2016. február 6., szombat

Népvándoroltatás és szabadkereskedelem - Az új világrend Dr Hossó Andrea 2015. 11.




A kizsákmányoló háttérhatalom Új Világrendet szándékozik létrehozni. De mi is, akik ráébredtünk, felébredtünk, egy Új Világrendet szeretnénk, de egész más alapokon. Ideje ezeket kidolgozni. Szorít az idő.

Milly






Népvándoroltatás és szabadkereskedelem - Az új világrend Dr Hossó Andrea


2015.11.13.



Dr. Hossó Andrea pécsi előadása, teljes terjedelemben, vágatlanul. A téma: Európa népességének megváltoztatása, és az Európa és az USA közötti szabad-kereskedelmi egyezmény országokra gyakorolt negatív hatásai.


"Csak egy valós vagy vélt válság képes igazi változást előidézni. Amikor ez a válság kirobban, a válaszlépések attól függnek majd, milyen elméletek állnak majd rendelkezésre. /Milton Friedman "


Fontos mondanivaló, tanulság számunkra:

1) Össze kell fognunk végre.

2) Nem elég csak tiltakoznunk, és vagy a Szent Korona rendjét kitűzni célul.

3) Az Új Társadalmi Rendhez ki kell dolgozni nekünk is alaposan a gazdasági és filozófiai hátteret (szellemi, gazdasági, politikai, kulturális alapokat)

4) Igyekeznünk kell! (a háttér már sok évtizeddel ezelőtt kidolgozta az ő szisztémáját, amit már működtet is)

Milly



Fontos kiegészítés a videóhoz:

Országos tiltakozás a TTIP és a CETA ellen

http://komlomedia.hu/hir.php?hir=6502#sthash.qXDBGCTv.dpbs


Továbbá:

Közben mások már széles összefogással támadják a világban a kizsákmányolás rendszerét.

A kazár maffia offenzívái kudarcot vallanak - Fulford 2016.02.04.

http://szepjovot.blogspot.hu/2016/02/a-birodalom-teljes-erovel-tamad-fulford.html


A spirituális alapokon nyugvó Új Társadalmi Rend beindítása a MAGok feladata. Ideje elkezdenünk az alapok kidolgozását!

Milly









1 megjegyzés:

  1. ŐK összegyűlnek rendszeresen és pénzt és energiát nem kímélve terveket szőnek és meg is valósítják azt.Jobban ismerik a tudat erejét is mint a többség és még azzal is manipulálnak.Mi a többség, mit teszünk? Olvasgatjuk a híreket, a könyveket és előadásokra járunk néhányan, de még ott sem látok egységet, senki nem beszélget egymással, se előtte, se előadás után.Arról ne is beszéljünk, hogy ki mennyit fektetne be egy jó terv megvalósítására, mert itt mindenki csak abba fektetne be 10 ezret, ha nyer vele 30 ezret.De kevés az olyan befektető aki a meglévő pénzéből vagy csak az idejéből, szívesen szánna valamennyit az egység , az összefogás konkrét megteremtésére.Én évek óta próbálkozom, hiába.Itt a spiritualitás még csak üzleti szinten működik.Érdek nélkül senki nem tesz semmit, még telefonra is sajnálja a pénzét, nem hogy utazásra, netán egy nagy terem bérlésére is költene a havi millióiból. Szépen hangzik a "fogjunk össze" szöveg, de hogyan, miként tegyük ezt? Tovább kellene lépni, mert ŐK nem lazsálnak, ŐK állandóan cselekednek és az nyer aki a szavait cselekedetekre váltja. Az imáknak és meditációknak is csak akkor van elég ereje, ha magas szellemi szinten gyakorolják azt.De a mag népe miben első a világon? Az alkohol fogyasztásban, az öngyilkosságok elkövetésében és az irigység megélésében.Ilyen tulajdonságokkal bíró emberek egész nép imádkozhatnak, nem sokat ér! Az eredmény is ezt bizonyítja - sajnos.S erről én magam győződtem meg az utóbbi 26 évem alatt, több ezer emberrel kapcsolatot teremtve gyógyító-tanítóként. Eljött a cselekvés ideje , mert a mag népe csak abban különbözik a többitől, hogy több bölcsességet és kegyelmet kapott a Teremtőtől, de ha ezt nem arra használja, hogy előbb teremtse meg az EGYSÉGET Istenével, mint mások (úgy egyénileg, mint nemzetként), akkor ezerszer kevesebb, mint mások.Nem szavakban kell hangoztatnunk magságunkat, hanem tettekkel kellene bizonyítanunk.Hol vannak ezek a nagy tettek? Hol vannak ezek a nagy közösségek ahol megvilágosodott emberek százai egységben terveket szőnek és mindent megtesznek annak megvalósításáért? Jelentkezzetek nálam, mert én szívesen csatlakoznék ilyen közösséghez ! Lehner Ella, gella@tvn.hu

    VálaszTörlés