2016. március 10., csütörtök

Egyik legnagyobb bolygószintű összehangolt meditáció 2016. március 11-12-13-án





Az a célunk, hogy 100 millió ember küldje el a szeretetét a Föld szívébe MINDEN IDŐZÓNÁBAN ÉJFÉLKOR, az életadó energia és fény egy hullámát.


Tanácsok a meditációhoz:

Meditáció előtt állj bele a fényoszlopodba, vagyis képzeld, hagyd a gerincen mentén az  az energiaáramlást.... és rögzítsd magad Földanya szívében és fönn a Mennyben is. Tudatosítsd az isteni energia áramlását magadban. Ez védelmet ad, de kérheted is a védelmet az égiektől.


A szívedet érezd és képzeld el a fényt benne, az isteni Szeretetet. Engedd terjedni, nőni magadban .. szeretetként, fényként.... Terjeszd magad köré és egyre tovább... tovább... Küldd a fényt az egész földre szét és és a Földanya szívébe... Indiába.. és a többi meditálónak.... csak küldjed mindenfelé.... Érezd az Egységet minden élőlénnyel... érezd a Szabadságot.... Szabadok Vagyunk!!!




Egyik legnagyobb bolygószintű összehangolt meditáció

2016. március 11-12-13-án





Planetary Heart Synchronized Meditation






Március 11., 12. és 13-án 3,5 millió ember lesz Új Delhiben a történelem egyik legnagyobb szinkronizált meditációján, amely a Világ Kultúrális Fesztiválja alatt következik be. A világból már több mint 10 millió ember regisztrált, hogy részt fog venni a meditáción, és James Twyman az  Unify.org mellett ott lesz, hogy megossza az energiát.

Ha a Föld bolygó a mi anyánk, akkor India a szíve. Az a célunk, hogy 100 millió ember küldje el a szeretetét az ő szívébe MINDEN IDŐZÓNÁBAN ÉJFÉLKOR, az életadó energia és fény egy hullámát.

KÉRJÜK, KÜLDJÉTEK EL EZT A VIDEÓT MESSZIRE ÉS SZERTESZÉT!

Küldjétek el mindenkinek, hogy regisztráljon a www.WorldPeacePulse.com  címen, nem csak erre a szinkronizált meditációra, de legyen része az „Első Felelős Fény Csapatnak”, készen bármilyen világ-krízis helyzetben a reagálásra a szeretet erejével.

Még egyszer, menjetek a www.WorldPeacePulse.com -ra most, és regisztráljatok! Legyetek része a történelemnek!



Közzétéve: 2016, február 16.

Fordította MAnna


Megjegyzés: 

Nem számít, ki mit gondol a Föld szívének. A lényeg, hogy MOST együtt meditáljunk, és koncentrációnkban kapcsolódjunk össze sokmillióan! Fontos, hogy mi is hozzátegyük magunkat a változáshoz!

A regisztráció után emailben kapsz visszaigazolást. Nyisd meg és kattints rá.
Milly






1 megjegyzés:

  1. Meditáció előtt állj bele a fényoszlopodba, vagyis képzeld, hagyd a gerincen mentén az az energiaáramlást.... és rögzítsd magad Földanya szívében és fönn a Mennyben is. Tudatosítsd az isteni energia áramlását magadban. Ez védelmet ad, de kérheted is a védelmet az égiektől.
    A szívedet érezd és képzeld el a fényt benne, az isteni Szeretetet. Engedd terjedni, nőni magadban .. szeretetként, fényként.... Terjeszd magad köré és egyre tovább... tovább... Küldd a fényt az egész földre szét és és a Földanya szívébe... Indiába.. a többi meditálónak.... csak küldjed mindenfelé. Érezd az Egységet minden élőlénnyel... érezd a Szabadságot.... Szabadok Vagyunk!!!!

    VálaszTörlés