2015. október 13., kedd

A brutalitás világszintű transzmutációja és korábbi kegyeltek vágtázása a szabadságért - Istenanya 10.07.

"Én vagyok az Anya és kitárom a szerető karomat mindazok felé a hálózatban, különösen a cabal által képzett pszichikusok felé, mert néhányan közülük – a kimagaslóak – most előre lépnek annak ellenére, hogy félnek erről másoknak beszélni, biztonságot kérnek maguknak és másoknak maguk körül."
"Sokan most előjönnek, azok az elveszett gyerekek, akiket leigáztak és arra kényszerítettek, hogy dolgozzanak a cabalnak szörnyű és lerombolt állapotban. Ezeket az értékes gyerekeket kezelni fogjuk és egészségessé tesszük. Senki sem fog közém és a gyerekeim közé állni!"




A brutalitás világszintű transzmutációja és korábbi kegyeltek vágtázása a szabadságért

Istenanya


Üdvözöllek benneteket csodálatos gyerekeim. Istenatyátok és én mindenkit, és közületek minden egyes lényt közelinek, értékesnek és kedvesnek tartunk.

A Transzmutáló Csoport, akikről Mihály Arkangyal beszélt nektek az előző üzenetben, jelenleg a brutalitáson dolgozik. 
(Lásd:http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2015/10/nagy-galaktikus-kontingens-kapcsolodik.html)
 Nem kell felsorolnom nektek minden változatát a brutalitásnak, amelyet sokszor alkalmaznak az egész bolygón, de szeretném, hogy nézzetek magatok köré a világon. Ismerjétek el magatokban, hogy a világszinten, kulturálisan és vallásilag ösztönzött brutalitás az emberiség mindennapi életébe mindenhová beágyazódott.

Arra kérünk titeket, hogy fokozzátok ezeknek az elterjedt gyakorlatoknak és rendszereknek a felismerését és tudatosodását annak érdekében, hogy ezek a Fényre kerüljenek és transzmutálódjanak (átváltozzanak) most és mindörökre. Fordítsátok figyelmeteket magatokra és alaposan figyeljétek meg a saját életeteket, hogy megszüntessétek a büntetés, a megalázás és megszégyenítés minden visszamaradt visszhangját a ti vonatkozásotokban, különösen saját magatokkal szemben. Ez a transzmutáció mesteri alkalmazása, amely felemeli az egész bolygót ebben a pillanatban.

Én vagyok az Anya és kitárom a szerető karomat mindazok felé a hálózatban, különösen a cabal által képzett pszichikusok felé, mert néhányan közülük – a kimagaslóak – most előre lépnek annak ellenére, hogy félnek erről másoknak beszélni, biztonságot kérnek maguknak és másoknak maguk körül.

Azt akarom kedves gyerekeim, hogy halljátok közvetlenül tőlem az Anyátoktól és az Atyátoktól, aki itt van mellettem, hogyha a szíveteket felénk fordítjátok és azt mondjátok, hogy „Anya- és Atyaisten, mi Haza akarunk menni”, az azonnal el lesz fogadva minden esetben, és végbe fog menni minden dimenzión keresztül. Biztonságba fogtok kerülni és visszatértek Haza, a szerető karjainkba.



Megerősítem most, hogy a cabal által képzett pszichikusok csoportja kapcsolatban áll Christine-nel és Kathryn-nel (százasával vannak), néha minket hívnak, néha közvetlenül Ashtarral lépnek kapcsolatba. Sok vezetőjüknek az eltűnése, akik azt mondták, hogy „szabadságon” vannak, elősegíti a bátorságukat, mert azokat a híreket hallották, hogy a vezetőik jelenleg le vannak tartóztatva, és én is igazolom, hogy ez így van.

A világhálózat sok részében vannak olyan Fénymunkások, akik elérték, hogy képesek legyenek bárkivel vagy mindenkivel kapcsolatba kerülni, akik Haza akarnak térni a Fénybe. Mindenki választhatja a Fénymunkásokat, akik érintkeznek velük vagy Ashtart, vagy a Felemelkedett Mestereket vagy minket, Anyát és Atyát közvetlenül. Ezt a kiszabadulási művelet már jelenleg aktívan folyik. Folyamatosan figyelni fogunk a fizikai és érzelmi biztonságára azoknak, akik amnesztiáért folyamodnak attól a pillanattól, amikor arról nyilatkoznak, hogy szándékuk és elhatározásuk szerint elhagyják a korábbi életük brutalitását és visszatérnek Haza, a Fénybe. 

Sokan most előjönnek, azok az elveszett gyerekek, akiket leigáztak és arra kényszerítettek, hogy dolgozzanak a cabalnak szörnyű és lerombolt állapotban. Ezeket az értékes gyerekeket kezelni fogjuk és egészségessé tesszük. Senki sem fog közém és a gyerekeim közé állni!

A hálózaton keresztül kijutottak azok a szavak, hogy mindenki várhatja az ő kijelölt „nővérét”, és lesz napfény és elegendő étel. (mert) Sokan mondták, hogy nincs elegendő étel, a nap eltűnt, és szerencsések akik megszerzik azt, amit megszereznek. Igen, valóban, az igaz, hogy angyalok légiói vannak, akik fehér nővéri egyenruhában fognak megjelenni (akár láthatóak lesznek puszta szemmel, akár nem) a megrémült és sérült foglyoknál, hogy segítsenek nekik biztonságba jutniuk. Lesz napfény és elegendő étel mindenki számára.



Szeretném ezt eljuttatni sok más hálózati seregnek is, akik most teljes erővel működnek, akárcsak a gyógyítók, a NESARA megvalósítói, a biztonságos átmenet csoportjai és a többiek. Biztosítani akarok mindannyiótokat, hogy angyalok csapatával, a Galaktikus Föderáció biztonsági csapataival és gyógyító egységeivel, a Vezetőitekkel, az Ikerlángotokkal és más Felemelkedett Mesterekkel vagytok körülvéve. Senki nem fog elesni széttörés miatt. Nincs törés. Legyetek szeretők, kedvesek és egységesek! Tartsatok ki! Az Atyátok és én veletek vagyunk.

Nyújtsatok kezet és zárjatok karjaitokba mindenkit. Hagyjátok el a szenvedést. Itt vagyunk, hogy elkapjunk, megnyugtassunk és gyógyítsunk titeket.
 
A szerető Anyátok vagyok, visszavárva titeket az én szerető karjaimba.
 


Átvette: Dr. Kathryn E. May & Christine Burk, October 7, 2015



Fordította: M Anna 
Köszönjük neki a szorgos önzetlen munkáját és a közvetítőknek is! Nagyon öröm számunkra, hogy ilyen üzeneteket olvashatunk. Bátorítást, erőt kapunk a mostani nehéz helyzetünkben.
Milly




2 megjegyzés:

  1. http://24.hu/tudomany/2015/10/15/foldonkivuli-civilizacio-nyomaira-bukkanhattak-csillagaszok/

    Valami tényleg készül? Nemrég még csak óvatosan vizet találtak a Marson, most pedig földönkívüli civilizáció nyomait lebegtetnek a fősodrású médiában.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2015/10/a-kazar-maffia-menekul-ahogy-az.html

      Készül bizony.

      http://sirius-plejad.blogspot.hu/2015/10/a-fenylenyek-birodalmaban-interju-dr.html

      Ezek mind most lettek föltéve a forrásoldalon... nem véletlen.


      http://rejtelyekszigete.com/ufo-k-es-foldonkivuliek/ufo-utkozet-katonai-ufo-incidensek-magyar-foldon-1-resz/



      Törlés