2019. január 9., szerda

A január erőteljes fizikai átalakulásról szól - Phekda Minael 2019.01.08.


"Nem mindenki fog együtt rezonálni azok közül, akik elolvassák ezt az üzenetet, de sokan már kapcsolatban állnak ezekkel az Új frekvenciákkal. "



A január erőteljes  fizikai átalakulásról szól
Phekda Minael
2019.január 8.


Kedves Csillag Család!

Testünk és az egész csontvázrendszer ebben a hónapban egy intenzív fizikai regenerálódáson megy keresztül. Testünk egyszerűen az Új Energiákhoz igazodik , ezért tapasztalhatsz nagyon feszült és fájdalmas érzeteket, különösen a térd, a láb, a hátsó derék tájon és az endokrin rendszerben. 

Most lassíts, ne rohanj, pihenj, így könnyűvé, elviselhetőbbé válik a testedben a kalibrációs folyamat. Lehetnek furcsa álmaid , nagyon erős intenzív szomjúságot érezhetsz , illetve hányingert, és más tünetek is érkeznek .

A felemelkedés tapasztalatai az elkövetkező hónapokban folytatódni fognak, lehetőséget adva Mindenkinek hogy saját ütemének ritmusában haladjon. 

Tudd, Mindannyian felemelkedési fázison megyünk keresztül, a dogmatikus gondolkodás régi frekvenciái és az Új Energiák két különböző valósággá válnak... 

Segítsük a Kollektív Tudatosságot egy új létezési síkon való mozgásban. Sokan közülünk meghívást kaptak arra, hogy hagyják el a régi földi frekvenciákat, de legtöbbünk nem volt hajlandó elhagyni, és inkább önként maradt /marad kapcsolatban a „régi föld” kollektív Tudatával. Így segíti még a Lelkeket a felemelkedésben. 

Nem mindenki fog együtt rezonálni azok közül, akik elolvassák ezt az üzenetet, de sokan már kapcsolatban állnak ezekkel az Új
frekvenciákkal. Az elmúlt 2 évben sok emberi Lélek életében, különböző betegségekben megnyilvánuló és látszólagos akadályokban bekövetkező tapasztalások érkeztek, így hozva el a változást számukra. 

Ezeknek a megtapasztalására azért volt szükségünk, hogy mint egy "utolsó lépésként" segítve az irányváltást a Fény felé forduljunk. A stabilizáció ideje ez. 

Minden pillanatban tudnod kell, hogy mi történik körülötted, mert szó szerint "szűrőként" dolgozol! Ha tudatosan akarod megtenni a felemelkedés útját egyszerűen meg kell kérdezned az Útmutatókat, elsősorban a Teremtőt, a Felsőbb Éned, a felemelkedett Mestereket, az Őrző Angyalokat, Szellemi vezetőket, Galaktikus Fény családot, a Forrást, vagy akiket itt a fizikai valóságban Intuíciód által megkapsz, kapcsolódsz velük, hogy segítsen / segítsenek Neked ebben a folyamatban. 

Legtöbben kapni fogunk egy impulzust erre vonatkozólag, hogy felismerjük , vannak azonban már olyan Lelkek akiknek már csak azt kell kijelenteni Magának hangosan, hogy:" készen állok arra, hogy az Új létezési síkra, az Új Földre az Új Föld frekvenciájára az 5D rezgésekre lépjek az emberiség többi Lényeivel együtt." 

 A Fény" világító testévé" válsz, ezzel a kozmikus Erőddel növeled a Teremtő Erőd, Csodákat tudsz létrehozni életedben, a munkádban, mert a Fényt közvetlenül a Forrásból hozod be, és ezt a Fényt átadod a körülötted élő embereknek, akik hatalmas változásokon mennek majd így keresztül.

Tudod, a földi életben ez egy csodálatos hősies megtapasztalás, mi döntöttünk úgy ,hogy ennek részesei leszünk, ezáltal egy magasabb Új Frekvenciára kapcsolódunk az „Új Föld” rezonanciájára. 

Légy könnyed, figyelmes, szeretetteljes Magaddal, ne a múlton rágódj. Te meghívott vagy, ezért dolgozz azon, hogy Szellemi, Lelki és Fizikai képességeid segítségével könnyű legyen számodra a lebontás...

Testünk egyszerűen az Új Energiákhoz igazodik, ahogyan a Te tested is a saját "ébredésedhez" igazodik. Nincs ok az aggódásra, arra, hogy valaki lemaradna. Tudd, senki sem marad le. Egyszerűen elbúcsúzunk a régi Önmaguktól... a Lelked már meghozta a döntést az Új frekvenciára való hangolásra, Te pedig állj készen tudatosan erre a lépésre! 

Légy Te a Szeretet, a Fény, a Béke, a harmónia és a boldogság küldötte!
Sat Nam Csillag Család! Áldás, Fény kísérjen!
Minael




Megjegyzés: 
A Sat nam (Szát nám) jelentése: igazság a nevem, vagy Látlak téged.
Milly






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése