2016. június 28., kedd

ÚJ KÖZTÁSASÁG - Speciális szerkesztői adatok 1. rész 2016.06.27.


Az US számára a terv 2015 szeptemberében kezdődött, amikor Obama elnök és Biden alelnöknek mondták, hogy készítsenek felvételt a kettős lemondásukról.





2016, jún.27. Hétfő

ÚJ KÖZTÁSASÁG 
Speciális szerkesztői adatok 1. rész

A FED-től az US új Köztársaságáig a Globális Pénzügyi Újraindításon (GCR)keresztül

2015 és a múlt hét eseményei június 17. óta

2016/06/24 Hírbeszéd, Hírek


2016, jún. 24-én összegyűjtve az alábbiaknak megfelelően: Judy Byington, MSW, LCSW, ret, Author, "Twenty Two Faces," CEO, Child Abuse Recovery.
www.22faces.com
www.ChildAbuseRecovery.com


1. 2016, jún. 17-én az US fővezére, a Pentagon vezérkarának a vezetője és az US Új Köztársaságának az elnöke Joseph Dunford az ENSZ békefenntartói felé jelezte, hogy tárgyal az US katonasága globális béke-erőivé alakításáról. Az US erőinek le kellene cserélniük a korrupt és gyengén képzett ENSZ békefenntartó csapatokat, amelyek botrányokat okoztak, erőszakot és lopásokat stb. is elkövetve. A teljes szöveg itt olvasható:

http://usun.state.gov/remarks/7340 Remarks by Ambassador Samantha Power: usun.state.govhttps://geopolitics.co/vital-issues/ben-fulford/in-a-first-us-supreme- commander-general-joseph-dunford-addresses-the-un-as-head-of-republic/

2.  2016, június 19 -vel az hangzott el, hogy a Globális Pénzügyi Újraindítást vissza kellett tartani, hogy biztosítsák a gazdasági, politikai és katonai végrehajtást az összes független nép mesteri tervének megfelelően, amelynek menetrendje bizonyos világeseményektől függött.


3. Az US számára a terv 2015 szeptemberében kezdődött, amikor Obama elnök és Biden alelnöknek mondták, hogy készítsenek felvételt a kettős lemondásukról. Úgy tervezték, hogy a Hágai Nemzetközi Bíróságon megmérettetik és elítéltetik őket az US elleni árulásért.


4. A Vatikáni Bank Vezetőjének (akiről tudták, hogy a Cabal drog-, fegyver-, gyermek és emberkereskedelmi pénzeit mossa) Ferenc pápa azt mondta, hogy kérje a leváltását valamint a szenátus vezetője John Boehnerét , amikor szeptemberben Washingtonban volt.


5. Ugyanebben a szeptemberben, 2015-ben John Boehner lelépett, és Paul Ryan került a Ház szóvivője posztra.


6. Azt mondták, hogy mielőtt elfogadta a szóvivői pozíciót, Ryannek megengedték, hogy tanúja legyen Obama 2015. szeptemberi lemondó beszédének. Nyilvánvalóan Ryan garanciát kapott a Kínai Öregektől és a BRICS nemzetektől, hogy a következő évben ő lesz az US Köztársaság elnöke abban az időben, ami nem véletlenül fog egybeesni az erőteljes pénzügyi költségvetési hidratációval.


7. Obama és Biden lemondó beszéde, amiről azt mondták, hogy tavaly szeptemberben vették fel, abban az időben lesz pontosan bemutatva, amikor a globális valuta-újraindítást nyilvánosan bejelentik. Ezt az eseményt 2016, júniusa előtt várták vagy a 2016, július 4-i Függetlenségi Napi ünnepségek előtt.


8. Ezeket a tervezett eseményeket úgy időzítették, hogy egy természetes tömegmédia fedőeseményként szolgáljanak az RV eljöveteléhez és menetéhez.

9. A terv úgy volt, hogy Paul Ryannek esélye lesz véghezvinni olyan gazdasági stratégiákat, amelyek az új eszközök és az aranyalapú US pénzügyi rendszer megfontolt kezelését biztosítják, beleértve egy új, méltányos egykulcsos adó bevezetését is.


10. 2016, június 21-én azt írták, hogy az US egy eljáró főállamügyésze az US új Köztársasága alatt dolgozik, aki a legfelsőbb bíróság ügyeit privát bíróságokra helyezi át.

https://www.youtube.com/watch?v=kxLooTsjbvo

11. Nyilvánvalóan az US Legfelsőbb Bírósága titokban életbe léptetett 500 újrainduló bíróságot, hogy vizsgálják felül az ügyek törvényességét. A SCOTUS szerint működve, egy csomó ilyen ügyben már felülbírálták az US Legfelsőbb Bírósága döntéseit.

https://www.youtube.com/watch?v=72RX_bArFSI

12. Bár az US Kincstára mindig az US Peurto Rico-i Vállalatának a része volt, most ezt a pozíciót Dunford generális tölti be Reno Nevadán kívül.

13. Az új US Köztársaság szándéka az volt, hogy végrehajtsa a múlt évben átment kongresszusi NESARA törvény legtöbb részét, amiket a korrupt politikusok feltartóztattak. Ezek az ágak a hitelkártyák, a jelzáloghitelek és egyéb banki adósságok nullázására vonatkoznak, eltörölve az US adóbevételi rendszerét, és egy 14%-os egykulcsos adórendszert hoznak létre a nem-létfontosságú területeken és visszaállítják a bíróságokat és a legális ügyeket az Alkotmányos törvényekhez.

Forrás: http://newdimension2012.blogspot.hu/2016/06/new-republic-special-edition-update.html
Fordította: M Anna








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése