2016. november 10., csütörtök

Ünnepnap -Porda 2016. november 8. kedd



Egy régóta várt változás van. Az itt van, nincs olyan mód, amivel meg lehetne állítani azt! Soha nem volt ilyen befejezés az egész emberiség történelmében.


Ünnepnap

2016. november 8. kedd






Mushaba platina fény
Porda

Anakhanda Mushaba
mushaba3@yahoo.com



Porda vagyok, Erő Papa néven a Mushaba családból. Azért jöttem ma hozzátok, hogy kövessem a bátyámat  Ohmnipure-t, aki nemrégen egy csodálatos üzenetet küldött Nancy Tate-en keresztül. Itt vagyok, hogy ízt adjak az élet receptjéhez.


A mai napot „a nagy változás egy napja” címmel jelölik az emberiség világában akárcsak a mi galaktikus világunkban, mivel mi egyek vagyunk. Minden, ami a színfalak mögött megy, az az egész emberiség szempontjai szerint valósul meg; nem csak itt, az Egyesült Államok Köztársaságában, de a világon is! Egy régóta várt változás van. Az itt van, nincs olyan mód, amivel meg lehetne állítani azt! Soha nem volt ilyen befejezés az egész emberiség történelmében. Ez úgy zárul le, hogy ti érezhetitek a leheletének a forróságát az arcotokon!


Az emberiség győzedelmeskedett, még akkor is, ha kívülről nézve azt másképpen látszik. Olyan sokan kiáltottatok a szellemhez, a galaktikusokhoz, az Istenhez és Istennőhöz, a Teremtőhöz, megkérdezve „Mikor fogjuk ezt mi magunk látni? Miért szenvedünk még a cabal elit szabályai alatt, amikor már megparancsolták nekik, hogy menjenek el és tegyenek úgy?” A ma megjelöli ezt a napot! A mai nap jelöli meg a zsarnokság és az emberiség elleni illegális szabályoknak a végét, mert ami ma történik a csodálatos Amerika soraiban, az érinteni fogja a föld minden nemzetének a sorsát!


A végén látni fogjátok, hogy amiért dolgoztatok az nem volt hiábavaló. Mi mindig hallottuk a hangotokat és válaszoltunk nektek, de azt ti nem érzékeltétek. Nem azért, mert nem akartuk, hogy érzékeljétek, hanem azért, mert annyira belefeledkeztetek a kételybe, az aggódásba, a haragba, a fájdalomba és így tovább. Ez volt, ami megzavarta a képességeteket, hogy meghalljatok minket és egy hangon legyünk! Megértettük, miért éreztetek olyan sokan így, és miért voltak ilyen érzelmeitek. Ez pedig arra buzdított minket a fátyol felőlünk eső oldalán, hogy még szorgalmasabban dolgozzunk ezen a végkifejleten. 

Ma még nyilvánvalóbb, hogy minden, ami a színfalak mögött történik, az lépésenként elő fog jönni, mihelyt elfogadják azt az emberek. Annyi minden történt, és az szószerint megérintheti az agysejtjeiteket, ha megtudjátok, hogy milyen sokat kellett eltűrnötök, szenvednetek és még az árat is megfizetni. Ma engedjétek meg, hogy kinyújtsuk a karunkat és elérjük a mennyet és lehozzuk azt a földre!


Még egyszer kérlek titeket, hogy velünk együtt hirdessétek lélekben,
“Végre valahára Szabadságot, Végre valahára Szabadságot, Köszönjük Istenünk, Végre szabadok vagyunk!!!   

Porda vagyok, és elhagylak titeket egy pillanatra, de nagy mosollyal és mély, tartós szeretettel! 


Fordította M Anna

Megjegyzés: 

Mushaba Isteni Energia, Egységet hoz létre.

 Anakhanda Shaka Mushaba : "Mushaba Nagymester. Aki megvilágítja az utat a tudáshoz és vezeti az embereket, hogy elérjék a szabadságot, felemelkedést, az Isteni Szeretet és az Egység, az átalakulás, változás segítségével." https://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&tl=hu&u=http%3A%2F%2Fwww.mushabaforce.com%2Fmaster-anakhanda.html&anno=2



6 megjegyzés:

  1. Kedves Mushaba!

    Valós, kézzelfogható, pozítív változások MEGTÖRTÉNTE után, hitelesebb lenne ez sok betű itt fent!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ez az, ha legalább látnánk már vmi változást jó irányba. Kb. erre szokták mondani h tul szép h igaz legyen.
      Én (és még nagyon sokan sztem) örülnék neki a legjobban ha ezeknek csak egy pici szelete is igaz lenne. Hiszem ha látom, csak az a baj h nem látok semmit, semmi jót. Unom már h hitegetnek ezerrel, aztán mindig csak majd ekkor majd akkor stb.
      Komolyan nem értem kinek ill. kiknek áll az érdekében ez a hitegetés és mi a céljuk vele. Legfőképpen EZ érdekelne.

      Törlés
    2. Trump beszédéből arra következtethetünk, hogy az Új Köztársaság létrejöttéről kapott hírek igazak lehetnek.
      http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2016/11/trump-mint-kennedy-az-elit-es-az-uj.html

      Törlés
  2. http://sananda.website/porda-via-anakhanda-shaka-mushaba-november-08-2016/

    VálaszTörlés
  3. Tudtam hogy ez lesz.Etetik az embert csak.Akkor most ki is a jó?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Trump beszédéből arra következtethetünk, hogy az Új Köztársaság létrejöttéről kapott hírek igazak lehetnek.
      http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2016/11/trump-mint-kennedy-az-elit-es-az-uj.html

      Törlés