2013. október 23., szerda

Tegnapi elcsendesedés nagy összefogással 10.23.

 

A tegnap esti, Kárpát Haza oltalmát segítő, Égi védelmezők behívására irányuló meditáció részeredményei

2013.10.23. 08:24 Istengyermek

istenanya_oltalma_1382508731.jpg_170x297
Áldás,
A tegnap esti, Kárpát Haza oltalmát segítő meditáció alatt történtekről vezetőnk Szelei Magdolna és a vele együtt meditáló 6 ember élménye:
 •   23:46 Megjött Magdi jegyzéke.: A közös szerbe  7-en csatlakozunk itthonról. Az  Égiek  köszöntése  és szolgálatra jelentkezés után  fölállítottuk a védelmet.  Minden fontos küldöttet meghívtunk   és röviddel ezután megnyíltak a szívcsakrák.  Az égből kapu nyílt a MAGOSSÁGOSTÓL   és fürtökben  csodálatos  szalag szerű energia kezdett  alá szállni  a  FORRÁSBÓL.  EZEKET A SZÁLAKAT  SZÉTHÚZTUK ÉS EGYENKÉNT LEHORGONYOZTUK A SZENT HELYEKRE. Védelmi kódokkal láttuk el a Kárpát-Haza  teljes területét.  Öröm és boldogság lett rajtunk urrá,  valamint nagy nyugalom és biztonság érzet.  Az  Égi és Földi Seregek  át vették a védelmi  feladatokat. Egész Nagy Hazára  virág eső hullott. Amikor a szív csakránk bezárult akkor  állt meg az energia. Gyönyörű munka volt  plasztikusan lehetett fogni a lények jelenlétét. Köszönjük  a Teremtésnek  a  közös munkát.!

Én kiskunhalason voltam, a következőket látva:

1. A meditáció kezdetén megjelent a Fekete Madonna, azt mondta, hogy Ő az Ős Isten Édesanyja .
 Parszi Om -ban az Ő erőminősége segítette a Népet. Eljött az idő, mostantól ismét ez az erő emeli a Népet. Úgy értelmeztem, ez az erő egy kegyelemmel átszőtt Istenanyai erőminőség.
2. Piros rózsák lebegtek szálanként függőlegesen.
A SZÍRIUSZI Énünkkel ettől kezdve szorosabb kapcsolatban leszünk. - ezt hivatott jelezni. A Kárpát Hazában szinte kivétel nélkül mindenkinek van vonatkozása a Szíriuszhoz akár genetikai állomány, akár Önvaló formájában.
Ilona

Kosdi Tamás lapjáról:

Kedves Közösség! A tegnapi napon ez eoldal ismeretlen eredetű hibája miatt megszünt létezni. Mivel elég nagy volt az igény és egyáltalán nem lehetett tudni valaha visszakapjuk e ezt az oldalt, ezért tegnap úgy határoztam hogy elindítom a Merités 2 oldalt, ami meg is született. Kérem tehát minden eddigi Olvasómat, hogy mostantól kövesse a Közösség hírfolyamát itt: http://www.merites2.eoldal.hu/  - Mintha mise történt volna. Este pedig találkozunk a "térben."
Már az új elérhetőségről bemásolva:

2013. október 22. kedd (MM 90.)
 • 7.40. Építkezés mostantól több évre - Jó reggelt Mindenkinek! Úgy tűnik ma valóban új időszámítás veszi kezdetét. (és ne várjunk ezért holnapig vele) Arra szeretnélek kérni, hogy elkerülve a tegnap létrejött és így bármikor lehetséges eltüntetés esélyét legyünk közvetlenebb elérésben azaz ha ilyen eset előfordulna akkor szeretnélek közvetlenül értesíteni emailen. Ezért az az inidtványom hogy küldj el tök üres emailt nekem a terhullamok @ gmail com címre, amivel mostantól a köv. évek során bármikor ha változás áll be az MM blog körül azonnal értesíteni tudlak. Nem kérek se nevet, se helyet, csak egy email elérhetőséget. Ezt a címlistát használnám (és csak én használnám) akkor is amikor valami rendkivüli hír van (szerencsére ritkán) illetve ha valami elég fontosnak látszik és külön értesítést is kíván. Ugyanígy te is bármikor közvetlen kapcsolatot találsz hozzám. Nyilván az ésszerűség keretén belül. Összességében a nyilvános honlapon folyik tovább a munka. A közvetlen kapcsolathoz kérlek küdj tehát egy üres emailt nekem. Köszönöm. [terhullamok @ gmail com]
 •   7:52 Ma este pedig 21.25-től elcsendesedünk aztán összetesszük amink van. Meglátjuk mennyink van. Mivel 350 fő részvételével csillagos ötös lesz az esemény, ennyien pedig már idetaláltunk, így van esély valami nagyon szépre ma este.. Igy legyen. 
 •  8:16 RETROGRÁD MERKÚR Éva írja: Érdekes bejegyzésre akadtam Buzsáki Gábor asztrológiai oldalán a Merkúr retrográd mozgásáról. Látva az Merítés blog nehézségeit, talán van összefüggés, hiszen a Merkúr a kommunikációval van összefüggésben. "12 óra 28 perckor hátráló mozgásba vált. A hagyományos Asztrológia azt mondja, hogy retrográd Merkúr idején a gondolatok akadályoztatva vannak, illetve ilyenkor a szív gyakrabban dönt az ész helyett. Nagyjából ez így is van, DE... ..a helyzet az, hogy a Merkúr irányváltásait nem mindenki érzi meg. Sőt! A többség már egyáltalán nem. Ennek legfőbb oka: a bennünket érő ezernyi inger. Gondold csak végig! Évszázadokkal korábban amikor még nem volt ennyi inger (újságok, rádiók, tv-k, internet), vagyis megtévesztő külső “zaj” - a Merkúr irányváltásainak hatásai is sokkal tisztábban tudtak érvényesülni. Amúgy a Skorpióban lévő Merkúr november 10-ig lesz retrográd mozgásban. És... leginkább azokra lehet hatással, akiknek vizes (Rák, Skorpió, Halak) Merkúrja van." -- KT: egy bolygót akkor nevezünk retrográd azaz vissszafelé haladó mozgásúnak amikor a földről nézve - a bolygónk furcsa forgásai miatt - úgy tűnik hogy forgásiránya szerint ellentétes irányba halad - a Földről nézve. Ezzel együtt a bolygó, most a Merkúr továbbra is csak egy irányba halad, de a Földi asztrológus azt látja hogy visszafele. Ezt hívjuk retrográd mozgású bolygónak. Ilyenkor annak az elvnek a kifejtése valamilyen visszafelé hatást ér el. Most épp a Merkúrnál..
 •   9:37 Az elmúlt 2 órában immár száz levelet kaptam. 
 •   10:23 Visszakaptuk a Merites1 oldalát. Újra él. Mintha mise történt volna. Csakhogy azóta megszületett az MM2, és itt folytatjuk tovább. Kitettem egy közleményt az M1-re is. Igy van jól minden :) (Ott megmarad az archivum s a képtár) Ez a kis döccenő sok mindenre jó volt, nem?  
 •   10:34 P.Á. írja: A 4 éves Rozi unokám ma reggelinél határozottan kijelentette, hogy neki írnia kell,  /már sok betűt ismer/ mert minden éjszaka történetek születnek a fejében és ezt mind le kell írnia. Most éppen ezt teszi. Azt mondta, hogy amit leír most, azt el kell tenni karácsonyra, csak akkor olvashatjuk el. Majd határozottan kijelentette, hogy neki ez lesz amit csinálnia kell, mindennap írni, amíg él.
 •   10:42 Most újfent nem él az M1 oldal, és más is jelezte, de arrra épp kaptam akkor időt hogy egy ide irányító rövid közleményt kitehessek. Fura a világ :) Már 150 levél érkezett reggel óta. Aktivak vagytok! 
 •   10:50 E írja: képzeld, az éjszaka nagy részében téged láttalak. Dolgoztál épp, egy hatalmas fa jelent meg, egy másik, sokkal kisebb, és kicsit aszott mellett. ezt a fát te hoztad létre, épp az ágait tisztítottad, és erősítetted. mintha előkészültél volna vmihez. még úgy tűnt, ez a fa életerős, vaskos, hatalmas, de nem "működik", érdekes nem voltak levelei de már minden készen lett, legalábbis mire felébredtem kész lettél. -- KT: az álomban minden szimbólum :)
 •    11:00 SZÁMADÁS Kik azok a szellemi és magyarsággal foglalkozó - relative - állandó körök a Kárpátokban (vagy a világban) amikről tudunk és min. 120 fős körrel bír. 1) Czeke András-Korsch Péter vezette Jeladó, 2) Szelei Magdi-Kozsdi Tamás vezette Nagyszala, 3) Horváth Zoli vezette Enigma, 4) Kozsdi T. vezette Merités, - Mi tudható Grandpierre Attila köréről, Bácsfi Diának köréről, dolgozik e még "Táltos" András, idevehető e Villás Béla, Kis Balázs Kúnó, Paksi Zoli, más személyek és csoportok? Kérem akinek rálátása van ilyenekere irjon ismertetőt, szedjük össze hogy állunk idehaza. Köszönöm. ---  Továbbá mi a helyzet Bérczes Ádám Tudatbázisával, Dienes István "iskolájával", ide vehető e Varga Csaba pilis köre, mekkor a tábora a Yotengriteseknek, milyen egységek maradtak a Magyarok Szövetségéből talpon és nemzeti oldalon, Váradi Tiborék merre haladnak épp, Kercselics Imre közössége, Balogh Béla, asztrológia oldalak vezetői stb.  
 •   11:34 Gyorshir: Pár perce megkapta a nemzetközi könyvbesorolási számát a novemberben megjelenő Magyar Korona Könyve.. 
 •   11:42 Plasztikus leírás - Kérem hogy akinek rálátása van a fenti körökre vagy tagja írjon egy plasztikus jellemzést 3 sorban hogy megismerjük mi van velük ma és kik ők? Köszönöm. Példának megirok hármat, amit nyilván lehet kiegszíteni.
  •   1) Szelei-Kozsdi nagyszala kör. 2013-ban alakult, a májusi országos nagyszala szervezése után. Email alapon kapcsolódik, pénzbe nem kerül, országos és nemzetközi, kb. 500 tagja van (több átfedéssel más körökhöz) 
  •   2) Czeke-Korsch Jeladó. 2012 végén indult "házivideó" amely időszakosan értelmezi és beszél a világban zajló folyamatokról. Péter elsősorban közgazdasági irányból, András inkább háttérintézmények szemszögéből. Több földönkívüli anyag is megjelenik. Pénzbe nem kerül. Több ezres nézőköre van. 
  •   3) Merités. Kozsdi Tamás hozta létre 2013 júliusában, 5 és fél év Térhiradó blog szerkesztés után. Naponta közel ezer olvasója van. A világpolitika, a royal családok, a magyar történelem, a szellemi hírek mellett közösségformáló közös meditációk és szertartásokat is szervez évente 2-3x. Pénzbe nem kerül.
  •   4) Kercselics Imre tanit a Platán Hotelben, Bp.-en. Kb 70-en végeznek alkalmakként! Szellemi síkon gyógyítunk azt aki kéri, szinte mindenből ki tudunk gyógyulni a HITÜNK erejével. Rengeteg technikát tanulunk! (Erzsi írta)
  •   5) Kiss Balázs Kúnó - Honlapja a csillagmag.hu, vezet rendszeresen elvonulós táborokat, sok előadása van, és alapított egy könyvkiadót Unio Mystica néven, ahol pár, főleg külföldi és általában univerzális mondandóju könyvet már ki is adott. Saját könyve a Csillagleső már második alkalommal jelenik meg, ahol  minden napra egy adott mantra, a csillagállások magyarázata Kunó olvasatában, és a maja naptár egyszerre helyet kap. A táboraiban eddig a 12 DNS -el foglalkozott, most váltani szeretne, de folyamatosan fejlődik, és alakít. Viszonylag nagy tömegek érdeklődnek iránta, sok embert mozgat meg. (Ágnes írta)
  •   6) Bérczes Ádám a CLS records alapítója olyan ismert zenészek managere mint ByeAlex vagy az OchoMacho, de az Eurovizio idején a Compact Disco is az ö égisze alatt futott. 2013-ban indította Tudatbázisát, első országos kisérlete aug. végén volt Taliándörögdön. Nem tudom mennyi embert mozgat de a magyarságnak kevés helye van, a szellemiség pedig leginkább a 4D-ig terjed. Kialakulóban.
 •  12:32 LEVI KING - Nem tudom hogy számit e bármit is az eseményekhez de azért megosztanám. Megkeresett pár napja "I. Levente" "Apostoli" "Magyar" "Király" a FB-on. A rövid beszélgetést közzéteszem. Vélemény?
 •   17:00 Köszönöm a sok hírt, véleményt Levi kingről és a többi szellemi csoportokról. Ha ma nem is, de beszámolok majd róluk. Eddig 300 üres emailt kaptam :) amit köszönök. Ha estig nem jelentkeznék akkor is 21.25-kor kezdünk, éles idő 21.40-22.00 és itt találkozunk 22.15-től. Meg lehet írni a saját víziód, de próbáljuk tömöríteni. Éjfélig igyekszem minél több hírt erről bemutatni. Remélem jól telik majd az este. Kalandra fel!  
 •   22:18 Üdv Mindenkinek! Néhány levél már érkezett, ezeket elkezdem csokorba fűzni és hamarosan közzéteszem, illetve aki úgy érzi van mit elmesélnie a történtekről, élményéről (tömören) az emailen tegye meg nyugodtan. Üdv a 378 főnek aki most itt van. Hamarosan Szelei Magdi is közleményt ad ki, sztm még 23 előtt.. 
 •   22:25 452 fő. Üdv Mindenkinek! 5-10 perc múlva kiteszem az első levél kupacot.
 •   22:36 Kupaconként adom közre, elég sok levél érkezik. Itt az első ill. ha lesz 2. kupac az is de kerül. Folyamtosan frissítve tehát. De szólok ha frissitem. 
 •  22:45 Kitettem a 2. kupacot az előbbi linkre. Még 51 levél vár és mindet olvasom, ezért amilyen tempóban birok haladok :) 
 •    22:55 Kitettem a 3. kupacot is. Még mindig 52 levél vár. Egyszer végzünk :) 
 •   23:06 Kitettem a 4. kupacot is.  Ma kb. 500 levelet forgattam meg. 
 •   23:18 Az 5. kupacot is kitettem. Egyelőre többet most nem teszek közzé. Összegeznem és leginkább pihenni kell. Még ma jövök.
 •   23:39 Röviden csak. Ez egy hosszú és hasznos nap volt. Holnap ünnep, nemzetünk fontos napja, elég meleg lesz így lehet szabadprogramot is csinálni. Mindenképp hagyni kell a teret rendeződni ennyi sok hatás után. Mivel többen csoportosan voltak jelen az esti szeren így a honlapon megjelent 452 -es szám nem a maximumot jelenti. Fura az hogy az MM1-es odalon is 230 fő volt jelen miközben volt egy kiirás hogy már itt vagyunk. Lehet szinkronban nézték páran a 2 lapot :) A művelet teljesült. Nekem még holnap közzé kell tennem egy két hírt a ma esti vízióval kapcsolatban de ahhoz rajzolnom kell és az idő. A védelmi rendszerrel függ össze. Köszönöm hogy levezényelhettem ezt az eseményt és nagy öröm hogy ennyien jól érezték benne magukat. Ez utóbbi talán a legfontosabb, hogy él a hit. - Több mint 500-an küldtek üres levelet. ld. ma reggel 7.40-es hirt. Minden nagyon csodálatos! Pihenjünk. Jóéjt!
 
http://www.merites2.eoldal.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése