2017. március 14., kedd

Egy üzenet a fénymunkásoknak - Kollektíva 2017.március 7.


„Hogyan tudom Megalkotni azt a tudatosságot, amelyik fenntartja a Föld legmagasabb vízióját? Ami összetart minket, mint egyéneket, és összeköt minket, mint Egyet?"

A kollektíva Caroline Oceana Ryan közvetítésével, 2017.március 7.




Sananda March 8, 2017


Caroline Oceana Ryan


A galaktikusok mostani vezetőit, a földi elementálokat, a felemelkedett mestereket, az idős tündéreket, az angyalok és arkangyalok vezetőit nevezik a Kollektívának.

Üdvözlet kedveseim! Megkértek minket, hogy ma veletek beszélgetve töltsük el ezt az időt.

Tudatában vagytok sok mindennek, ami a Föld bolygón történik, és ami káosznak tűnik.

És mi számtalan pillanatban azt mondtuk nektek, hogy ez nem olyan káosz, ami leépülést jelent, bár  annak a látszatát kelti.  

Ez lénygében a teremtés káosza – ez az új tudat születése és előretörése, ami cserébe új külső földi formákat teremt, a mindennapi élet új formáit.

Tudjuk, hogy bátortalanságot éreztek, néhány napon még meg is ijedhettek, amikor szörnyű jóslatok és tömeges szorongási tudat söpör végig a világon, beleértve a gazdaságot és a katonai műveleteket és a kormányok és a nemzetek bizonytalan ellátását is.

És mi azt mondhatjuk, bár nagynak tűnhetnek ezek a hatókörüket és a szándékukat tekintve, ezek nem nagyobbak, mint ti.


Már sokszor emlékeztettünk arra, amit már tudtok: hogy ti Mesterek vagytok – a felsőbb birodalmak királyai és királynői, angyalok, istenek, istennők, és maga a Föld megerősödő elementáljai, különböző formában.

És nincs jelen a Földön vagy bárhol másutt olyan, aki eltávolíthatja vagy felboríthatja a ti saját lelketek erejét, és a benne levő egységet a felsőbb hatalmak összes erejével.

Most ti azt mondjátok, semmi kétség, „De én itt élek egy földi életet ebben a bizonytalan időben, miközben azt mondjátok nekem, hogy én erőteljes vagyok!

„Nem emlékszem közvetlenül arra, ki Vagyok és mindarra, amit csináltam és megtapasztaltam a múltban. Az én tudatom nem kész felfogni mindezt, kivéve az álomállapotomban.

„Ez az idő az erőteljes Fényadatoké, amelyek a koronacsakránkon keresztül terjednek, felébresztik a harmadik szemünket és a tobozmirigyünket és megnyitják a szívünket. Hogyan tudok abba az erőbe kerülni, amelyik nem esik pánikba a látszólagos pénzhiánytól, az utcai zavargásoktól, vagy egy vezető látszólagos hiányától?

„Hogyan tudom Megalkotni azt a tudatosságot, amelyik fenntartja a Föld legmagasabb vízióját?  Ami összetart minket, mint egyéneket, és összeköt minket, mint Egyet? "

Tudjátok, hogy minden pillanatot, amit most megtapasztaltok, ti hoztatok létre, és ezt nem engednék meg nektek, ha nem ez lenne a legtisztább módja annak, hogy felfogjátok a bennetek rejlő Teremtő erőt.

A legtisztább út, hogy igényeljétek ezt az erőt a jelenlegi állapototokban, hogy a nyugalmas időtökben menjetek a felsőbb birodalmakba és dolgozzatok az energiával – lépjetek be és használjátok az energiát – amit elképzeltek.

Ebből az állapotból bármilyen stabilitást, bármilyen gazdagságot, és az elme és a szív bármilyen békéjét meg tudjátok teremteni – még tisztességes és tiszta vezetőket és földi rendszert is – amit elhatároztok, hogy megteremtetek.

Ennek az aktuális formája, szerkezete vagy tudása, hogy ez hogyan kerül hozzátok, hogyan fog ez megszületni, az most nem fontos.
Koncentráljatok arra, mit szeretnétek megtapasztalni ebből a teremtésből – a legjobb megoldást, a gyógyulást, a gazdagságot vagy a béke és a nyugalom létrehozását ott, ahol bajok vannak.


Rezonáljatok annak az érzésnek és célnak az energiájával! Lépjetek az együtt-teremtő valóságnak erre az arany mezejére, és vegyétek körbe magatokat és töltekezzetek fel ezeknek a szikrázó fényrészecskéknek a legmagasabb energiájával!

„Segíteni fogja ez a Kreációt (teremtést)?” kérdezhetitek.
Ez MAGA a Teremtés – ez az, amit egész idő alatt tesztek egy energiaszinten, akár a felsőbb énetek szintjén, vagy a földi énetekben.

Nem számít, milyen meditációs módot választotok, akár a vezetőitek spirituális csapatával találkoztok, angyalokkal, a felsőbb énetekkel, közülünk bárkivel, a saját lelketekkel, vagy egyszerűen csak azzal az energiával, amit meg akartok teremteni.

De szeretnénk megmondani azt, hogy sokkal erősebb érzéssel, sokkal nagyobb nyugalommal és sokkal nagyobb belső irányítással és megnyugvással mentek át a napjaitokon, ha időt szakítotok arra, hogy felülemelkedjetek a bolygótokon most tapasztalt harcok érzékelésén, és arra mozduljatok, ahol a külső jelenségek nem tudják megzavarni ennek a magas energiának a teljes egyensúlyát és a belső szépségét. 



Most hívunk titeket az elmétek szerinti látásba, amint kiléptek a teremtés káoszából és a vele járó szülési fájdalmakból egy pillanatra.

Lássátok magatokat (akik benne vagytok a képben, nem külső szemlélők) a briliáns, szikrázó Fény mezején sétálva.

Ez a Fény a lelketek ereje és a felsőbb célotok teljes emlékezetét tartalmazza.

Ez az igazi eredetetek, és minden megteremtett és a jelenben teremtés alatt levő dolog energiája.

Így többé nem a valós énetektől és eredetetektől elválasztó helyzet adottságában fogtok élni, gondolkodni vagy érezni, hanem az igazi énetek szeretetének, kegyelmének és erejének állandó érintésében.




Sok életben láttátok, a nagy harcosok, különösen a keleti tradíciók képviselői hogyan vannak a  nyugalom, a biztonság és a felkészültség állapotában, bármivel is kerülhetnek szembe.

Ez nem csak abból ered, hogy bíznak a harc megnyerésében, vagy hogy a tréning megtörtént, de abból a belső bizonyosságból is, hogy teljesen kapcsolódnak és megtapasztalták a saját kötődésüket a felsőbb hatalmakhoz és a saját behatolásukat ezekbe a birodalmakba.

Őket nem téveszti meg annak a dimenziónak látszólagos különválása, amibe fizikailag születtek.

Ők ezen túlkerülnek, látják a helyüket és a pillanatok és a jelenségek nagy rendszerét – a Föld fejlődésének a folytonos áramlatát és a lelküknek a benne történő utazását – és ők hálásak ezért, hálásak maguknak és mindennek, ami körülöttük van.
Még a negatív hírek és riportok (és mi nagyban bátorítunk titeket, hogy kerüljétek el ezeket a belső erő, a missziótok és az igaz eredetetek felidézésének ebben az idejében) –és a sűrű energiák pillanatában is képesek vagytok nyugalomban maradni és érintetlenné válni minden kifejlettől.

Minden egyes Fénydarabka a nagy folyóban, ami a ti Univerzumotok, vég nélkül folyik a magasabb szintek felé, és ti vele együtt.

Ti tudjátok ezt, különben nem lennétek itt a Földön ebben az időben.

És így-- engedjétek el azt a rossz gyakorlatot, ami szerint a körülmények rabjai vagytok.
Ti semminek nem vagytok a rabjai, és nem vagytok a hazugság szolgái, ami lehúzhatna titeket a jelenlegi körülményeitek hatásába.



Tudjuk, hogy ti istenek és istennők vagytok, akik világokat teremtenek. 

Tudjátok ti is ezt magatokról!

Jegyezzétek ezt meg magatoknak! 

Engedjétek ezt meg magatoknak!

Ezért jöttetek.

Nem szenvedni, hanem ünnepelni.

És az erős Teremtőnek nem kell várnia a külső körülmények megváltozására mielőtt ünnepelne.

A teremtési pillanat Itt van, Most, az ünneplésben.

Namaste Fényharcos barátok és társak!
Veletek vagyunk most és minden pillanatban.
Szerzői jog 2017, Caroline Oceana Ryan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése