2013. október 15., kedd

Megérkezett az Aranykor fizikai szinten is! - Istengyermek 10.15.

Nem tudom ki hogyan éli meg, de van akinél nagyon begyűrűztek már tegnap és ma az események... Tisztulnunk kell, és beállni az isteni központunkba, hogy a jó oldalát tudjuk megtapasztalni a változásnak!!/DK


Ma reggel hatkor megérkezett az Aranykor 

2013. 10.15.

 

2013.10.15. 07:43 Istengyermek

 

Ma reggel hatkor megérkezett az Aranykor fizikális alakban is. Felébresztettek, hogy fényképezzek az udvaromon. Nem tudtam olyan pontot találni, ahol ne tömérdek aranygömb lett volna. Átmérőjük 0,7 m és ez alattiak voltak.A Szíriuszról nyílt meg egy 6 Km széles és 1o Km magas  kapu. A kapun félköríves szerkezetén arany rózsák teremnek. Nagyon sűrűn helyezkedtek el a virágok. Összesen 144 ezer rózsa volt kinyílva, és legalább ennyi bimbóban, mely 26.-án hajnali hatkor nyílik majd ki. A kapun  ömlik le a Fény !

Ma 2013.10.15.-én megyünk ki a Pálos kolostorokhoz és 26.-án ugyanezt fogjuk tenni. Én Pilisszántón leszek a Pálosok központi helyén a csillag gyógyítónál. Azt mondják, hogy épp itt volt a hármas barlang, ahonnan MINDEN ELINDULT. Pálos Özsébnek ide erre a napra időzítve van egy ajándéka.

Majd képmellékletet is csatolok a fényképezett anyagból. Menjetek a nap bármely szakában és fényképezzétek a Pálos helyeket. A gépek érzékenységétől függően alkonyatkor, hajnalban vagy akár fényes nappal is megjeleníthető ez a csoda a fényképezőgépeken keresztül. Aki velünk volt Kesztölcön, személyesen is átélhette ezt már, ehhez hasonló, de sokkal nagyobb gömbök kerültek megörökítésre ma reggel, még sötétben.

Gyújtsatok gyertyákat mindazokért kik éberen őrködnek felettünk és közöttünk. Égjenek hát a gyertyák, induljunk. Ha van árpádsávos zászlótok vagy szalagotok vigyétek MagOtokkal.
Én már kilenc gyertyát gyújtottam.
Ilona
http://istengyermek.blog.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése