2017. március 12., vasárnap

Felébredtél? Igen! Akkor tedd a dolgod tovább!Mi biztosak vagyunk abban, hogy végre FELÉBREDÜNK, és AKTIVAK leszünk az EGYÜTTes visszavételében a JOGOSITVÁNYAINKNAK. A Világ fölötti HATALOM ismét a miénk kell legyen, mert a "nyugat" és a "kelet" nem boldogul nélkülünk!!!
Ha FELISMERJÜK, hogy a Mi ERŐNK az IMÁVAL gyakorolható, és küldetésünk a SZERELMETES EGYSÉG bemutatása, - akkor megtörténik az "Esemény"...
Dr. Czeke András

Felébredtél? Igen! 
Akkor tedd a dolgod tovább!

20017.03.10.
Dr Czeke AndrásEdit Sütő:
Kedves FÉNYMUNKÁS Társaim! :)
 Ma reggel az az INFORMÁCIÓ jött, hogy holnap (március 12. vasárnap!) kell az András által javasolt IDŐPONTOKAT megelőzően,
 az első IMÁRA TÉRDEPLÉSt megvalósítani
 - mivel Tízmilliószoros Teremtő Nap és TeliHOLD IS egyben 
- mely még ERŐsebben felgyorsíthatja az ESEMÉNYT...! :)

3 megjegyzés:

  1. Én nagyon tisztelem és kedvelem Czeke András fénymunkás társunkat, és teljes szívemmel támogatom és hiszek a Földanya felszabadításában, illetve fölemelkedésében! Arra kérnék én is mindenkit, hogy álmodjunk meg közösen egy szebb világot magunknak, és vizionáljunk együtt az Aranykor megszületésére, ahol a Teremtő határtalan szeretete egyesít bennünket egymással!

    VálaszTörlés
  2. Kérlek adj útmutatást. Hol találom az ima szövegét? Köszönöm

    VálaszTörlés
  3. Az álmok tettek nèlkül csak álmok maradnak. Márc 15 van őseink sem álmodoztak a házaikba hanem kimentek és fegyvert fogtak az elnyomók ellen.

    VálaszTörlés