2013. október 31., csütörtök

Alma Máter Iskola indul nov 17-énAlma Máter ( tápláló anya) iskola indul

 Kiskunhalason havonta egyszer egy nap, 

öt hónapon át

2013.10.30. 15:11 Istengyermek

pilis_alma2_1_1383139814.jpg_572x446

Képmelléklet: A képet Zsolt készítette, melyen egy rózsaszín gömbben egy fehér színű almát láthattok, mintha ülne az ágon.
A pilisszentkereszti szer után mutatta Zsolt a képet. Még egyet készített azzal, hogy ott kisebb a rózsaszín energiagömb, de ugyanez az alma van benne. Először azt hittem, a táskám dísze csillan vissza, de a második kép láttán ezt a gondolatot el kellett vetnem.


Miután a mag  elvettetett, a következő
Istenanyai üzenet lett  belőle:

Alma Máter Iskola indul Kiskunhalason a Közösségek házában.
Minden hónapban a 17.-éhez legközelebb eső alkalmas napon.
Az első találkozás 2013. November 17.-én (vasárnap).
A négy elem és a szeretet  címmel.

Reggel 8 órakor kezdünk, 15 óráig előadások. 15-18 óráig beszélgetés.
Célja: A  tudás hiányzó darabkáinak közzététele részben az Őstudásból merítve, részben a most  kapott  anyagok, részben "on line" közvetítések által. Az első előadások pillanatnyi információim szerint három előadótól fogjátok hallani. Az előadók Fazekasné Veronika, egy még számomra nem ismert előadó és jómagom.
Veronikáról annyit, hogy lélekfejlődése átfogja azt az utat, melyet az enyém a földi "idő szűkössége" miatt  ebben az életben nem tett lehetővé. Mi olyanok vagyunk mint a testvérszkíta harcosok. Egymásnak vetett háttal haladunk, életünket sem kímélve egymásért. 
Isten Szeptember 14.-én látta jónak, hogy tudomást szerezzünk egymásról. Azóta heti szinten dolgozunk az egységért. Ami nem jelenti azt, hogy a Lélekemelő tábor többi előadójával nem találkoztok. Magdolna is jön amikor csak tud, előadást úgy értettem decemberben hallhattok tőle a közös karácsonyi évzárón. Ekkor kerül kiosztásra a megáldott szeretet ostya az Őrségből. Annyira friss az információ, hogy még Vele is egyeztetnem kell. Jó lenne minden előadáson ott lenni mert egymásra épülő a tanítás.

Alma Máter napok:
       8-18 óráig
2013. november 17. (vasárnap)
          december 15. (vasárnap)
2014. január      19. (vasárnap)
          február     16  (vasárnap)
          március    15. (szombat)

A kijelölt napok erős teremtő napok is egyben, amikor  teremteni fogunk a Népünkért, a Hazánkért és a Világ minden létezőéért.
Elindítom hát a hívást Istenem akarata szerint. Magok Ébredjetek, jöjjetek!
A terembérleti díj miatt a belépődíj 3ooo Ft/fő.
Jelentkezni  a következő sorban látható e- mail címre lehet.

istengyermek@gmail.com
Az előadásokkal kapcsolatos  összes információt ezen a blogon találjátok majd.
Várunk benneteket SzerEtettel:
Ilona

http://istengyermek.blog.hu/2013/10/30/alma_mater_taplalo_anya_iskola_indul_kiskunhalason_havonta_egyszer_egy_nap_ot_honapon_atNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése