2016. november 13., vasárnap

11 11 11 11 frissítés és A WSOMN esthajnalcsillag meghajlása 2016.11-12.


A választott Trump elnök meglátogatja Washington D.C.-t és bemutatja azt az elnöki képességet, hogy egyesíti az országot és létrehoz egy sima átmenetet



Szombat
 2016. november 12.

 Tárgy: 
11 11 11 11 frissítés 
NOVEMBER 11, 
2015 11:11 de. HONG KONG
dinaresguru.blogspot.com


Ha azt gondoljátok, hogy a választás történelmi volt, akkor láthatjátok, hogy a mai nap hogyan változhat!!!
Pontosan de. 11:11-kor hongkongi idő szerint Christine Legarde kihirdette a Tier 1, 2, 3, és 4 szintek felszabadulását az Egyesült Államok számára.

Legkorábban ma az internetes csoport megkapta a formális kihirdetési dokumentum papírjait, hogy használhassák a Tetelestai megjegyzésekhez a weboldalaikon.

Nagyapa× magánúton mondta nekem, hogy mindez be van fejezve és most kész a felszabadításra.

A Hágai Bíróság értesítette Renot, hogy minden Tier-t fel kell szabadítani 24 órán belül.

A választott Trump elnök meglátogatja Washington D.C.-t és bemutatja azt az elnöki képességet, hogy egyesíti az országot és létrehoz egy sima átmenetet.

A befektetők azt javasolták, hogy az Öregek×× tartsanak ma egy különleges találkozót, amit minden szereplővel egyeztetnek és érjenek el egy határozatot arról, hogy az Új Köztársaság védje meg a NESARÁT, azután érvényesítse a jelenlegi választást, alkalmazza Trumpot az Új Köztársaság elnökeként, és teljes mértékben hajtsa végre a NESARÁT.
Az alapok fizetőképességéhez az szükséges, hogy a kifizetések 80%-a olyan programokra történjen, amiket legálisan elfogadtak. 

A humanitárius programoknak nehézséget jelent, hogy a valutaváltókkal szemben állnak, akik 80%-ot igényeltek, de a magasabb független arányokat azok számára állapították meg.       
Mi a különbség ebben az időben? Soha, sohasem mentek ki ezek a végső kijelentések.

Legarde sohasem hirdette ki a Tier számok felszabadulását Renoban. Sohasem volt senki olyan, mint Trump, akit megválasztottak az US-ban.  Sohasem mondták nekem a befektetők, hogy itt leszünk.

Ez a mi időnk. Mi vagyunk.



 Megjegyzések: 

A pénzügyi oldalát m még nem igazán ismerjük, de annyi érthető, hogy valami nagyon jó dolog van folyamatban. Nem volt könnyű a fordítás sem, a sok ismeretlen tényező miatt. 

×× Öregek= a kínai Öregek, Vének, akik a pénzügyi hátteret biztosítják az emberiség anyagi jólétének megteremtéséhez.

× Nagyapa= a Kínai Véneket a bölcs Nagyapa vezeti
 

"A Fehér Sárkány Társaság és szövetségesei ezen népirtó banda elleni harc folyamatában vannak. Ennek részeként jövő héten hivatalosan is követelni fogják, hogy Chodoin Daikaku, a világ néhány legnagyobb harcművészeti egyesületének vezetője, valamint a világ katonai és hírszerző ügynökségei és mások jogos önvédelemből cselekedjenek, és semmisítsék meg a népirtó kazár maffiát." http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2016/01/egy-osszehangolt-tamadas-folyik-hogy.html (Úgy tűnik nem vérontásról volt szó)

Milly





A WSOMN esthajnalcsillag meghajlása

Szombat

2016. nov. 12. 





4:19:00 du. 



Szombat, email frissítés ZAP-tól 





Üdv Mindenkinek!

Egy kis követés. A régóta várt RV folyamatban van, amint a kifizetések megerősítése látható. Ez az, és a helyreállítási időszak kezdete. 

A megválasztott elnök nagy odafigyelést szentel azoknak a fondorlatoknak és időzítéseknek, amik most napirenden vannak, mivel többé nem lesz folytatása a Bush/Clinton erőszakos cabalnak. Ő felszabadította a 28 pontos akciós tervet (én magam nem számoltam meg, csak felületesen átfutottam a dogot), ami megmutatja az USA újra lábra állításának az általa tervezett irányát.

Valóban boldog vagyok a Királyok és az Öregek hangulatától, amint egyszerűen eksztázisban vannak a fejleményektől, és a mostani tiszta úttól az Isteni Terv bevezetéséhez. Ez van.

Nem kérek semmi segítséget most, hogy Mary stabil, és így vannak kb. egy tucatnyian mások ebben a pillanatban. Azt szeretném kérni holnapra, hogy amit remélek, hogy megjön külföldről, az ne érjen ide időben, de másként mi rendben vagyunk.

Amint több információm lesz, meg fogom írni. Gyorsan haladunk az RV előírásával kapcsolatos következtetések munkájában. Azt is megállapítottuk, hogy két nagy személy már befejezte a beváltást Renoban és a többiek is ezt teszik. Nekem azt mondták, hogy a 800-as számok sorra kerülnek a hét végén és ebben az esetben ezt őszintén remélem. Még nincs megerősítésem erről.

Köszönöm mindenkinek! Szeretet és ölelés.

Szeretet és Fény.

A szolgálatotokban:

Zap




Fordította: M Anna




5 megjegyzés:

  1. Egy vélemény:

    "Elég régóta nyomon követem az ezzel kapcsolatos írásokat, szeretném hinni, hogy igaz.....de és remélem senkit nem bántok meg, Magyar vagyok, és szeretem a hazámat, nem érdekel ki az elnök,Amerikában, a Kanári szigeteken, stb, engem és még sok Magyar embert, a Hazám sorsa, és a benne élők, gyermekek, idősek, betegek, hajléktalanok, és sorolhatnám sorsa érdekel!"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Válaszom erre:

      Ott van pedig ami a sorsunkat befolyásolja! Addig mi nem tudunk változtatni, amíg a bankok és a politika a sötét hatalom kezében van. Amerikában tudják csak elkezdeni a Rotschildok és más családok hatalmuktól való megfosztást. Az ottani szervezkedés célja az emberiség felszabadítása, az elnyomás, a szegénység és a háborúk megszüntetése. Mi innen legföljebb meditációval, imával tudunk segíteni. De nem tudjuk még börtönbe csukni a bankárokat és a korrupt politikusokat , csak ha ott elkezdik. Pénzünk sincs még az életünk jobbítására. De majd lesz, mert épp arról van szó, hogy pénzt adnak .. rengeteget, jótékony célokra.

      Törlés
    2. Köszönjük a jó hírt.Bízom a változásba.. ÁLDÁS! ÁLDÁS! ÁLDÁS!

      Törlés
    3. De pénzt nem adhatnak csak úgy mert akkor értékét veszti vagy inflációt okoz.Nem úgy megy az azért.Ha mindenki szerezhetne aranyat könnyen és mindenkinek lenne akkor az arany értéke 0 lenne.A gyémántal is ez a helyzet.A mesterségesen létrehozott gyémánt is levitte egy picit az igazi értékét.Szóval adni nem adnak,max annyi hogy több lesz a fizetésünk mert te a munkáddal termesz amit a munkáltató ellenértékkel jutalmaz.Ez így van rendjén.Persze ha keresünk 500 ezret mindenki akkor az jó lenne.Persze akkor a pénz értéke is változik.De a pénzel is az ember a saját sírját ássa.Ha sok van akkor az árak mennek felfelé.Ha az állam szabályozza az árakat az meg diktatúrikus állam már mivel megmondja hogy a kisboltomban mennyiért adjam a zsemlét például.Nem tudom,de problémák lesznek itt ami az emberi mohóság fog okozni.Várom hogy mi lesz ebből.De leginkább az átmenetet várom.Na ha ez lesz az milyen furcsa lesz,akkor !00 év múlva egy ufó közzététel milyen lesz majd?

      Törlés
  2. @Kedves Magyar Testvéreim! Olvassátok és osszátok, valamint alkalmazzátok saját védelmetek érdekében! A FÉNY irányítsa tetteiteket! https://issuu.com/teljesigazsag/docs/op_magyarorsz__g_teljes_pdf_k__nyv_

    VálaszTörlés