2013. szeptember 20., péntek

Lélekbalzsam a felébredt embereknek - Uriel 09.16.

by kristalyhang
Kedves Olvasók!
Fogadjátok szeretettel Uriel bátorító szavait: Igazi lélekbalzsam kifáradt Fénymunkások sajgó sebeire. S.
URIEL / 2013. szeptember 16.
Günther Wiechmann közvetítése
Archangel-UrielA felébredt ember eligazodásához
Itt Uriel, Isten Fénye!
Szeretett Fény, Minden létező Forrásának nevében köszönöm Neked és készségednek, hogy a Fényt szolgálod.
Most a hozzám érkezett kérdéseket fogom megválaszolni.
Észrevetted, hogy az első mondatban kétszer használtam a Fény szót? Sok kérdésedre az első mondatomban van elrejtve a válasz, mert ebben a mondatban válaszolom meg például a kérdést: Mit tehetek a Felemelkedésem érdekében?
Miről szól az életem? Látszólag miért nem haladok előre? Milyen az én valódi lényem? Mit adhatok én a világnak? …
Ilyen és hasonló kérdések azok, amik szívedből indulva hozzám érkeznek. Ma közvetlenül Veled fogok beszélni, és ha nem érzed szívedben a rezonanciát [egybecsengést], legyen ez az első ébresztő hívás számodra.
Te Fény vagy, ez a te valódi lényed [magod]. Eredeted világegyetemes, Isteni és ahogyan minden létező az Egy Forrásból származik, mindig része is marad a Forrásnak!
Az utad az elválasztottságon, téren és időn, az élet minden árnyalatán keresztül vezetett, míg eljutottál mostani létezésedhez. Te a Fény szeretett szolgálója vagy, a Minden-Egy nagy közösségé. Létezésed lehetővé teszi és a Fény számára, hogy egyedülálló tapasztalatokat szerezzetek, és hogy ezáltal ismerjék meg Önmagatokat. Minél jobban Önmagaddá válsz, annál többen profitálnak ebből! Te a Fény egy egyedülálló része vagy, egyedülálló a kifejezésformát és módot illetően!
A te feladatod, hogy ezt a megnyilvánulási formát éld, hogy létezz! 
A Fény a szereteten keresztül fejezi ki magát, a szeretet a szellem, az alkotó- és teremtőerő, az életenergia, a tudat, ami lehetővé teszi minden anyag magjában tartózkodva a létezést.
A szeretet teljességében leírhatatlan és értelem útján megérthetetlen, csak a szív képes érezni a szeretetet, mert a szívben él az isteni Fény Tebenned, Te vagy a Fény!
Nos, köztetek egyesekben felmerül a kérdés: Miért nehezítik meg így a Fénymunkások dolgát? Miért kell mindig újra és újra visszatérnem a régi energiába, miért bukkannak fel mindig problémák, amiket már rég megoldottam? Miért húz vissza a régi energia, miközben annyira egyértelmű a szándékom a Felemelkedéshez?
Szeretett Lényem, Neked különösen szeretném megköszönni létedet, mert Te különleges feladatot vállaltál magadra. Te nem csak a saját sötét árnyaidat hozod ki a Fényre, hanem az egész emberiség felett vállaltál felelősséget!
Így oldódnak fel az évezredes minták és kerülnek a Fénybe. A te perspektívádból lehetetlennek tűnhet, hogy felismerd a feladatod és mögötte az értelmet, de higgy nekem, csak nagyon magas szintű és fénnyel telített lények vállalhatnak ilyen feladatot, mint Te.
A Fény közvetlen közelében tartózkodsz és a Te feladatod ennek a Fénynek a kiterjesztése oda, ahol hiányzik jelenléte.
Ha feladod a ’régi világhoz’ fűződő kapcsolatodat, akkor onnan már nem tudsz hatni! Eltűnnél az emberek érzékelési síkjáról. Csak a sűrűbb szinten való létezéseddel teljesítheted be a speciális feladatodat.
Ennek a feladatnak a felvállalása a legerősebb, legszeretetteljesebb és legbátrabb lelkek kívánsága volt.  Ez egy kiváltság és egy különleges kitüntetés, hogy valaki inkarnált lényként multidimenzionális tudattal rendelkezzen. Minden egyes szint meghaladásával kiszélesíted a kaput a világok között. Megnyitod az emberek felé vezető utat a Fény számára, és az utat az embereknek a Fényhez. Olyan csodálatos feladatot végzel, ami a legmagasabb elismerést és tiszteletet érdemli meg!
Tehát ne ess kétségbe, ha megint úgy érzed ’lent’ vagy! Mindenekelőtt ne ítélkezz magad felett! Ne értékeld Magad és más Fénymunkásokat a szerint ami ’nyilvánvalóan tökéletlen’, hanem ismerd fel, mekkora nagy feladatot teljesítenek elrejtve a szemek elől. Aki már most képes az 5. dimenzióba váltani, az eltűnik az emberek számára. Ha ez korábbi időkben történt meg, akkor az emberek ezt ’átszellemülésnek’ [megvilágosodásnak] nevezték. Ez csak egyes estekben lesz így, mert a terv szerint a megnyílás és az összeolvadás átmenete van megtervezve. A világok összeolvadnak egymással és a köd eloszlik. Aki ezekben az időkben a világok között ját át, az erre az átmenetre készíti elő a talajt, így válik lehetségessé, hogy mindenki követhesse őt.
Az utolsó kérdés, amit ma megválaszolok a következő:
Miért nem működnek most a kapcsolataim, olyan magányosnak érzem magam, egyfajta elvágyódás lett úrrá rajtam! A legkülönfélébb személyes okok mellett, ami itt nem fogok mind felsorolni, létezik egy magyarázat, ami szinte minden ilyen érzést tápláló Fénymunkást érint. 
Ti kapcsolatba kerültetek a mindent átható, feltétel nélküli szeretettel! Alvási fázisotok során a valódi lényetekre emlékeztetnek benneteket, és az igaz szeretetre. A visszatérés együtt járhat a frusztráció és a vágyódás érzéseivel. Partnereitek nem tudják csillapítani ezt a vágyódást, még akkor sem, ha szintén a Fénynek dolgoznak. Ez a vágyódás a valódi otthonotok utáni vágyakozás, a Minden-Létező-Egységgel való összeolvadásra.
Vágyódásod csillapodni fog, mielőtt munkád befejeződne!
Légy nyitott a szeretetre, szeresd Önmagad, úgy ahogyan vagy! Önmagunk elfogadása és a szeretetben, a saját belső bölcsességben és a szíven keresztül szellemi vezettetésben való hit fognak téged ezekben a kihívásokkal teli időkben vezérelni.
Feltétel nélküli szeretettel és hálával áldalak meg Téged.
Uriel vagyok
Csatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás:http://www.guentherwiechmann.de
kristalyhang | 2013-09-20 - 12:31 | Címkék: Günther Wiechmann | Kategóriák: AA | URL: http://wp.me/p2FH9O-zZ

1 megjegyzés:

  1. Kedves Fénytestvérem Uriel!
    Szívből köszönöm ezt a régóta várt információt a valós helyzetemet illetően. Mondhatom, hogy jelentősen megkönnyítetted a további dolgom.
    Azt hiszem minden a helyére került.
    Szívbéli szeretettel köszönöm, hálám és áldásom adom.

    VálaszTörlés