2021. május 17., hétfő

A 3D-s idővonal lejár, a totális összeomlásának vagyunk a tanúi

 

"-- kihívások sora ér bennünket, melyek egészen a hiedelmeink és az érzelmi reakcióink velejéig hatolnak,.. "


A 3D-s idővonal lejár,

a totális összeomlásának

vagyunk a tanúi

2021 május 15.

Amint a 3.Dimenziós mátrix maradványain keresztül navigálunk, kihívások sora ér bennünket, melyek egészen a hiedelmeink és az érzelmi reakcióink velejéig hatolnak, amint ezeket soha nem várt behatások érik. Nincs abban semmi szégyen, hogy emberek vagyunk. Nem bűn kifejezni az érzéseket. A lényeg az, hogy hogyan bánunk ezzel és mit teszünk, ha felkavarodnak az érzéseink. Az emberi lét és az, hogy az érzelmek olyan mélységével rendelkezünk, amire csak az emberek képesek okozza azt, hogy az élet a Föld bolygón annyira kívánatos. Az élet élménye az, ami csak a Földön létezik. Ami ellentétes a létezéssel más életformákban más csillagrendszerekben.

Az emberi faj nem tud és nem is fog tovább élni az ego alapján úgy, hogy nincs tisztában a szellemével, nem áll kapcsolatban az asztrális világgal és krónikus Isteni Fény és Szeretet hiányban szenved.

10 évvel ezelőtt naivan azt gondoltuk, hogy amikor végre elérkezik a változás ideje óriási örömet, békét és bőséget élünk majd át. Az, ami bennünk emberi, szorosan kapaszkodott abba az ideába, hogy a paradigmáink romantikusan és csodaszépen fognak átalakulni.
Nem vettük figyelembe a plejádiak, andromédiaiak, az arktúriaiak és a lyraiak figyelmezetetéseit a Galaktikus Szövetségből. Ez nem azt jelenti, hogy nincs fény az alagút végén, hanem, hogy a lehető legsötétebbé válik a Hajnal előtt.

Mi vagyunk felelősek a saját világunkért és a saját fejlődésünkért mint faj. Senki más nem az. Minden egyes lény a sajátjáért felel.

A Föld bolygón sokan felelősek súlyos emberiség elleni bűncselekményért, az ő lelkükön szárad, hogy a Föld népeire armageddont eresztettek, globális népirtás formájában. Ez a legnagyobb Holokauszt és ezt alaposan előkészítették, megtervezték és végrehajtották a sötét erők. Nehogy azt gondoljátok, hogy nem jön el az ítélet napja. Addig is viszont a tragédia indul. Ez a próbatételek időszaka.

Úgy gondolom, hogy sokkoló és szomorú, hogy az ún. „spirituálisan felébredettek” úgy tűnik megszállottan próbálják megtudni, hogy kik ők és az egyik ál látnoktól a másikhoz futnak olyan válaszokért, amelyből senkinek semmi haszna. Ki is hinné, hogy ők mindig Istenként, Istennőként, Arkangyalként, Királyként, Királynőként térnek vissza. Hogy ne is beszéljünk a rengeteg Jézus, Isten Atya és Anya inkarnációról. A Galaktikus Szövetségnek annyi kitalált verziója van, hogy az elképesztő. Ezeket pedig mindig nevetséges és szégyenletes állítások követik, hogy az ő általuk kreált verzió magasabb, mint az összes többi és az a lényeg, hogy valójában ők erőteljesebbek, mint bárki más.
Ez a dekadencia undorító, ostoba és mindenki energiájának a totális elfecsérlése. Ez olyan, mint amikor valaki bent ragad egy óvodában örökre. Ahelyett, hogy az előttük lévő feladatra fókuszálnának, az emberek leragadnak ott, hogy megpróbálnak kitalálni valamilyen blablát arról, hogy ez miért van így ,ez meg miért nincs úgy, de az ő verziójuk a dolgok menetéről a végső igazság.

Az új kor egy új börtön. Egy mesteri pszichológiai hadművelet. Időközben a rokonaink megkapják a hamis ol. -kat és ezáltal aláírják a saját kilépésüket az emelkedésből. Az anyák a hajukat tépik a felnőtt gyermekeik kapcsán, akik nem hallgatnak a tanácsukra. A házastársak nem tudják meggyőzni a partnerüket. A gyermekek végig nézik, amint a szülők megpecsételik a sorsukat. Mindezt azáltal, hogy felveszik a halálos inj.-t.

Nyugodtan beismerhetjük, ha összetört a szívünk. Nyugodtan sírhatunk és érezhetünk letaglózó szomorúságot és fájdalmat. Nyugodtan aggódhatunk szeretteink biztonságáért. Emberek vagyunk. Az is lehet, hogy csillag magok is vagyunk, de meg kell értsünk egy dolgot, hogy úgy döntöttünk, hogy ebben az életben emberek vagyunk. Ez a lényeg. Az, hogy állandóan azt próbáljátok kitalálni, hogy melyik csillagról származtok a menekülés egyformája, amikor az igazi spiritualitás hamarosan megérkezik az Itt és Most pillanatban, az egyetlen időben és térben, ahol létezünk.
Most van itt az ideje annak, hogy megengedjük, hogy ezek az érzelmek átáramoljanak rajtunk. Nyugtázzátok és fogadjátok őket. Ezek okkal vannak itt. Meditáljatok, hogy fenntartsátok a tisztán látásotokat és megnyissátok az elméteket az Isteni útmutatásra.

Most van itt az ideje annak, hogy erősek legyünk, hogy bölcsek legyünk. Hogy türelmesek, együttérzők legyünk.
Hangsúlyoznom kell a meditáció fontosságát.

Ne számítsatok arra, hogy bármi is javulni fog az életetekben, ha nem tudtok csendben ülni úgy, hogy nincs semmi más csak a jelenlétetek, legalább naponta 20 percen keresztül.

Azt kívánom, hogy végre mindannyian megértsétek, hogy nincs semmilyen külső forrás, aki majd megmondja nektek, hogy kik vagytok és mi a küldetésetek. A válasz a szívetek csendjében lakik, a lélegzetetek közötti szünetben. Itt fogjátok megtalálni az Isteni erőtöket, ami túlmutat minden címkén. Olyan címkén, melyek a 3D-s mátrixba tartoznak, mely úgy omlik össze, mint egy olcsó kártyavár. De nem fog összeomlani egy durranás nélkül. Vegyetek egy mély lélegzetet és legyetek tisztában azzal, hogy a tudatos éberségetek, a tudásotok szintje valamint a képességetek, hogy lássátok a nagyobb összképet az, amire ennek a világnak sürgető szüksége van.

Mondjátok ki hangosan: „Fejlődni akarok. Behívom a Fényt a lényembe. Gyógyulni akarok.” A ti fényetek az, ami megvilágítja a világot. Ahogy fejlődünk és felkészülünk a fizikai emelkedésre, jobban kell gondoskodnunk a testünkről, mint valaha. A fizikai emelkedés azt jelenti, hogy a DNS fejlődik és megváltoztatja a test szerkezetét. A DNS megváltoztató hamis ol. -s 100%-osan megállítja ezt a folyamatot.

Ha pedig ez nem lenne elég drámai, mindazok akik felveszik az ol.-t megfertőzik azokat, akik nem. Az emberi családom legnagyobb része már felvette a hamis ol.-st. Márpedig az én családom nagy. Tudom, hogy mi mind egyidejűleg megyünk keresztül ezen a nyomorúságon. Meg kell értsük, hogy ezek olyan emberek, akik túlhordták a hiedelmeiket, amelyeknek a frekvenciája nincs már összhangban az Új Földdel. Még csak azt sem tudják, hogy közeleg egy Új Föld.

Oly sok ügyfelem van, akik azért jönnek hozzám, hogy segítséget és útmutatást kérjenek ezen a területen. Mindössze annyit tudok tenni, hogy az emelkedést javaslom nekik, imádkozom és reménykedem, hogy élnek ezzel. Mindazok, akik felveszik az ol.-st nagyobb biztonságban lesznek, egészségesebbek lesznek és akár túl is élhetik ezt a mérget, ha rálépnek az emelkedés útjára. Azok pedig, akik nemet mondanak rá szinténezt kell tegyék. Először is azért, hogy megvédjék a testüket mindattól, amit a többiek levetnek és másodszor, hogy elősegítsék a DNS helyreállítást és frissítéseket a fizikai emelkedéshez.

A Fény Erők harcolnak, tárgyalnak és segítik az embereket a Földön, hogy biztonságban tudhassák magukat minden elképzelhetetlen módszerrel. A probléma magukkal az emberekkel van. Annyira magas elvárásaik vannak, melyek tisztán az egojukból fakadnak, hogy gész eyszereűn lehetetlen megfelelni a követelményeiknek. az élet az, amit kihozunk belőle.

Nos, ti mit választotok? Egy negatív gondolatot vagy bejegyzést?
Vagy felismeritek a lehetőséget és megragadjátok azt? Önmagatokról nem kell tudnotok más, mint a reakciótokat és azt, hogy hol tartotok az élet vagy halál ezen utolsó csatájával kapcsolatban. A valóságotokat a hitendszeretek határozza meg. Mindazok, akik a 3D-s indokrinációjukba kapaszkodnak hamarosan elhagyják ezt a valóságot, melyet életnek hívunk a Föld bolygón, mivel a bolygó maga lép ki ebből a valóságból és leráz mindenkit, akik nem rezonálnak a magasabb frekvenciájával. Melyek azok az elvárások, amelyeket túlhordott hiedelmeitek alapján támasztotok? Ha most megtudjátok találni és határozni a tévedéseiteket, akkor tudtok váltani. Minden eszközötök megvan hozzá. Engedjétek, hogy a szívetek bölcsessége vezessen benneteket.
A Forrás legyen Veletek!
A’HO
Szeretettel
Aurora Ray
Lyrai Parancsnok és a Galaktikus Szövetség nagykövete




1 megjegyzés: