2016. július 6., szerda

A HIV vírus eredete, A kazár maffia, Hillary Clinton 2016.07.06.Az alábbi három cikk mind egy napon lett föltéve a világhálóra. Jól tükrözik a mai helyzetet.
Milly


A HIV vírus eredete


Dr. Gallo: “I Invented Aids To Depopulate Humanity”Dr. Robert Gallo, a tudós elismerte hogy ők hozták létre 
a HIV virust  l984-ben 
annak érdekében, hogy csökkentsék a világ népességét !http://yournewswire.com/dr-gallo-i-invented-aids-to-depopulate-humanity/


Na... végre bevallják.. majd még a többit is fogják... nemsokára.

Kérdés: Tud létezni ezzel a tudattal ?!
Válasz csak ez lehet: Úgy tűnik.. mert az ilyen agyprogramozottak föl se fogják, mit tesznek.

Milly

------------------------------------------------------------------


A kazár maffia veresége bizonyos


http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/07/a-kazar-maffia-veresege-bizonyos-ahogy.html

"Július 10-ig kaptak időt arra , hogy békemegállapodást kössenek az emberekkel a bolygón. Ezt követően mindegyikükre 100 millió dolláros jutalmat tűztek ki bárki számára, aki letartóztatja őket, és ha ellenállnak, megölik ezen népirtó családok tagjait."

A világ ébred, és összefog ellenük. /Milly

"Együtt fogunk működni minden vallással, minden társadalommal, minden frakcióval, minden politikai párttal, vagy minden olyan országgal, melyek egyetértenek az együttélés, a közös jólét, és a világbéke elveivel. Ugyanakkor megszüntetjük a kapcsolatot mindazokkal, aki nem értenek egyet a világbéke céljaival."
-----------------------------------------------------------------

Clinton nem olyan csodálatos, mint ahogyan hiszik sokan. /MillyTöbb mint gyanús! Holtan találták a Hillary Clinton E-mail fiókját feltörő magyar hackert
BY HÍRNÖK · 2016-07-06

Holtan találták börtöncellájában a román állampolgárságú magyar nemzetiségű hackert Guccifert, polgári nevén Marcel Lázár Lehelt.

A román hatóságok nemrégiben adták ki a hackert az Egyasült Államoknak, akik egy virginiai börtönbe zárták. A férfit tegnap este találták holtan a cellában, látszólag öngyilkosságot követett el.

Lehel azt vallotta, hogy a szervert nagyon könnyű volt feltörni. Olyan volt, mint egy “orchidea az interneten, csak fel kellett nyitni.

Az FBI vezetője elmondta, hogy minden bizonnyal Guccifer volt az egyetlen az amerikai elnökjelöltön kívül, aki tudta, hogy mit tartalmazott Hillary Clinton titkos levelezése.

Forrás: speisa.comLásd még ezt is, a második cikkre utalva:

Ezt most megúszta Hillary Clinton!

2 megjegyzés:

  1. Persze hogy megúszta.Mondom hogy a gonoszok a legerősebbek mint a filmekben.A jó egy gyenge valami,ez van.

    VálaszTörlés
  2. Már a hivatalos média is beszámol arról, hogy Hillary Clintonnak milyen sötét üzelmeit leplezték le. Vagyis mégiscsak beindul a tisztogatás!
    Türelem!
    Milly

    VálaszTörlés