2016. március 9., szerda

A Közzététel művelethez - A Napfelkelte művelet (RV) beindult 2016.03.08.


Obama helyett már jóideje Dunford generális tárgyal az állam nevében, mivel kinevezték ideiglenes köztársasági elnöknek. (régebbi hír volt) Most már be is költözött a Fehér Házba. Az USA-ban végre beindultak a pénzügyi változtatások is, melyek bevezetik a teljes rendszerváltást.

RV = Napfelkelte Művelet, avagy Pénzügyi Újraindítás (Az új pénzügyi rendszerhez)




A Közzététel művelethez - 
A Napfelkelte művelet (RV) beindult 


Email a Közzététel művelethez

RV/hírek - kedd – 2016, 3.8. 16:00:00

Az ideiglenes elnök Joseph Dunford generális most a Fehér házban tartózkodik és ott él tegnap óta. A WH Lock (lezárás) elmozdul és eltávolítja az egész Obama Adminisztrációt. 

A Speciális Erők parancsnoka hírül adta, hogy a cabal csalói még komoly biztonsági kockázatot jelentettek tegnap estig, nagy életvesztést okozó eseményekkel NewYorkCity-ben, Bostonban, Los Angelesben és Chicagóban. Mindegyik célja az RV megállítása volt.

A fehér kalaposok semlegesítették a veszélyt jótékony segítséggel, és ezt egy teljes és végső megadás követte ma reggel a korai órákban. Köszönjük fehér kalaposok.

Az RV végleg megkezdődik kedden, a piacok zárása után
, és az értesítések megkezdődnek valamikor éjfél előtt (EST, keleti időzóna)

Az Internet Csoportok időpontját újra beosztották több mint huszonnegyedszer január 1. óta, most szerda reggel 7 óra. (03.08)

Az emberek biztonsága az egyedüli ok, amiért az RV ilyen sokáig tart, olyan sok indulással és megállással.

Az arany alapú ázsiai bankok és az személyzetük on-line és hibátlanul működnek több hónapja az időpont óta.

A nyitó első arányok (a valutakosárban) sokkal magasabbak, mint amit korábban megbeszéltek, amit a legnagyobb mennyiségű papír valuták bevétele fog okozni az első 96 órában.

A szerződéses arányok megfelelnek a humanitárius alapok tervezett portfolióinak (a beváltó meglátása).

A nyilvános beváltások március 16. után fognak megkezdődni, és tervek szerint 1 hónap alatt fejeződnek be. A meglevő bankágazat valuta váltásai az eseménynek ebben a részében lesznek elérhetőek.

Várhatóan erős biztonsági felügyelet lesz látható minden beváltó helyen.

Kérlek, legyetek időben ott a megbeszélésen, hogy betenni és kivenni olyan gyorsan és nyugodtan lehessen, ahogy csak lehet. Bármilyen nyílt rendellenesség okozása a biztonsági erők általi azonnali eltávolítást fogja eredményezni a beváltó helyeken.  out as calmly and quickly as possible.

És meg lesztek kérve egy NDA (titoktartási megállapodás) aláírására.

Az USN-t (USA pénznem) igény szerint fogják kiadni, (9500-t vagy kevesebbet).


Az alábbi videó szövege is kb ez.

Interim President General Joseph Dunford is now stationed & living in the White House as of 3.8.16.










2 megjegyzés:

  1. A HÍR KEZD IGAZNAK TŰNNI, VÉGRE!!!

    VálaszTörlés
  2. Üdvözletem :)
    Én 8.-án hajnalban azzal az üzenettel ébredtem,hogy a mai napon valami olyan dolog fog történni,amire az emberiség évezredekig emlékezni fog. Lestem ki az ablakon, figyeltem a híreket (nem a TV-ben, az alternatív hírportálokat) de nem találtam semmit. De legbelül nagyon erősen éreztem, valamiféle hatalmas öröm és megkönnyebbülés félét. Hát most itt van.Hálásan Köszönöm:) Sus Ana

    VálaszTörlés