2021. július 19., hétfő

Kulcs a sors megértéséhez - Molnár J. 2021.07.12.

 Az, hogy milyen idők köszöntenek az emberekre, hogy a bejárandó út mennyire lesz göröngyös, rajtad, rajtam, rajtunk múlik! 



Kulcs a sors megértéséhez

Molnár J. 2021.07.12.

Egy hétig kint éltem a Természetben, szertartásokat végeztem, beszélgettem Földanyával és a Természeti Lényekkel. Valamint  egy konferencián vettem részt, ahol sajnos megerősítették azokat az információkat, amiket én is kaptam. 

Kérlek,  Földanya Üzenetét vedd nagyon- nagyon komolyan!

 Az, hogy milyen idők köszöntenek az emberekre, hogy a bejárandó út mennyire lesz göröngyös, rajtad, rajtam, rajtunk múlik! 

Az emberiség rálépett egy útra, amiről már visszafordulni NEM LEHET! Ez egy egyirányú út, amit már végig kell járni! 

Többször leírtam: egy átmeneti fázisban vagyunk jelen pillanatban.
 Átmenet a duális világból / 3 D /az Új Földre
 / 5 D /
Olyan esemény ez, ami még Soha nem történt meg a bolygó történelmében! Érezd magad kiválasztottnak, hogy most itt lehetsz! Te döntöttél így, hogy rész akarsz venni a történésekben, legyen bármilyen nehéz is! Magaddal hoztál mindent, benned van mindaz: képesség, erő, ami az Út megtételéhez szükséges! Csak elő kell szedd a "batyuból".

Mi a különbség a 3D es az 5D közt?
3D: sűrű, anyagi, kettős / duális / világ.
5D: finomabb anyagi, csak a Teremtői energiák / Egy / léteznek.
Gondolom az egyértelmű, hogy egy Isteni alapminőségen működő Új világba nem lehet régi gondolkodással, hiedelemrendszerrel, érzésvilággal, életmóddal belépni!

Minden előkészület lezajlott. Az Új Föld megnyílásához egy utolsó nagy " energia löket" hiányzik már csak! 

Nagyon leegyszerűsítve, képzelj el egy mérleget. A mérleg egyik serpenyőjében 1kg, a másikban 60 dkg van. Feladat: Át kell billenjen a  mérleg nyelve a  60 dkg- os serpenyő irányába. Mennyi súlyt kell rakni a 60 dkg mellé hogy átbillenjen?! 

Itt tartunk. Földanya rezeg egy energiaszinten. De ez még kevés ahhoz, hogy az Új Föld energia küszöbét elérje! 

Honnan tudja ezt a hiányzó, plusz energiát megszerezni?!
 Transzformációkból. 
Az alacsony, sűrű energiákat / félelem, ego, düh, agresszió, féltékenység /  átalakítja Isteni minőségre / szeretet, együttérzés, béke, hála, türelem, ítélkezésmentesség, elfogadás, együttműködés - ezáltal NŐ a rezgésszintje / 

Ez hogy lehet?! Olyan eseményeket teremt, idéz elő, ami BENNED az Isteni minőséget váltja ki. /földrengés, vulkánkitörés, cunami, hegycsuszamlás, árviz, tűzvész ....
  Nézz egy kicsit magadba! Hallod, hogy 7.5  erősségű földrengés pusztított valahol. Néhányan meghaltak, még többen elvesztették mindenüket. Milyen érzés lobban fel benned?! Talán 1 napig érzel együttérzést, esetleg utalsz valamelyik karitatív szervezetnek pénzt, de aztán elmúlik, kimegy a fejedből!

Itt és most, az Új Föld megnyílásához, nem elég a röpke érzésváltozás! 
/ Érzések= energia! / 
Tartós, a nap minden pillanatában ÉLŐ, ható, visszafordíthatatlan, mély  átalakulásra van szükseg.! El kell hagyni az Ó Embert!  Nem csak beszélni,olvasni kell az együttérzésről, ítélkezésmentességről,  hanem ez alapján élni, dönteni, cselekedni minden egyes élethelyzetben! Nem csípőből, megszokásból reagálni dolgokra, hanem megállni és más módon válaszolni, mint eddig. Szívből és nem elméből. "Véreddé" kell váljanak az Isteni minőségek!

Azt gondolod: jó, jó, könnyű mondani, de megtenni kivitelezni, már nem annyira!
Tudatosítsd!  KÉPES VAGYOK RÁ, mert MINDEN BENNEM VAN! A Teremtői rend energiái minden egyes pillanatban támogatnak ebben.
 Csak tenni kell érte, meg kell enged, hogy előtérbe lépjenek ezek a tulajdonságaid! 

ELKERÜLHETETLEN ennek a meglépése!
Miért mondom ezt?! 

Megismétlem, mert fontos, hogy megértsd!
NINCS MÁR VISSZAFELE! 


 A transzformációk mindaddig tartani fognak, amíg a hiányzó energia meg nem teremtődik  és az Új Föld meg tud nyílni! 
 Ha felfogod ezt,  megteszel mindent azért, hogy lehántsd, lefaragd a Rád rakódott világ-szennyét, megnyitod a szíved, akkor lehet hogy elég lesz 1-2 transzformáció! De ha az "ej ráérünk arra még" mentalitásba helyezkedsz, akkor lesz 3-4-5.....

Nem félelemkeltésből mondom, ismétlem, nem Félelmet akarok kelteni, hanem szeretetből figyelmeztetlek,  óva intelek,  megkímélni akarok mindenkit, mert a transzformációk egyre durvábbak, pusztítóbbak  lesznek! 
Addig fognak tartani, míg meg nem léped azt, amit megléphettél volna az első után is, míg fel nem ébredsz! Ugye senki nem akarja azt átélni, hogy nem lesz ivóviz!? Ki akarod tenni  a gyermeked az éhínségnek!? Mert megkaphatjuk, ha nem veszed komolyan a helyzetet és nem vállalod fel a FELELŐSSÉGET!Tudatosan kell emelni a bolygó energiaszintjét az együttérzés, figyelmesség, öröm, hála stb. energiái által!

Minden tettnek, szónak, gondolatnak következménye van! Minden Energia! Az energia nem vész el! Csak hiszed, hogy egy dühödben meggondolatlanul kiejtett szó pl. fulladj meg, egy jelentéktelen, következmény nélküli szófordulat! Nem! 
 Fulladj meg = energia csomag.
 Az energia tulajdonsága, valahová kapcsolódni szándékozik. Ismert: hasonló a hasonlót vonzza! Eljut egy olyan emberhez az általad kiküldött energia, aki evvel az energiaminőséggel rezonál, befogja és fizikálisan be is teljesíti! Megfojt valakit.  Látszólag semmi közöd nincs egy ember halálához, de mégis hozzájárultál! 
NINCS ELVÁLASZTOTTSÁG! Te egy Óceán egyetlen cseppje vagy! 
Bízom benne érzed már a Felelősséged súlyát! 

A Covid vagy korona helyzet sem más, mint egy globális transzformáció! Mivel az Új Földre csak együtt, kollektiven léphetünk be, az egész emberi családot kell érintse.
 Sokan elgondolkodtak ezen 1 év alatt: mi is igazából a fontos! Sokan változtattak a szemléletükön, de nem elegen! Ezért nincs még vége! Ne halogass, tedd meg most, amit úgysem fogsz tudni kikerülni!

Mikor érted azt meg, minden biológiai létszükségletedet a Természet adja!
Honnan származik az Oxigén?! 
Ki köti meg a szennyező anyagokat, port?! 
Ki adja a vizet?! 
Ha nem tartod tiszteletben, nem segíted, támogatod Földanyát és gyermekeit: a Természeti lényeket, akik nem tudnak szólni: hé, ember, mit művelsz?!! - Magad és gyermeked alatt vágod a fát! Nem szoktam azt mondani, higgy nekem, hanem azt: tapasztald meg. De most mégis mondom: Földanya látja, tudja, kik azok, akik védik és óvják a testét. Nagylelkűek  vele szembe = önzetlenül, ego és hátsó szándék nélkül segítenek. Ő nem felejt! Ha ne adj Isten, jönne egy nagy földmozgás és minden ház összeomlik, a tied állva marad, ha támogatod Őt. 

Néhány "feladat" a legfontosabb tennivalókból: 
- Idézem a Kryon iskola alapítójának Sabine Sangitar szavait: " Tartsátok távol magatokat a médiától, internettől és minden olyan dologtól, ami Félelmet kelt bennetek! Sok ember azt hiszi - csak elolvasom, rám ez nincs hatással -  ez NEM Igaz! Ha olyan írásokat olvastok vagy hallgattok, ami tartalmazza a  félelem energiáját / hatalom, ego energia / az beárad a rendszeredbe, ott cirkulál és keresi a kapcsolódási pontot. Minden energia Eleven és Tudatos! Ami félelmet kelt, ami az embert a Fény érzékelésétől eltávolítja, elfordítja, az Méreg."

 - Kollektív energiatengerben élsz. A kollektiv energiák hozzákapcsolódnak gyökér csakrádhoz, különböző finomanyagi testjeidhez és Lelked külső felszínéhez. Ahogy a fizikális tested megtisztítod napi szinten, ezeket a"finomanyagiakat" is kell. Erre számos technika létezik! 
 Lelked 12 rétegből áll. Ha a külseje zavaros, tisztátalan, mert a kollektív energia lefátyolozza, akkor nem fogod érezni a mélyebb rétegek tulajdonságait, képességeidet. Ha viszont tiszta,átlátszó, mint egy kristály tó, akkor lelátsz az aljára.

- Szándék: Mond ki hangosan, mantrázd: 
Több vagyok, mint egy ember. Felébresztem, aktiválom a Segítőimet! Bizom abban, aki Vagyok! 


- Elhatárolódás a kollektívtől. Erre is számtalan technika létezik. Kinek mi a szimpatikus, azt alkalmazza.

- Tartózkodj sokat a Természetben. Fejezd ki az együttérzésed, szereteted, hálád az állatok, növények iránt. Ne menj el egy sérült állat mellett! Helyezz ki nekik vizet. A városi fákra iszonyú teher nehezedik e hőségben. Ha a házad körül vannak ilyenek, önts rajuk egy kannával esténként.
Ha hívnak olyan emberek,akik a Nagy Tavainkat próbálják megvédeni vagy erdőket, állj oda melléjük csendben, ne habozz, ne félj,  menj! 
Ha tóban, vízben hűsölsz, tudatosan öleld át a vizet, szeretgesd egy kicsit, mondj köszönetet neki.

- Szakíts időt arra, hogy befelé figyelsz és ismerkedsz Önvalóddal.

- Köss békét mindazzal, ami történik. / bármilyen nehéz is! /
 Egy transzformáció sosem kellemes és szép dolog! De meg kell ahhoz történjen, hogy egy " jobb, szebb" világ létrejöhessen.

- Olvassatok, hallgassatok valami szépet, együttérzőt, lélekemelőt.

- Az ember képek által teremt! Vizualizáljatok békés, tiszta, örömteli földet.

- Minden ember a másiknak tanítója. Szavakkal vagy nélküle. Ha te változol a környezeted is fog. 

Rajtad, rajtunk áll milyen gyorsan vagyunk képesek a még hiányzó isteni energia potenciált előteremteni az Új Föld megnyilásához.

Hiába van nyár! Ez most nem a láblógatás ideje! Nem babra megy már a játék!
Molnár Judit


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése