2015. június 18., csütörtök

Napforduló június 21. - Pozsgai Nikoletta

Az erő, amely ott lobog az alsó erőközpontunkban, ilyenkor megsokszorozódhat. Magunkba fogadjuk a tűz hatalmas erejét, 




Mai ÉNErő Ébresztő üzenet: Testtel, gondolatokkal, érzésekkel rendelkező - de mindezeknél hatalmasabb lény vagy. Mindezek hozzád tartoznak, üzennek Neked, hogy általuk teljesebb megértéshez juss; de nem többek nálad, s Te vagy az, aki őket irányítod. Bár ezt tanulni és leginkább minden pillanat kihívásában gyakorolnunk kell, mégis Istenadta lehetőségünk életünk pozitívba fordításához. Te magad vagy a választó, a voltoztató és a változásokat elhozó. Élj ezzel az erőddel.



NapForduló 
június 21.

A Napfordulón – amikor a leghosszabb a fényben töltött órák száma –  perzselő forrón süt reánk a nap és mi töltekezünk erejével. A magasan járó Nap tűzzel tölti meg a természetet, és ez a tűz megérleli a búzakalászok magjait és általa ízesülnek a gyümölcsök.

Az erő, amely ott lobog az alsó erőközpontunkban, ilyenkor megsokszorozódhat. Magunkba fogadjuk a tűz hatalmas erejét, amely ott lobog a Napban, a csillagokban, a vulkánokban, a nagymacskák sötétben villanó szemében, az oltárakon gyújtott gyertyákban és a szabad ág alatt meggyújtott, magas lángokban az égig felnyújtózó máglyákban.

Erő, amely a miénk. Erő, amellyel mindannyian rendelkezünk. Erő, amely lehet mindent elpusztító fegyver. És Erő, amellyel teremthetünk. ERŐ, ami mindig is volt bennünk, s akkor is élt bennünk forró parazsa, ha elhitették velünk, hogy kioltották már régen, s kihúnyt már az utolsó szikra is.

Ebbe az erőbe lépünk vissza a júniusi Napfordulóval, a belső erőnkbe, a saját erőnkbe…hogy felvállalhassunk mindazt, amiért erre a világra születtünk s végre cselekedhessünk benne, az isteni által megáldva ezen a Földön.

Ideje, hogy Te is fénybe-fordulj végre, s összegyűjtsd mindazt a csodálatos erőt, mellyel Földi küldetésednek megfelelve egy örömteli, szívvel-lélekkel megélt új valóságot teremtesz...itt és most, ezen a Földön.

A földi mennyország, a megélt Grál valósága vár tehát rád, s hidd el minden erőd megvan ahhoz, hogy átlépj ebbe a valóságba! Válaszd a szenvedés helyett a  SZENVEDÉLYT! Kísérd fel a belső Napodat a zenitre!


Szeretettel- élet szerelemmel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner






2 megjegyzés:

  1. Heti Felszabadítási Meditáció

    2015.06.21. 9 óra !

    http://2012portal.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  2. AZ ÉV LEGMISZTIKUSABB ÉJSZAKÁJA JÚNIUS 21.: SZENTIVÁNÉJ!

    www.fenyorveny.hu/2015/06/az-ev-legmisztikusabb-ejszakaja-junius.html

    VálaszTörlés