2016. június 28., kedd

Pénzügyi tranzakciók indultak el 2016.06.14.


Világméretű pénzügyi tranzakciók indultak el a színfalak mögött. Ez olyan lehet a "Hatalomnak", mint amikor elkezd remegni a föld az ember lába alatt.... Felénk pedig árad a Fény, árad a Fény.... Azt hiszem ezeknek a pénzügyi akcióknak  legtöbben nem minden részét értjük, de a lényeg, hogy sokan dolgoznak a szebb jövőért... és ha lassan is és döcögve, de halad az ügy előre, minden hátráltatás ellenére.
Milly



Pénzügyi tranzakciók indultak el

DINAR UPDATE
A 6/14 chatek gyűjteménye

HEN postázta: 2016. jún. 14.este 10:09

Összefoglalás: Tank azt mondja, hogy az RV (pénzügyi váltás) ma éjszaka történik meg: 

Tank: Ez ma este végbemegy (WF). Az időpont ismeretlen. Dunfordnál van az IRS (állami adóhivatal) és a FED kulcsa. A 800-as számokat ma este késés nélkül felszabadítják a Nagyapának megfelelően. A kínai yuan (CNY) aranyfedezetű és részt vesz a kereskedésben ma reggeltől.


Kína minden váltást felszabadított mára. Nem várunk...mi készülünk  ”a rakéták kilövésére”..

Sok forrás mondja, hogy a Yuan már aranyfedezetű.

Hivatalosan ezt és a GCR-t (globális valutaátértékelés)/ Klímaváltozás Megegyezést HOLNAP fogják bejelenteni.


Néhányan most mutatják be a Winston Shrout szakértővel 3 hete készült interjút a folyamatról és a Köztársaság eredetéről, és annak a kapcsolatáról a katonasággal és az Alkotmánnyal. 15 perc.




Az IRS tömegesen leégeti az embereket! Sok forrás beszél erről. A bíróságok kihallgatás nélkül elrendelik az adóhivatalok által alkotmányellenesen ellopott alapok visszatérítését. 

Calcat: A feleségem kínai, és azt mondja, hogy a Yuan aranyfedezetű, és ez most szerepel a kínai hírekben. (Az aranyfedezetű Yuan Kínában nem egyenlő az US aranyfedezetű dollárjával. De ha aranyfedezetű yuanotok volt és tudtátok, hogy az arany ezerszer értékesebb volt az FRN (pénzügyi kockázat-elemzők) szerint, nem gondoltátok, hogy a pénzügyi nyomás eltolja egy kicsit a dolgokat a világban?


( A piaci kereskedők azt javasolják, mint Dizzy medve, hogyha az RV egy  értékfedezet : fiat valuta helyzetben történik meg, akkor csökkenthetitek az értékvesztés kockázatát, ha azonnal vesztek yuant, norvég koronát, svájci frankot, orosz rubelt és néhány egyéb valutát.)

Az USN (US Bankjegy) most kereskedelemben van és aranyfedezetű. Dunford ott állt  Obama mellett, amikor a beszédét mondta. Nem tudni, hogy megkérték vagy figyelmen kívül hagyták, amit mondott. Minden kötés, bokszolás és alku megtörtént ma. 72 nullát szabadítottak ma a globális gazdaságra. Ez a szám mind igaz és valóságos. Hillary ellen vádat emelnek ezen a héten. Trump kényszerítve lesz, hogy kilépjen a versenyből a republikánus konvent előtt. Isten velünk van.


Tank: EZ MEGY VÉGBE VALÓBAN MA ESTE
Az IRS átáll, a pénzével a kis vállalkozások felé fordul, amelyeknek a vagyona megnövekedett a pénzügyi strukturális esetekben -  Atlanta Business Chronicle (több, mint700​ Georgia-ban)
http://www.bizjournals.com/atlanta/news/news-wire/2016/06/14/irs-offer​s-to-return-money-seized-from-700.html?ana=e_du_pap&s=article_du&ed=20​ 16-06-14&u=sMqeNG6imhpUtNvscDLsgA048155a0&t=1465936545&j=74024852


Soaring: Egy chat szobában hallottam, hogy valakinek a férje az IRS-nél dolgozik és mindenkit kirúgtak ma, akik alatta voltak.


Ez egy nagyon jó program megvalósulása David Wilcock-kal, Corey Goode-al, a titkos űrprogramból, a kereszténység egy titkos mesterével,  William Henry-vel,  a Kék Avionak-kal való tárgyalással és az Idegen Fajok Szférájával. Az egyiptomi idők szimbólumaitól a Mediciek Renesszánszáig a Kék Szféra Lényeinek megnyilvánulását látjátok, akik kapcsolatban vannak a Transzcendens Krisztussal vagy az ő korábbi Horus szimbólumával, egy másik Kék Avian Lénnyel.


Bátorító iratok Sheldon Nidle-tól:
http://sananda.website/the-galactic-federation-of-light-via-sheldan-ni​dle-june-14th/


Bruce: Tudom, ez egy nagy alkalom számunkra. Tudom, hogy Irakra vártunk, hogy fizessen a lakosainak egész Irakban, és nemzetközileg, ugyanabban az arányban. És fizessék meg nekik a 2013-ig járó elmaradt juttatásokat. Ők megtették. Ez az IMR szükséglete volt. Ez volt befejezve az éjszaka. Ez az előrehaladás egy új helyzetébe hoz minket.

A bankok felkészültek az előrehaladásra. Néhány utasítást kaptak a kézi azonosításunkra. Akik ezektől a dolgoktól függenek, most az ő ellenőrzésük alatt állnak.

Halljuk, hogy a Yuan aranyfedezetű, az USD (US Dollár) aranyfedezetű, és a pénzek többsége megmozdult az elmúlt 24 órában.

Yosef.
A libák sorba állnak most.

A Párizsi megegyezés ma életbe lépett Kínában, szerdán. Ez az RV legális megtámogatása.
Ez már sok éve folyik.

Megegyezés szerint, az USD-t a Federal Reserve-től  megszüntették vagy figyelmen kívül hagyták, és az új pénzügyi rendszer az US bankjegy helyettesíti azt.

Nehéz helyettesíteni agy globális tartalék-valutát.

A bankárok, a katonaság be lesz vonva.

Hogy mindenki pénzt szerezzen, egy új értékrendszerre kellett szert tenni. Az elmúlt száz év adósságait rendezni kellett. Átírni a dolgokat még több adóssággá. Ebbe a világ természetesen belefáradt, kizárta a FED-et.
Ez történt eddig.

Most az egyik rendszerből a másikba való átmenetet tapasztaljuk. Aranyfedezettel. Minden valuta közreműködésével. Minden országot ellenőriznek, mit ér valójában.

Az US bankjegy az, amire vártunk. Nem lehet megmenteni egy régi pénzt egy új rendszerben. Nagyon óvatosan kell bejelenteni, hogy ne legyenek idegesek a tömegek.

A világon minden ország nyilvánosan áttér most.

Globális elismerésre van szükségünk.

Így mindenhova eljuthatunk a világon.

Mindannyian baseballozhattok, akik akartok, de amíg a labda játékban van, az nem számít. Vegyetek lendületet most, mozduljatok helyesen, forduljatok stb. És az igazat kövessétek!

Minden a helyére kerül most a világon.

Mi most kiváló ütők vagyunk.

B: Azon a ponton vagyunk, ahol az ütő találkozik a labdával.

Y: Rossz labdák hónapjai voltak. Itt az ideje, hogy bevigyétek a labdát a játékba.
Belefáradtunk abba, hogy a padon üljünk, és készen állunk arra, hogy belépjünk a játékba.

B: Ha a megfelelő bankot használjuk az első hat napban, akkor igazán jó helyzetben leszünk.

Y:Sok 800-as szám lesz. Választhattok, melyiket használjátok.

Az US-ban néhány bank több humanitárius segély-aránnyal rendelkezik. A WF részlegesen. Már beszéltünk erről korábban.

B: Ez az egyik ok, amiért a WF a vezető bank.

Y: Ez egy jó szándékú ok. Mert ez a legbiztonságosabb és a legmegfelelőbb hely, hogy a legjobb munkát végezzük ezzel az ajándékkal.


Fordította: M Anna

Kiegészítések: 

Dunford:


Helyzetjelentés Titkos Forrásból 2016.04.27
http://sirius-plejad.blogspot.hu/2016/05/helyzetjelentes-titkos-forrasbol.html





1 megjegyzés:

  1. Marihuana hatása alatt összefüggőbb történeteket lehet írni. Ez a szerző valszeg keményebb drogot használ.
    Viszont létre jött az online scifi mint műfaj.
    Régen nagy kedvencem volt a fantasztikus irodalom, de ezekről az írásokról inkább a 'barátok közt vagy a 'szomszédok reménytelen tragédiája jut eszembe.

    VálaszTörlés