  elcsendesedtek a tiltakozók. Szépen fölvették a maszkot, beálltak a sorban a megfelelő távolságra, betartották az éjszakai kijárási tilalmat, stb. A halálfélelem és a súlyos pénzbüntetés megtette a magáét.


4. Az oltás nem lett kötelező, de erősen ajánlott. Ma már 3 millió felett van a beoltottak száma. Ehhez tudni kell, hogy ebben a számban egy gyerek sincs, tehát a felnőtt lakosságnak majdnem a fele beoltatta magát. A többiek tartózkodnak. Miért?

 Ennek több oka is van.

- Egyesek szerint az oltásban chip van, hogy aztán a hatalom ellenőrizni és irányítani tudjon minket.

- Voltak, akik a "Sátán pecsétjének” nevezték a DNS - be való beavatkozást, és úgy gondolták, hogy Bill Gatesék nem hivatottak a Teremtő segítségére lenni.

- Később azt terjesztették,   hogy az oltás kiüldözi a testből a lelket, ezáltal zombivá teszi az embert. Aki ezt elolvasta, vagy röhögött rajta, vagy teljesen bepánikolt. 

- A legújabb verzió teéjesen másfajta. Azt mondják, hogy ez mind nem igaz. A következőképpen magyarázzák:

Már évek óta folyik az emberiség átalakítása az égiek által az erősen emelkedő kozmikus sugárzások segítségével. Mert az olyannyira áhított és a  beígért felemelkedés (fizikai testben!)  csak akkor valósítható meg, ha a a testünk egy magasabb dimenziót bíró kristály alapúvá válik , az eddigi szén alapú helyett. Ehhez a DNS szerkezetünket meg kell változtatni. A kozmikus sugárzásokat a többség nem tudja befogadni, mert nem ébredtek fel, nem nyitottak az ilyesmire.  Így viszont  ez a magas szintű rezgés  (40 Hrz-nél tartunk)  előbb-utóbb megölné  őket. Azt mondják, hogy az oltásban  azért vannak DNS változtató kódok, hogy ők is kibírják ezt a frekvenciát. Aki  az kozmikus kódolást befogadta, annak nem is szükséges az oltás - mondják. 

Mit higgyünk, nem is tudjuk. Mindenesetre elgondolkoztató az a tény, hogy már arról is cikkeznek, hogy nem is biztos, hogy fertőzés útján terjed a betegség, mivel olyanok is megkapják, akik nem is érintkeztek igazából másokkal. Egyesek ezért kvantumszintű terjedésre gondolnak. 

Közben pedig egyre terjed az a vélemény, hogy a járványt szándékosan tervezték. (Lásd hozzászólás linkben lent)

Most legyünk okosak!  Jobban mondva ne is az elménkkel, hanem a hozzákapcsolt szívünkkel vizsgáljuk meg ezt a témát, és úgy döntsünk.  Soha ne félelemmel, hanem nyugodtan, és ráhagyatkozva az égiek instrukciójára. A félelem egyébként is akadályozza a felemelkedésünket,  Az Isteni Terv az, hogy most segítenek felszabadítani az emberiséget, tehát nem valószínű, hogy a globális tönkretételünk vagy kipusztításunk  van napirenden. 

 Ez az egész tortúra arra való, hogy ráébredjünk élet- és gondolkodásmódunk tarthatatlanságára. Ha egy jobb és szebb világot szeretnénk, akkor kezdjük magunkon a változtatást, a javítást.

Milly

 


2 megjegyzés:

  1. https://besthirdetes.hu/tudasfa/itt-a-bizonyitek-arra-hogy-a-covid-19-jarvanyt-szandekosan-terveztek.html

    VálaszTörlés
  2. A vírusnak van egy mező formája, tudatmezeje, fenntartó tudatossága, van rezgésminősége, és van fizikai megjelenési formája (mint mindennek).
    A vele való befolyásolás is több szinten történik, ezért is lehetséges, hogy valaki egyetlen beteggel sem találkozott, ő mégis produkálja a tüneteket.
    (vagy mert annyira bepánikol, hogy életre hívja önmagában azt).

    A Földön kívüliek, akik gyógyítani akarnak, sosem használnak ahhoz vegyi anyagokat. Gyógyítani, magasabb szintre emelni a fizika törvényei alapján, frekvenciákkal lehetséges.

    A vakcinákban még nincsen chip, a tervek szerint lesz. Valamivel meg kell különböztetni az oltottakat és az oltatlanokat.
    A tudatot pedig ha az első egy-kettő még nem is egészében, de részlegesen van akiknél kiüti, ezt tapasztaljuk. Rombolja az embernek az Önmagával, felsőbb énjével való kapcsolatot.

    Az emberek félelemből, tudatlanságból, butaságból, az ismeretek hiányából, a félretájékoztatás elhiteléből oltatják magukat.

    VálaszTörlés