2015. július 7., kedd

Isten emberré válik - Gábriel Arkangyal 07.04.

Sok helyszínen, sok helyen Isten megjelenik hús- és vérként ennek a földnek sok kikristályosodási pontján.

GABRIEL Arkangyal


Isten emberré válik

átvette: Jahn J Kassl

2015, Július 4.


Kedveseim!
A nagy változások idejében, amikor a világ nagy fordulópontjai bekövetkeznek, a Föld tele van Szentekkel, Mesterekkel és nagy lelkekkel – kijelölt és gyakorlott Fénymunkásokkal – és az idő most elérkezett!
Ne féljetek!
Gabriel Arkangyal vagyok

Közlöm veletek a mai napon, hogy Isten emberré válik
!
Sok helyszínen, sok helyen Isten megjelenik hús- és vérként ennek a földnek sok kikristályosodási pontján.

Isten közöttetek van, mint egy közületek, hogy segítse az emberiséget és ezt a bolygót ebben a korszakalkotó valamint univerzális változásban. Valahányszor, ha egy világ az egyik formából egy másikba megy át és ezért le kell küzdeni sok „kritikus helyzetet”, valahányszor ha egy civilizáció a tudás következő lépcsőjére felkerül, akkor az Isten megjelenik abban a világban – alakban vagy alaktalanul, rezgésben és Fényben. Minden emberi lény számára, akinek a világ aktuális fejlődése tekintetében gondja és félelme támad, ez a jelentés: Ne féljetek!

Ennek a változásnak a végkimenetele biztos! A Menny segítői és az Isten közeliek teljesen biztosak. Isten köztetek, emberi lények között van, hogy így meg tudjátok tenni az utolsó lépést, amely sokszor a legnehezebb. Elválni a régitől és belépni az új időbe óriási erőfeszítést igényel minden embertől; és most Isten felemel titeket, ki a sötétből. Ami most fenyegetően alakul ebben a világban, az, még mielőtt teljesen kirobbanna, önmagától összeomlik, elmerül a mélybe és el fog tűnni ebből a világból.

Addig ez kiépül és addig a Fény áradata tovább növekszik; és addig állhatatosnak kell maradni, ki kell tartani és a gyökereket mélyen a Földanyába ereszteni, mert aki kapcsolatban marad a Földanyával, azt megvédi a Földanya.

Ez jellemző, és érvényes marad a fentiekre és a égi erőkre, mert bárki, aki egy a Mennyel, az átsétál a halálon és a felemelkedések ebben a világban messzire előkészítik az útjait az ilyen emberi Lényeknek.

A felemelkedés közel van!
Azért jöttem, hogy elhozzam nektek a közeli felemelkedés üzenetét ebben a világban minden szinten: egy felemelkedését, amely mindent megváltoztat és minden életet átformálva hagy maga után. A nagy események, amelyeket bejelentettünk nektek, mennek a saját útjukon. Ami „eltorzult” az űr-idő által, az azt jelenti, hogy bármit is várunk, az azután történik meg, amint a bolygó rezgésének szintje és a felemelkedés a kollektív rezgése eléri a megfelelő szintet. Az „elcsúszások” az időben illúziók, mert az Isteni Teremtésben a Most létezik, amikor minden Élet egy „összekapcsolt pillanatban” érzékeli önmagát.
Azért jöttem, hogy bátorságot adjak nektek és hogy erősítselek titeket. A felemelkedés iránti elhatározásotoknak meg kell szilárdulnia bennetek. Bármilyen kezdődő kétséget meg kell szüntetni, hogy így az erő bástyái maradjatok a viharos időkben és a Fény a sötét idők utolsó pillanataiban.
Sok mindent, ami lehetetlennek láttok ezekben az időkben, leküzdhetetlennek éreztek, mert még sohasem kerültetek ilyen kihívásokhoz hasonló konfrontációba egyik létetekben sem ezen a világon. A felemelkedés egyedi esemény az emberiség és a bolygó számára; egy egyedi és teljesen új kihívás is. A régi idők homokjából egy új világ emelkedik ki. Az élet porrá válik, amiből arany virágzik ki a földön és nő oda.
Mi vagyunk a Menny kötetlen erői.
Mi vagyunk az Isten mindenhatósága. Mi Istentől születtünk és Istenhez térünk vissza. Figyeljetek a változásokra! Maradjatok élő tanúi a régi idők összeomlásának és az Új Világ kezdetének!

Árasszátok el ezt a világot Szeretettel, hozzátok el a Menny kegyelmét az emberiségnek... tehát azoknak, akiknek az idő még nem kezdődött el.

Legyetek a szerető Isten élő példái, akik ismerik a feladataikat és megjegyzik, miért vannak a Földön ebben az időben.

Áldjatok meg minden életet, hajoljatok meg a teremtés előtt és töltsétek fel magatokat a Teremtő mindenütt jelenvalóságában!

Köztetek vagyok: Isteni Erő a Földön

GABRIEL ARKANGYAL

Fordította MA

2 megjegyzés:

  1. EU-USA szabadkereskedelmi tárgyalások: az Európai Parlament cserbenhagyta a polgárokat

    www.mtvsz.hu/eu_usa_szabadkereskedelmi_targyalasok_az_europai_parlament_cserbenhagyta_a_polgarokat

    A TTIP és a CETA ellen!

    Mondj NEMet a trójai egyezményekre!
    Írd alá a nemzetközi petíciót!

    www.mtvsz.hu/trojai

    VálaszTörlés
  2. Élhetetlenné válik Amerika??? 07.06.

    szepjovot.blogspot.co.at/2015/07/elhetetlenne-valik-amerika-0706.html

    VálaszTörlés