2016. január 19., kedd

Az elkülönülés nem létezik - Sananda 2016.01.16.


A korlátozott tudatosság illuzórikus környezetén belül, amelyben a munkátokat végzitek, nincs valódi elképzelésetek a Szeretet Cunamija hatalmas erejéről, az energiamezőről, amelyet ti teremtetek és erősítetek az életetek minden pillanatában. Ezt teszitek, mióta ebbe az életszakaszba inkarnálódtatok, akár kis gyermekként is, és ezt fogjátok folytatni azzal az állandó szándékkal, hogy felébresszétek az emberiséget.



Az elkülönülés  nem létezik, 
csak 
a képzeletetekben


Jesus, a január 16-i, szombati audió bloghoz
John Smallman közvetítésével


Itt a spirituális birodalomban közületek olyan sokatokat figyelünk lenyűgözve, amiért megtartjátok a szándékotokat, szeretetben lenni minden pillanatban a káosz, a nézeteltérés és a szembenállás ellenére, amit láttok a világban, és amit néhányan meg is tapasztaltok a személyes életetekben. Nagyon nehéz időkben éltek, olyan időben, amit akaratotok szerint és lelkesen választottatok, hogy ebben éljetek, mert a fő vágyatok az emberiség felébredésében való hozzájárulásotok.
Titeket nagyon becsülünk a választásotokért, hogy mit tegyetek és amit tesztek is, és természetesen az örökös létetek minden pillanatában szeretetben és teljes biztonságában vagytok Isten végtelenül erős karjaiban. Kérjük, folytassátok a szerető szándékotok megtartását! A korlátozott tudatosság illuzórikus környezetén belül, amelyben a munkátokat végzitek, nincs valódi elképzelésetek a Szeretet Cunamija hatalmas erejéről, az energiamezőről, amelyet ti teremtetek és erősítetek az életetek minden pillanatában. Ezt teszitek, mióta ebbe az életszakaszba inkarnálódtatok, akár kis gyermekként is, és ezt fogjátok folytatni azzal az állandó szándékkal, hogy felébresszétek az emberiséget. Az emberiség ébredezik és a szerető erőfeszítéseitek következtében a cél megvalósulásának a pillanata közel van... sokkal közelebb, mint amit el tudnátok képzelni.

Sokan közületek azt mondhatjátok magatoknak, amint ezt olvassátok „Milyen sokszor fogom ezt hallani? Akkor hiszem, ha megtörténik!”

Igen, ez a ti személyes törekvésetek, mindenki személyes célja és közületek minden egyes személy közelebb hozza ezt. Ti mindannyian a Fényhozók és a Fénymunkások erős világszintű csapatának a tagjai vagytok, akik szorgalmasan küzdenek több tíz éve és a ti erőfeszítéseitek ezzel kapcsolatosak. Becsüljétek meg az intuícióitokat, a belső tudásotokat, ahol valóban tudjátok, hogy ti a jót adjátok át, azért jöttök a Földre, hogy elhozzátok. Nem bukhattok el, mert amit tesztek, az Isten Akarata, és teljes harmóniában kapcsolódtok össze.
Amint a felébredésre vártok, megértitek, hogy ti nem várakoztok, hanem nagyon aktívan részesei vagytok az emberiség felébredési folyamatának. A spirituális birodalom emberiséget érintő általánosan komoly korlátolt tudatossága következtében, ti nyilvánvalóan képtelenek vagytok kapcsolatot teremteni a „ földönkívüliekkel”, a ti spirituális vezetőitekkel vagy mentoraitokkal, amely kétségbe ejt titeket, és nagyon komoly lehet. Csak emlékezzetek, hogy a kétely Isten valóságáról és a nem földi birodalmakról egy másik oldala az illúziónak, egy olyan vonatkoztatás, amire a főáramú tudomány, orvostudomány és a média biztat, hogy valóságként képzeljétek el, mert nincs tudományos bizonyíték a spirituális birodalmak létezésére. Természetesen nincs tudományos bizonyíték a nem-létére sem! A tudomány nagyon dogmatikus és nagyon rossz tud lenni!
Hadd emlékeztessek titeket még egyszer, hogy a Földön mindenki a saját választása szerint van a bolygón, és a saját választásának megfelelő helyen! Isten Szeretetben teremtett mindannyiotokat, és a Szeretet mindenkit szabaddá tesz. Senkit nem erőltettek, hogy ott legyen, ahol most van – ott találja magát, amit ő választott. Egy fájdalmas dolog lehet elfogadni, amikor az a környezet, ahol találják magukat, tele van fájdalommal és szenvedéssel, és mint egy ember, az normális, hogy más valakit keres felelősnek a szerencsétlenségért, ami érte. Emlékezzetek, hogy bármi is történik a közvetlen környezetetekben, mindig egy lecke lesz számotokra, és ez a tanítás mindig az lesz, hogy szeretni, elfogadni és megbocsájtani.

A Földön lenni az emberiség fejlődésének ezen a pontján – és az emberiség a legegyértelműbben a spirituális fejlődés folyamatában van – az a leginkább szeretetteljes, legbőkezűbb és leginkább könyörületes ajándék, amelyet mindannyiotoknak szabadon és lelkesen kínáltak, mert tudtátok, hogy milyen hatékony lehet a jelenlétetek itt. Felismeritek, hogy Egynek lenni Istennel, az nem különválás, a különválás csak egy képzelet, és mindenki, aki ezt álmodja, nagyon fájdalmasnak találja, és ti azt választottátok, hogy feloldjátok ezt az álmot, így mindenki újra felvidulhat örömében, hogy teljesen tudatos és teljesen felébredt Isten Jelenlétében, aki táplálja és eltartja.

A valódi könyörületes szerető kedvesség és nagylelkűség az, hogy a Földi életet választva bemutattátok, hogy ebben az időben van egy fő vonatkozása Isten végtelen kreatív felszólításának. Az Isten Szeretet, a Teremtés Szeretet, mindannyian Szeretet vagytok. Ti csak ideiglenesen felejtettétek el vagy tévesztettétek szem elől az isteni Igazságot. Mindazonáltal azt választottátok, hogy itt lesztek segíteni a testvéreiteknek ezekben a nehéz időkben, és ha felébredtek, amint fogtok, csodálkozni fogtok azon, mit értetek el.

A realitás, Isten, a Menny a ti valódi otthonotok. Ti sosem hagytátok azt el – sehol sincs más.
Azonban az úgy tűnik számotokra, hogy más helyen vagytok, egy olyan helyen, ahol árulás, fájdalom, szenvedés, konfliktus, keserűség és gyűlölet terjed, és ezek teljesen képzeletbeli helyek. Ezért kell felébrednetek. Ti örömben lettetek teremtve, az örömből, mert az öröm a Szeretet, az Isten, a Valóság, és felébredni csak annyi, hogy újból tudatára ébredni, hogy kik vagytok valójában és megtapasztalni, hogy az Öröm örökkévaló.

Ahogy sokan mondták nektek sokszor, az illúzió képzeletbeli és nagyon átmeneti. Az illúziók, az álmok, a rémálmok nem vesztek el, nem tudnak elveszni, mert valótlanok. A ti felébredésetek ennek a valósággá válása, és most sokan rendszeresen idézitek ”az élet illúziója a Földön” kifejezést, amint elfogadjátok, hogy egy szerető Isten – és, ahogy olyan jól tudjátok, az Isten Szeretet – nem tudott és nem fog tudni olyan környezetet teremteni, amiben fájdalom és szenvedés van. Ha így tenne, akkor őrült lenne és ezért nem lehetne Isten! Ezért nyilvánvaló, hogy Isten VALÓSÁGOS! Az illúzió nincs, és ti fel fogtok ébredni ebből.

A szerető fivéretek, Jézus.

Forrás:  http://www.earthascends.com/page/487337588

Fordította: MAnna





7 megjegyzés:

  1. Ennyi baromságot már régen láttam együtt .

    NEGÉDES MARHASÁGOK TÖMKELEGE .

    Ébredjmárvégrefel!

    VálaszTörlés
  2. Ha alszik hát aludjon...... Áldás

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű szép ez az égi üzenet, köszönöm szépen.Isten igazságát csak az képes meghallani, akinek nyitva van a szíve és az elméje is.

    VálaszTörlés
  4. Jézus azt mondta:
    ÉN ÉS AZ ATYA EGYEK VAGYUNK

    Én ugyanezt mondom! -és tudjátok miért?
    Mert Jézus nem csak önmagáról beszélt.
    Hanem az emberekről.

    Tehát senki tudatlan ne hivatkozzon Istenre úgy, mint egy megfoghatatlan, távol levő, maszlagra, akiből csak a vágyai szerinti csomag ömlik ki.

    ISTEN mi magunk vagyunk.
    A virtuális börtönben levő önmagunk valódi énje.

    Ne ábrándozzatok tehát hülyeségekről, ismerjétek meg a világot és a valódi éneteket.
    És ne dőljetek be minden félrevezetésnek, amit ezredévek óta vernek a fejetekbe.
    GONDOLKODJATOK, ELEMEZZETEK FIGYELJETEK MINDENBEN ÖNMAGATOKRA ÉS MÁSOKRA ÉS A VILÁG KINYÍLIK NEKTEK, MEGMUTATJA ÖNMAGÁT ÉS MEGMUTATJA MAGATOKAT IS ÖNMAGATOKNAK.

    Soha ne a szavakat, mindíg a tetteket figyeljétek!
    A szavak hazudnak, a tettek beszédesek.

    VálaszTörlés
  5. Meg tudja valaki mondani, hogy Jézus neve mikor változott Sanandára? Köszönöm, Papp Katalin Barbara

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Szeretném bemutatni az életem, mint Jézus történetét. Sananda Kumara vagyok. Ez az én spirituális nevem – a lelkem neve. Amikor a Földre jöttem a Yeshua ben Joseph nevet kaptam, de azok, akik fiatal koromban ismertek engem, Emmanuelnek szólítottak."
      Bővebben:
      http://szkita-orokseg.wix.com/szkitaoroksegunk#!jzus-nletrajza/cux1

      Törlés