2016. július 1., péntek

Felépült egy spirituális fényközpont Magyarországon - vntv 2016.06.30.



A komplexum felépítése, felépülése maga egy csoda. Álomvölgy, egy dombtetőn.




Felépült egy spirituális fényközpont Magyarországon

A Tudatos Teremtés példája

Szerző vntv Dátum 2016-06-30


A komplexum felépítése, felépülése maga egy csoda. Álomvölgy, egy dombtetőn. Ma már nem titok, hogy hogyan működik az Univerzum, tisztán mutatja magát, hogy hogyan működik a teremtés.

Jó és tiszta szándék, cél és szeretet, s a gondolat frekvenciája máris mozgásba lendíti a dolgokat. Az egyik pillanatban ugyan nem tudod még, hogy mi lesz a következőben. Van úgy, hogy egy a munka már el van végezve, de hogy miből fogod kifizetni a számlát, azt te még nem tudod, s egyszer csak az Univerzum mutatja, elhozza neked, ami kell.

Hogyan lehetséges az, hogy mindig megérkezik az, amire szükséged van, vagy az, amiről nem is álmodtál? A világ rejtekébe valóban a szeretetkapun keresztül vezet az út? Az emberek szeretete rengeteg támogatást ad, amit az emberek gyógyulására épülő komplexum a legnagyobb hálával és köszönettel fogad.

Balogh Béla és Jakab István beszélgetése:

1 megjegyzés:

  1. Szeretettel Üdvözlök Mindenkit!
    Tudom, hogy nem a cikkhez kapcsolódik (részben talán mégis) ezért elnézést kérek a blog tulajdonosától, csak szeretnék pár gondolatot megosztani Veletek a Város Ligetben zajló eseményekkel kapcsolatban. Amit a Liget Védők csinálnak, az valahol egy másik- elavult- dimenzióban éppenséggel tiszteletre méltó lenne, de ezek az elavult módszerek, főleg egy ilyen szakrális néptől egy szakrális helyen nem vezetnek eredményre, sajnos a fákat, szívem szakad meg de ki fogják vágni, ha nem teszünk valamit! Azért választottam ezt az oldalt, mert úgy gondolom ezt sok Fénymunkás olvassa, így arra kérlek Benneteket, hogy ezekben a napokban küldjetek (mindenki a saját bevált módszere szerint) koncentrált Szeretet energiát 1. A Városliget területére 2. A Magyar Rendőrség összes tagjának. Sajnos a Rendőrség azért olyan amilyen, mert csak és kizárólag gyűlöletet kapnak, nap mit nap. Gondoljatok bele, ha színtiszta szeretet, megbocsájtás és hála energiákkal árasztjuk el Őket, micsoda nagy dolgokra lennének képesek. Ők is Emberek, van családjuk, ezt a levegőt szívják. Kimenni oda ajvékolni eredménytelen, ezt spirituális úton lehet csak megoldani. Hálásan köszönöm, ha elolvassátok és segítetek. Ha működni fog, bizonyosságot kaphatunk, hogy mekkora erővel rendelkezünk, és nem csak a ligetet hanem a bolygót is képesek leszünk megmenteni <3. Szívbéli szeretettel: SusAna

    VálaszTörlés