2016. január 17., vasárnap

Most kezdjétek el látni a dolgokat! - St. Germain 2016.01.10.




Bármit, amit csináltok a mindennapi aktivitásotokban: vizualizáltok, elmétekben megteremtitek az Új világot, azzal hatást gyakoroltok. Ezekkel az irányvonalakkal együtt jön az Új Aranykor teremtése, nincs semmi, ami ezt többé visszafordíthatná.



Most kezdjétek el látni a dolgokat!

ST. GERMAIN

2016. január 10





Most kezdjétek el látni a dolgokat! Amik a sötétségé voltak, azok most a fénybe jönnek. Azokat, akik a sötétséghez tartoztak és nem akarnak a fény felé fordulni, lássátok, amint távoznak! És ezek helyett csak békét és szeretetet lássatok a földön! Az egész világ testvérként összetartozik. Egy mindenkivel. Mindenki segíti a fivéreit és nővéreit, mindenki összetart. Mindannyian egy emberek. Mindannyian egy faj vagyunk. Minden egy egység. Egy egyesült erő.


Tanácsokat láttok létrejönni mindenütt itt a Földön. Új tagok jönnek ezekbe a tanácsokba. Olyanok, akik terjeszteni kívánják a tanítást, a fényt és a szeretetet. Békét az egész bolygón. Tudjátok, hogy nekik nem kell tapasztalattal rendelkezni, hogy a tanács tagjai legyenek. Nekik csak vágyakozásra van szükségük. Vágyni a szolgálatra.

Most lássatok, amint sok hajó érkezik! Sok hajó mutatja meg magát az égen. Sokat közülünk már látunk, mert ezt gyakoroljuk. Láthatjátok ezeket a hajókat jönni, földet érni az űrhajók leszállóterein, nincs többé repülőtér csak űrhajófogadó-tér. Mindenki beléphet a hajókba és utazhat a Naprendszeren keresztül. Felülhettek a vonatokra, amik mélyen a Földben vannak és minden helyre elvisznek a Földön pillanatokon belül, akár fentre, akár lentre.

Bárhol vagytok most, képzeljétek el, hogy ez létezik, vegyétek ezt a képet és vigyétek vissza magatokkal! Gyertek vissza a Fényoszlopba! Gyertek vissza a térbe, bárhol vagytok! Gyertek vissza a fizikai testetekbe! Tudjátok meg, hogy amit éppen tettetek, az sokkal hasznosabb az egész világ haladása érdekében, mint ahogy el tudnátok képzelni!

Amint éppen ezt teszitek, sok más csoport is a világon ezt teszi. „Ha ketten vagy többen összejöttök a nevemben, akkor köztetek leszek”. Ezt mondta Yeshua, amit Sananda mondott rajta keresztül.

Tudjátok, hogy minden változás, amiről beszélünk, amiről hallotok, az természetesen működik! Semmi sem véletlen. Minden megkomponált, amint mostanában sokszor hallottátok. Mivel minden rendkívüli módon megtervezett, mert a nagy puzzle (kirakós) minden darabkájának össze kell illenie, ez megérteti, mi lehetséges, ha tovább vártok. Most azonban elmondom nektek, hogy ez csak egy rövid idő a teljes tér-idő folyamatban.

Minden elő van készítve. Minden ki van rakva elétek, így mindenki mehet a sebesség felé, a rezgésbe, az időkeretbe, ami szükséges.
Ti mindannyian ennek a részei vagytok. Mindannyian. Mindenki, aki hallani és olvasni akarja ezeket a szavakat; ti mindannyian részesei vagytok ennek a tervnek. Néhányatoknak a nagyobbik rész jut. Néhányan azt gondolják, hogy ők a kisebb részhez tartoznak. De mindannyian egy része vagytok ennek, nem kevesebb. Nincsen nagyobb. Nincs kisebb, ha a tervben minden egy.

Bármit, amit csináltok a mindennapi aktivitásotokban: vizualizáltok, elmétekben megteremtitek az Új világot, azzal hatást gyakoroltok. Ezekkel az irányvonalakkal együtt jön az Új Aranykor teremtése, nincs semmi, ami ezt többé visszafordíthatná. Folytathatják (a sötétek/Milly) a próbálkozást, de a következő erőfeszítéseik hiábavalók.

Veletek vagyunk. Mindig veletek voltunk és mindig veletek leszünk. Mi a ti testvéreitek vagyunk. Semmi, de semmi sincs most, ami visszatartaná a történéseket. Csak remény. Bízzatok magatokban! Bízzatok egymásban! Bízzatok a szeretetben, amit éreztek az egész emberiség iránt! Az egész emberiség hamarosan átmegy egy fő átváltozáson.

St. Germain vagyok. Hálás vagyok azért az időért, amit együtt töltöttünk, és várakozva tekintek arra az időre, amikor személyesen találkozhatunk. Emlékezni fogtok rám és természetesen fel foglak ismerni titeket.


Béke mindannyiotoknak. Folytassátok és tudjátok, hogy minden elrendeződik, ha előre haladtok a mindennapjaitokban.

Közvetítette: James McConell



Fordította: MAnna





3 megjegyzés:

  1. Köszönöm köszönöm köszönöm, mindent a mindenség szépségéért szavakban alig lehet kifejezni!!!

    VálaszTörlés
  2. Valami normális üzenet végre,nem az van benne hogy mi lesz ekkor meg akkor.Bár mondjuk én nem hiszek a bibliában meg angyalokban meg ilyenekben,szerintem egy mesekönyv,bár istenben hiszek csak remélem soha nem találkozok vele mert beszólnék neki.Na mindegy az üzenet jó,tényleg.

    VálaszTörlés
  3. Vegre!Megerte aktivan imaval varakozni,
    varni ratok draga Mennybeliek,aldottak legyetek orokkon orokke,koszonet a belenk vetett hitetekert,a szabadsagunkat kemeny
    szakadatlan mukatokkal, a mi emberi akaratunkkal vivtatok ki!HALA HALA HALA! HALLELUJA!LEGYEN MINT FENT,UGY LENT! Olellek Benneteket a szivemben mind elfertek,es meg vegtelen sok helye van minden csodanak Toletek.

    VálaszTörlés