2013. szeptember 18., szerda

Úton -A korszakváltás megélése -Uriel 09.11.


 Senki sem hagyhatja figyelmen kívül vagy tagadhatja le a korszakváltást, ennek megélése csupán az egyének tudatszintjétől függ.

by kristalyhang
URIEL / 2013. szeptember 11.
Günther Wiechmann közvetítése
Archangel-UrielÚton
Itt Uriel, Isten Fénye!
Szertett Fénylények, üdvözöllek az átváltozás eme izgalmas szakaszában.
Most mindannyian érezni és látni fogjátok a világ veletek együtt való változását. Senki sem hagyhatja figyelmen kívül vagy tagadhatja le a korszakváltást, ennek megélése csupán az egyének tudatszintjétől függ. Minél jobban felkészültök az átalakító folyamatokra, annál könnyebben mentek keresztül rajta. Az érzékelési képességeteket is befolyásoljátok, amitől függ, hogy meglátjátok-e a változásokat.
Még mindig léteznek erők, akik egyoldalú zavaros képekkel ködösítik látásmódotokat a világról. Aki most kapcsolódik a szellemi világgal, az fel fogja ismerni a valódi fejlődéseket. Használjátok az általam adott szerszámokat [eszközöket], hogy tovább tisztulhassatok, és hogy ráhangolódjatok a magasabb rezgésszintekre.
A frekvenciák tovább emelkednek, és van lehetőség az ezzel összefüggő problémák enyhítésére. A hiányos energiaellátás, fáradtság és erőtlenség fázisai jöhetnek létre, ezek az éjszakai munkátokkal állnak összefüggésben és ahhoz kapcsolódó ráhangolódásokkal.
Új feladataitokra alvás közben lesztek felkészítve, amik egyik a másik után éber állapototokba is beszivárognak. Ez a folyamat nem csak azokat érinti, akik felkészítették magukat, hanem mindenkit egyformán érint. Aki azonban felkészületlenül válik érintetté, az könnyen egy jelentős identitáskrízisbe csúszhat bele. Először kétségek merülnek fel, amik a saját cselekedetek értelmét és értékét kérdőjelezik meg. Aki erre nem reagál, és változatlanul folytatja tovább, az ennek következtében külső ellenállásba és belső kétségek harcába ütközik. A továbbiakban eltűnik a befolyás és a kontroll, míg létre nem jön a változás.
Kérlek, szeretett Fényeim, értsétek meg, hogy mindez nem ’felsőbb erők beavatkozása’, hanem az egyetemes isteni törvények alapján csupán reakciók rezonancia és a vonzás formájában.
Így változik meg a világ, ti így változtatjátok meg a világot, az isteni törvények alapján. Míg el nem jön a teljes béke, a szeretet az Egységérzés. Mindenütt megfigyelhetitek, a Fény növekszik és a régi ego által játszott hatalmi és elnyomó játékok működésképtelenek már.
Szeretett Lények, mindig hangsúlyoztam, hogy létezik egy belső út, amin haladtok és ti döntötök, milyen módon és tempóban haladnak a változások. Legfontosabb eszközeitek a változás idején az érzékelés és a tudat. Aki belső vezettetésének tudatában van, az tudatosan élheti meg ezt a folyamatot, örömét lelheti benne és újraalkothatja önmagát.
Aki nem követi ezt a belső vezettetést, aki megtagadja, vagy az ego foglya marad, azt a személyes határaihoz vezetik el és a változást külső megrázó hatásként fogja megélni, önmagára pedig végeredményben a káosz tudatlan játékgolyójaként fog tekinteni.
Mindenkinek mindenkor lehetősége van a választásra, hogy megnyíljon a szív hívó szava előtt és az új világ aktív alkotója és társteremtője legyen.
A te kezedben van, vagy jobban mondva a Te szívedben van, hogy most kezdj neki a Te jövőbeli életed aktív megalkotásában. Kövesd belső hangodat és saját tempódban haladj, mert a Felemelkedés nem egy versenyszám. A figyelem és a szeretet útját járd, és bár lehet, hogy gyakorta lesznek nyugalmi fázisok vagy külső mozdulatlanság, de pont ezek az idők fontosak az Éneddel való összeköttetéshez és az integrációhoz. Légy türelmes Önmagaddal és tartózkodj a szeretetben, ha az az érzésed támad, hogy újra leragadsz és nem jutsz tovább.
Minden eszköz, amit adtam időtlen és segíteni fog a Felemelkedés egész folyamata során. Függetlenül attól, milyen messzire jutottál utadon, a következő lépéshez mindig egyengetni fogja utadat a tisztázás, tisztítás, a mindent felölelő szeretethez való visszakapcsolódás és ősi eredetrezgésed.
A Felemelkedés megállíthatatlan, a döntés megszületett és szellemi szinten már le is zajlott. Most rajtatok áll, ti hogyan tapasztaljátok meg.
Öröm, szeretet és a lélekboldogság érzése kísér benneteket utatokon a Fénybe, álljatok készen és vegyétek fel magatokba, lépjetek ki az értékelés világából. Az örömre, a szeretetre és a boldogságra nem kell rászolgálni, ezek Isteni ajándékok és örökkévalóak.
Szabadítsd ki magad az elválasztó korlátokból, a fátyol mindkét oldalán fénnyel telített lények várnak rád, hogy segítsenek, ha készen állsz azt elfogadni.
Megáldalak a feltétel nélküli szeretettel, és meghívlak lépj közelebb, hogy megoszthassuk egymással a boldogságot és örömet.
Uriel vagyok
Csatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
kristalyhang | 2013-09-18 - 10:00 | Címkék: Günther Wiechmann | Kategóriák: AA | URL: http://wp.me/p2FH9O-zU

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése