2021. július 19., hétfő

Gatyàkat felkötni, folyik a tràgyalè - Szántó B. 2021.07.16.

 Éreztük, és érezzük a hatását. Ha tetszik, ha nem. /Milly



Gatyàkat felkötni, folyik a tràgyalè ….

Szántó Brigitta 2021.07.16.

Központi csillagunk a Nap a RADIKÀLIS transzformàciò bolygòjàval, a Plùtòval kèszül kiteljesedni (egzakt szombatròl vasàrnapra, 00:46.  (július 16-17.)

Most lehet ràlàtni, mi is van a tudatalattinkban, ha valaki most megpiszkàlja azt, màr pedig megfogja, elkezd folyni a tràgyalè.
Ha indulati energiàkkal szembesülünk; harag, gyűlölet, agressziò, mèrgek, dèmonok, mocskolòdàs stb, amik most felszìnre buggyannak, azèrt nem a màsik a felelős. Ő csak megmutatta, mit is kell magunkbòl mèg kitisztìtanunk ahhoz, hogy Emberhez mèltò, emelkedett èletet èlhessünk.

Nem a màsik Ember, nem egy Facebook poszt, nem egy velünk ellentètes tapasztalàs vagy vèlemèny stb. tehet arròl, hogy folyik belőlünk a tràgyalè, a màsik csak MEGVILÀGÌTJA, mit temettünk el, mit nem gyògyítottunk meg, mi van a làthatatlan tudatalatti területeinken, ami ha beaktivàlòdik, kitörnek a vadàllataink. Legyünk hàlàsak neki.

Eljött a RADIKÀLIS SORSFORDÌTÀS ideje, melyben màr csak az örök, időtàllò, Isteni ÈRTÈKEK (Pollux) tudnak fennmaradni, ezek kellenek ahhoz, hogy ÙJJÀSZÜLESSÜNK (Plùtò a Sas csillagaiban) ès hogy az anyagban is ezt a magasabb, Isteni minősèget èletre tudjuk hìvni.

SzB


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése