2019. január 20., vasárnap

A három lépcsőben történő emelkedésről, az ötödik dimenzióba. 2019.


Fontos információk, főleg azoknak, akik még azt hiszik "be vagyunk ragadva" és minden megy a régi módon. Hát nem! Semmi nem lesz úgy, ahogy régen volt. Sok-sok forrásból.. egyre többől érkeznek ilyen infók. 
Milly

"Három szintje van a felemelkedésnek, az elsőben már benne vagytok"









Üzenet ✉!
Ismétlés a tudás anyja.
Új Világ Mesterei. 

A három lépcsőben történő emelkedésről, 
az ötödik dimenzióba.

"Három szintje van a felemelkedésnek, az elsőben már benne vagytok, a második akkor kezdődik el, mikor a női-férfi energiák harmóniába kerülnek egymással és ez az egyensúly az emberi tudatot is felemeli erre a szintre és kitörli az emberek tudatából az alacsony rezgésű tulajdonságokat. Mint mindenben itt is van kivétel, azok akik szándékuk szerint nem akarnak változni a harmadik dimenziós Föld bolygón maradnak. A többiek pedig emelkednek a negyedik dimenzióba.

A felemelkedés harmadik szintje az lesz, hogy elrendeződik minden, egységbe és harmóniába kerül a környezet, és a Föld a rajta élő összes élőlénnyel és átlépünk az aranykorba. Nem kell átfogó tervre gondolni, a jövő képlékeny, folyton változó paraméterekkel. A tervnek egy része fix, de a részletek eltérhetnek az alap elgondolástól. Nos, mindent összevetve jócskán benne vagyunk a folyamatokban, történésekben.

Három fontos dologról még beszélnünk kell. A történelem soha többé nem ismétli meg önmagát. Egy új idősíkra került át a bolygótok, ezért a történelmetek, a múltatok teljesen leválik rólatok, már nem hat rátok, sőt az idők folyamán teljesen feledésbe merül. A spirális út, melynek egy újabb szintjén álltok, egy teljesen új kezdetet, új lehetőségeket, biztosít számotokra. 

Lépésről- lépésre a tudatotok szintjének megfelelően fogjátok megkapni azokat az eszközöket, gyógymódokat, és energetikai információkat, amikor arra fogjátok használni, amire a teremtő atya-anya szánta. Nem egymás leigázására, hanem a világotok jobbá tételére. Az anyai, ősanyai minőség nagyon fontos lesz a bolygótokon, a nagyfokú szeretetlenséget a szeretet fogja felváltani. Ehhez kell a lágyabb energia.

A betegségek folyamatosan gyógyításra kerülnek, egyre nagyobb hangsúlyt kap az energetika és az ilyen jellegű gyógyítások. Azok a lehetőségek, melyek előttetek állnak,egy nagyívű fejlődést mutatnak az emberiség életében. Változások várhatók az élet minden területén, váratlanabbnál váratlanabb módokon. A célba jutás feltétele a tiszta szív, a tiszta élet és a tiszta gondolatok.

 Legyetek áldottak!

Forrás: Magyar Róbert




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése