2018. október 23., kedd

Van megoldás az utcára került emberek megsegítésére



Csodás megoldás lehet belőle. Amerikában is vannak ilyen "lakóparkok" úgy tudom. De ezt meg is kell szervezni, biztosítani kell a megfelelő feltételeket,aztán  fenn is kell tartani. Nem mindegy ki és hogyan. Egy ilyen helyen emberhez méltó körülmények között lenne értelme a hajléktalannak összeszednie magát. Már csak azért is, mert az utcán már nem lakhat. 
Látszik, hogy vannak lelkes emberek, akik mindezt segíteni akarják. Minden elismerésem!
Milly





Dorogi Gabriella


😖😖😖
SEGÍTSETEK EGY HATALMAS ÁLMOT VALÓRA VÁLTANI!❣️❣️❣️
Az álmot én álmodtam, de nem magamnak...

Ha van olyan ismerősöm, vagy ismerősöm ismerőse, aki lecserélte a lakókocsiját, IRODA VAGY LAKÓKONTÉNERÉT és a régit vagy használaton kívülit önzetlenül átadná, ha örökölte, de nincs rá szüksége. Vagy ha van olyan cég, ahol fontos a rászorulók segítése és nem no namealapítványt támogatna pénzzel ellenőrizhetetlenül, hanem venne egy lakókocsit, IRODA VAGY LAKÓKONTÉNERT (nem kell újat), az írjon nekem privátban!
5-6 lakókocsival, KONTÉNERREL már el tudnánk kezdeni....és hiszek abban, hogy AZ ORSZÁG ELSŐ LAKÓKOCSIKBÓL VAGY KONTÉNERHÁZAKBÓL ÁLLÓ LAKÓPARKJA követőkre találna...

Igen, a hajléktalanoknak szánnám! Első körben azoknak, akik dolgoznak vagy vállalják, hogy egy bizonyos határidőn belül elhelyezkednek.Akik fel akarnak állni. Akik vissza akarják nyerni az önbecsülésüket. Akik akarnak és tudnak élni a lehetőséggel...

******OLYAN FELAJÁNLÁST KAPTAM MA, HOGY MÉG MINDIG NEM OCSÚDTAM FEL. ELSŐ KÖRBEN 6 LAKÓKONTÉNERT NÉMETORSZÁGBÓL, AZTÁN LESZ MAJD TÖBB IS!!!!! 
MÁR BIZTOSAN TUDOM, HOGY SIKERÜL! VELETEK BIZTOSAN! ********* ÉS TELEK FELAJÁNLÁSOK IS ÉRKEZTEK

Óriási motiváció lenne a többiek számára is.
HATALMAS KÖSZÖNET ELŐRE IS ÉS AZ OSZTÁSOKÉRT IS! ❣️
(A sajnálkozásnál többet ér a segítség)

Ja, és még valami! Kérem a politikai megnyilvánulásokat mellőzni! A segítő kéznek, a jóindulatnak, az együttérzésnek nincs politikai hitvallása!!!


😖




Hahó Mindenki!
Van egy régi álmom.
Hátha eljut azokhoz, akik meg tudják valósítani.




Forrás: facebook





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése