2015. június 15., hétfő

Az emberi aura és szándék titkai



Az emberi energiamezőt tanulmányozó orosz tudós azt állítja, hogy az emberek meg tudják változtatni a világot, egyszerűen azáltal, hogy saját energiájukat használják. Noha ez az elgondolás nem új, nem túl sokan szántak rá időt, hogy tudományosan hozzáfogjanak az ilyen elgondolások bebizonyításához – habár a kvantumfizika területe erősen fényt derített a témára az évek során.


Dr. Konstantin Korotkov

2014. december 23., kedd

Princeton tudósai és orosz tudósok felfedik az emberi aura és szándék titkait



Dr. Konstantin Korotkov, a Szentpétervári Állami Technikai Egyetem fizika professzora állítja, hogy amikor pozitív és negatív gondolatokat gondolunk, mindegyik más-más hatást gyakorol a minket övező környezetre.

„Mi fejlesztjük ki azt az elgondolást, hogy tudatunk az anyagi világ része, és hogy tudatunkkal közvetlenül hathatunk világunkra” – mondta Dr. Konstantin Korotkov.

Emberi szemmel nem könnyen láthatjuk meg az energiát, következésképpen a láthatatlan energia világát az elmének nehéz lehet megragadni tudományos mérések nélkül, hogy igazolja, mi történik. Lehetséges, pontosan ez az oka annak, hogy a valóságunkra ható tudat tanulmányozása virtuálisan érintetlen volt oly nagyon sokáig.

Annak érdekében, hogy hidat verjünk a fizikai és a látatlan világ közé, bioelektrofotográfiának [bioelectrophotography] nevezett technikát alkalmazó tudományos kísérleteket végeztek el. E kísérletek során fel kell tételezni, hogy az emberi test és tudat állandóan energiát bocsát ki. Ezt a feltevést követve, a bioelektrofotográfia célja ezen energiamezőket a test körüli fényként láthatóként felvenni. A metafizikai világban ezt az energia-kibocsátást a személy aurájaként ismerik, és gyakran hivatkoznak rá a mi energiamezőnkként.

Princeton kutatás

Dr. Korotkov nem az egyetlen, aki tanulmányozza az emberi elme, gondolat és energia hatásait a minket övező környezetre. A Princeton Műszaki Tudományok Anomáliákat Kutató Laboratóriuma [The Princeton Engineering Anomalies Research (PEAR) Laboratory] szintén megpróbálja felölelni a tárgyat, és arra következtetett, az elme valójában rendelkezik egy kifinomult képességgel, hogy hatást gyakoroljon a Véletlen Esemény Generátorként [Random Event Generators (REGs)] ismert kimeneti készülékre.

Egy tervezet [projekt], mely kezdetben akkor indult el, amikor egy diák szerette volna tanulmányozni az emberi elme és szándék hatásait a [minket] övező környezetre, szigorú tesztelő laboratóriumhoz fordult, ahol Dr. Robert Jahn és laboráns asszisztense sok órát töltött el kísérletek lefolytatásával annak megállapítása érdekében, hogy vajon az elme gyakorol-e hatást fizikai világunkra, vagy sem.

Jahn és asszisztense képesek voltak meghatározni, hogy az emberi elme kölcsönhatásban áll a gépekkel, melyek egy olyan kapcsolatot mutattak, ami természetében nem fizikai.

Az elme képes volt hatni a gépre, és megváltoztatni az eredményeit oly módokon, melyek a megmagyarázhatón túliak voltak. Lényegében a tudat hatást gyakorolt a fizikai világra.

Annak érdekében, hogy meghatározzák az elme szándékának hatásait a fizikai világra, számos gépet építettek, melyeket véletlen szám generátornak hívtak. A gép alapvetően pénzdarabok feldobását utánozza, és rögzíti az eredményeket az idő alatt.

A gép 200 dobást végzett el, és egy 100-as átlag középértéket mutatott, úgy ahogyan az ember azt elvárná. Érintetlenül hagyva, a gép folytatta az eredmények bemutatását, mely egy 50 / 50 esélyt sugallt a fej vagy írás mutatásánál. Érdekes eredmények jöttek ki akkor, amikor az emberi szándék kezdett el kölcsönhatásba lépni a géppel.
Ami valaha egy véletlenszerű 50 /50 esély volt a fej, vagy írás felmutatásánál, elkezdett eltérni az elvárástól, ahogy a megfigyelő azt kezdte szándékozni, hogy a számok magasabbak, vagy alacsonyabbak legyenek.

Noha az elme hatásai a gépek felett nem voltak nagyok, ez elegendő volt ahhoz, hogy a kortárs fizika képtelen legyen megmagyarázni, pontosan mi is történik. Lehetséges, hogy itt van az, ahová a kvantumvilág fényt deríthet?

Az emberiségre e kutatás feltételes következtetései meglehetősen lenyűgözők, miszerint ez elérhetné a világbéke, az egészséges élet és öröm megteremtésének birodalmait.
Ha a szándékok és gondolatok képesek valamire oly módon kihatni, ahogyan azt fent bemutatták, miért nem fedezik fel annak határait, hogy ez milyen messze képes eljutni?

Hiszem, hogy valóságunkat mi teremtjük a gondolatainkkal és szándékainkkal, és érzem, a tudomány kezdi ezt megerősíteni, és időben fel fogjuk ismerni elménk és szándékunk valódi hatalmát / erejét.
(forrás: https://sites.google.com/)

Dr. Korotkov és a Princeton Egyetem, Princeton Műszaki Tudományok Anomáliákat Kutató Laboratóriumától - videó


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése