2013. december 16., hétfő

Az Alma Máter üzenete dec.15-én Kiskunhalason


Egy olvasó megjegyzésére  és kérdéseire válaszolva indultak el bennem az alábbi gondolatok. Végülis egy kis beszámolóvá kerekedett a tegnapi Alma Máter találkozóról, melynek az üzenete benne van e levélben. (A lila színű a beszámoló)




 Az Alma Máter üzenete 2013.dec.15-én



Írta Dombi Katalin 


Kedves T  és Kedves Mindenki!
 

Várhatjuk az Eseményt, várhatjuk Obama bejelentését, és a földönkívülek segítő tevékenységét... Velük, vagy nélkülük, de van egy nagyon fontos dolog, amit mindenképpen nekünk kell megvalósítanunk. Hogy mit? Erről is szólt a tegnapi találkozó, amiről lentebb írok.

Kezdem először a megjegyzésedre válaszolva - nem vagy egyedül azzal, hogy néha már nem bírod, és pokolnak érzed a földi életet. Velem is előfordult és másokkal is. Ilyenkor bizony nehéz az embernek megtartani a szép jövőben és az Istenben vetett hitet. Pedig csak ez az út vezet ki bennünket a pokolból! A mai napon nekem is nagyon rossz volt visszapottyannom ebbe a valóságba, mert nagyon  más itt, mint amit tegnap tapasztaltam az Alma Máter találkozón.

Mégis azt mondom, hogy nincs ok a félelemre.Tudjál róla, hogy az égiek védenek, megőriznek minket, még a komolyabb háború veszélyétől is. Jó ideje már ezt teszik, mert ha nem így lenne, már nem ülnénk itt. Félni egyébként se hasznos dolog, mert azzal pont olyasmit vonzunk be, amit nem szeretnénk. Tudnunk kell, hogy az Aranykorban nincsenek háborúk, és épp ez a csodálatos világ bontakozik ki most Földünkön. Azt a  magasabb rezgésszintet nem képesek elviselni az alacsony rezgésű emberek, és ott nincs is lehetőség háborút megvalósítani. 



Ha akarja, mindenki Megtapasztalhatja, hogy Szívünkkel és Égi Segítséggel olyan hatalmas energiákat, Fényt tudunk képezni és lehozni, ami elsöpri a  Sötétséget, a Gonoszságot! Csak tenni kellene a dolgunkat, végezni a feladatunkat, amit leszületésünk előtt vállaltunk!! ...Fényt Hozni erre a Világra a szeretetünkkel...

Tegnap, vagyis 2013.dec.15-én, Kiskunhalason  csodálatos élményekben volt részünk a Találkozón. Bizony, mi óriási Fényt tudtunk lehozni az égből, szívünk megnyitásával... és az égiek segítségével.  "Segíts magadon és Isten is megsegít!" Tehát nekünk is tennünk kellett érte. Hatalmas energiákat éreztünk, hihetetlenül magasra emelkedett a rezgésszint az égiek elmondása szerint is. Egyre nagyobb lett a forróság. Tele volt a nagy terem - a Kárpát-haza minden részéből érkező - szeretetre és változásra vágyó emberekkel. Bárki megnézheti majd a videófelvételt a youtube-on, ha kész lesz. 







Szelei Magdolna fontos, alapvető tudnivalókat osztott meg  velünk, hogy megérthessük világunk működését. Rakk Ilona pedig az égiek üzeneteit csatornázta. Ezenkívül lélekemelő szép dalok, egy gyönyörű karácsonyi Wass Albert videó, és rengeteg csodás égi jelről készült fotó kivetítése segítették a megnyílásunkat, és ráhangolódásunkat az óriási égi erők befogadására. Egy kis ajándékot -hálakövet- kapott mindenki, kívánságra olcsó ebéd volt biztosítva, és némi kis sütemény és alma, dobolás jutott a végére. 



                              Ezen a napon rengeteg biztatást kaptunk,
                                                  hogy higgyük már el, 
                    az ARANYKOR immár fizikailag is ITT VAN  a Földön, 
                                 már "kézzel fogható" megnyilvánulásait 
                                                     tapasztalhatjuk! 

A dec. 9-i hatalmas Szivárványkapu is egy ilyen volt. Igen, egy fizikai jel! Szivárványt akkor nemcsak Pesten, hanem az ország más részein is láttak, pl. a Bakonyban és a Mátrában is... (decemberben és ugyanazon a napon, ugyanabban a napszakban?)  Ezek bizony jelek voltak, bármennyire is fizikai jelenségek. 
Megjegyzem, hogy egy véletlen találkozás valakivel, madarak különös megjelenése, éneke, egy felhő különös formája, vagy épp bármilyen más, fizikailag megmagyarázható dolog is lehet számunkra jel. Rá kell érezni ezekre, és nem a negatív jelenségek tömkelegén rágódni.



Tegnap újra elismételték az égiek, hogy ez a Karácsony már másmilyen lesz, vagyis szebb lesz, mint a többi, és igyekezzünk erre minél jobban ráhangolódni! Engedjük bearanyozni az életünket, mert itt az Aranykor. 

Tehát  nyissuk meg a szívünket, 

és BOCSÁSSUNK MEG, 
 SZERESSÜNK, 
BÍZZUNK,

mert EZ A BELÉPŐJEGY 

a MENNYORSZÁGBA, 

AZ ARANYKORI ÉLETBE, 

vagyis egy magasabb szintű Életre, 

ahova most nyitva a KAPU számunkra!! 

Ilyen lehetőség a Föld történetében eddig csak kétszer fordult elő - rövid időre.. Most harmadszor - nem rövid időre - megnyílt,.... és várnak minket! Mindenkit! ...  Belépőjegy viszont kell a Kapun átjutáshoz, azt vegyük magunkhoz! 

Csodálatos kegyelem, hogy nem kell most meghalnunk ahhoz, hogy feljussunk egy magasabb szintű világba. Fizikai testünk jóideje megkezdte ezért az átalakulást, hogy képesek legyünk vele együtt megtenni az emelkedést. Ezért vannak mostanában különböző fura betegségtüneteink, fájdalmaink, sőt lelki bajaink is. Emiatt ne aggódjunk, inkább tisztítsuk magunkat, és kérjük az Égiek Segítségét. Forduljunk hozzájuk bizalommal, hisz itt vannak velünk mindig, hogy segítsenek, de kérni kell ...   Aki lát, az látja, aki hall, az hallja.... A színpadon üres székek sorakoztak.... Ilona elmagyarázta, hogy ott ülnek égi vezetőink és őseink közül jópáran, mint díszvendégek. Örülnek nekünk,  és sugározzák felénk a szeretetüket .... Ilyenkor megtehetjük, hogy nem hisszük el, de mi ott éreztük a hatalmas szeretetenergiát a helyszínen - az bizony jel! Bensőnkben nagy változások zajlottak - az is jel. Arcunk és lelkünk ragyogni kezdett, mi más ez, ha nem jel? (Az elektromosságot se láthatjuk a szemünkkel, de mivel a lámpa világít, a rádió szól, biztosan tudjuk, hogy van elektromos áram. Van, aki mérni is tudja - egy eszközzel.)



A magyaroknak- MAGOKnak fontos szerepük van a mostani világváltásban, mert belénk van kódolva az ERŐ, a TUDÁS ahhoz, hogy másokat is emelni tudjunk, ne csak magunkat. Ezért mi kiemelten kapjuk az átalakítást és a feladatokat is az égiektől. Nem mindenki MAG aki magyar, és nem mindenki magyar, aki MAG. Nem baj, ha valaki más országba költözik és ott emeli a rezgést, de vannak, akik ide költöznek hozzánk, mert ide érzik a hívást, és itt érzik jól magukat. Ez mind rendben van.

Hol Bizalom, Hit és Szeretet, ott meglesz a Bizonyosság is! 
Mert aki nem akarja elhinni, az akkor se fogja, ha bebizonyítják neki !! .... Tudósokkal is előfordul ez manapság -sajnos- bármennyire is furcsa ez számunkra. Ne essünk mi is ebbe a hibába! 

 

Végezetül, az elmondottak alapján azt tanácsolom, hogy figyeljünk mostantól  erősen a Pozitív Jelekre! Mert bizony az égiek mindenkinek mutatják... csak észre kell venni.... Nálam most egy csodás kismadár kezdett énekelni a kertben... még soha nem hallottam ehhez foghatót, bár akármilyen madárdal is fura lenne dec.16-án, hideg ködös időben ... a Nap pedig kiragyogott a köd mögül... Ezek fizikai jelenségek ugye? Rájöttem, hogy így válaszolnak a gondolataimra, érzelmeimre, és biztatnak ... Hiszek benne, és ez jó... erőt ad, kitartást...  átvészelni a nehézségeket. 


Ugye mindenki hisz valamiben?... Miben higgyünk, ha nem a jóban, szépben? ... Engem nem zavar, ha netalán mások hülyének is néznek emiatt... Téged zavar? Döntsd el, mit szeretnél! Akinek elege van a gonoszság és sötétség hatalmából az álljon ki most a Fény és Szeretet mellett!
 

Mivel már nagyon közel a Karácsony, tehát készüljünk fel,
öltöztessük ünneplőbe Lelkünket, hogy Szívünk Teljes Szeretetével, 
méltóan ünnepelhessük meg a Szeretet Nagy Ünnepét!

Csodás Szent Karácsony Ünnepeket kívánok Mindannyiónknak, 

 ezzel a megnyitó után levetített szép videóval.


Wass Albert

 Magyar karácsony az égben






Áldottak vagyunk. Áldott a jövőnk.

Szeretettel
Dombi Katalin



(a fotókat a helyszínen készítettem)






1 megjegyzés: