2018. október 23., kedd

Októberi Energia Híradó - Az Új Föld Energiái - Elsa Sol


"A világban a furcsaságok, és a "sosem láttam ilyet korábban"-ok sokasodnak; meleg van, ahol ősz lenne, szakadó eső és hideg, ahol még meleg kéne, hogy legyen ilyenkor.(nálam pl) Tornádók, viharok, elöntött városok mind egyre többen vannak, ott is, ahol előtte sosem történtek ilyesmik."




Októberi Energia Híradó 
Az Új Föld Energiái 


Kedves Ébredő Testvéreim! ❤️


Az október hónap hatalmas megáradt folyóként zubog át a mindennapjainkon. 

A világban a furcsaságok, és a "sosem láttam ilyet korábban"-ok sokasodnak; meleg van, ahol ősz lenne, szakadó eső és hideg, ahol még meleg kéne, hogy legyen ilyenkor.(nálam pl) Tornádók, viharok, elöntött városok mind egyre többen vannak, ott is, ahol előtte sosem történtek ilyesmik. 

Gaia hihetetlen tempóban emelkedik, és levet mindent, ami nincs összhangban az Ő magasabb céljaival és következő lépcsőfokaival. Az állatok egyre bátrabbak a közelünkben: bújnak, odajönnek, bogarak szállnak ránk, és nem is akarnak távozni. Madarak csicseregnek egész közel, és bámulnak a kis szemeikkel... és már nem félnek... mintha elkezdenénk őket máshogyan látni... és ők is minket. A világ jobban fénylik, minden élesebb és színesebb. Furcsa fénycsíkok, dupla szivárványok, furcsa felhők az égen... mind mutatják, hogy egy új világban járunk már. 

Az energiák rendkívül erősek, és mi egyre csak emelkedünk, egyre inkább harmóniába kerülünk Önmagunkkal és a Mindenséggel. Mások vagyunk már. Valami más bennünk. Sokan mennyei nyugalomban áramlanak, az életük egyre színesebb, csodálatos megvalósulások, régóta várt álmok valóra válása, kiegyensúlyozódó kapcsolatok, javuló egészségi állapot, és boldogság, elégedettség a mindennapjaikban, amit tapasztalnak. Sokan még tisztulnak, s ők szembesülhetnek fizikai tünetekkel, felbukkanó betegségekkel, ismételt leckékkel és feladatokkal, és persze életünkben megjelenő nehézségekkel. 

Az energiák olyan erősek és intenzívek, hogy semmi nem maradhat érintetlen. Bármi, ami nincs összhangban az emelkedéssel, és Önmagunk legfelsőbb lényével, az kiszanálódik. Ne kapaszkodjunk semmibe! Csak az megy, aminek itt az ideje, hogy menjen. 

Belső Énünk sugallatokkal, érzésekkel, lüktetéssel és fejtető körüli bizsergéssel terelget minket, hogy észre vegyük, amikor kapcsolódik, és fel akarja hívni a figyelmünket. Minél többet meditálunk, annál erősebb a kapcsolat, annál több a beáramló erő, és annál könnyebben tudunk hallgatni a belső hangunkra. 

Sokan tapasztalnak most fej körüli érzeteket: bizsergés és simítás érzetek a fejtető és homlok körül, lüktetés, nyomás, feszítés vagy csiklandozás érzet a szemek között, tarkó hasítások, halánték nyomás... ezek mind a harmadik szem nyílásának, és az emelkedő energiák integrálásának jelei. Nyílik a tudatunk, a belső szemünk, nyílik a világ, ami eddig rejtve volt szemeink elől. 

 Szívcsakra lüktetést, feszítést, mellkas körüli melegséget, zubogó energiákat érezhetünk, ahogy egyre nagyobbra nyílik a szívünk, és az Isteni Mag-unk egyre fényesebben ragyog és lüktet. Békésebbek, szeretettelibbek, nyugodtabbak vagyunk sokszor, ám hirtelen jött fáradság, letargia, izgalom, frusztráció is járhat vele, mert nagy iramban engedjük ki mindazt, ami már nem szolgál minket. 

A lábaink feszíthetnek, lüktethetnek, érezhetjük, mintha le lennénk szögellve a padlóhoz, és erősen zubogó energiafolyamok is jöhetnek, ahogy egyre jobban és mélyebben kapcsolódunk az Új Földhöz, és az 5D-s Kristály rácsozathoz.Tapasztalhatunk még: megszédülést, megbillenést, csúszkálás érzést, valamint az időszakosan és hirtelen fellépő fülcsöngések, sípolások és frekvenciahangok érzetét.

A hónap üzenete egyensúlyban van a természettel: vesd le mindazt, ami elszáradt, ami elfogyott, ami elhalt, ami már nem működik, és adj helyet az újnak, ami most beáramlik. És ahogy a fák is érzik, tudják, hogy tavasszal újra kinőnek a levelek, és virágba borulnak az erdők, 

Te is higgy magadban, hidd el, hogy ez egy Új Világ már, ahol merhetsz álmodni, és nem a lottóötössel arányban fog megvalósulni. Te teremted a jövőd, csak engedj neki helyet, engedd be saját magad, és engedd meg magadnak, hogy áramolj az új energiákkal, amik egyre feljebb emelnek minket... fel Önmagunk legfelsőbb szegleteibe, ahol minden álom valóság, mert elhisszük, és megteremtjük.
Üdvözöllek Titeket Új Világ Teremtői!  
Álmodjatok nagyokat és bátran, adjatok sokat és nyíltan, higgyetek végtelenül és korlátok nélkül.
Boldogságos Októbert Mindenkinek!

Szeretettel, testvéretek, Elsa.️ ❤️

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.10.19.
Mindennapi Tudatosság
mindennapitudatossag.simplesite.com
fotó: pinterest










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése