2019. január 9., szerda

A január erőteljes fizikai átalakulásról szól - Phekda Minael 2019.01.08.


"Nem mindenki fog együtt rezonálni azok közül, akik elolvassák ezt az üzenetet, de sokan már kapcsolatban állnak ezekkel az Új frekvenciákkal. "A január erőteljes  fizikai átalakulásról szól
Phekda Minael
2019.január 8.


Kedves Csillag Család!

Testünk és az egész csontvázrendszer ebben a hónapban egy intenzív fizikai regenerálódáson megy keresztül. Testünk egyszerűen az Új Energiákhoz igazodik , ezért tapasztalhatsz nagyon feszült és fájdalmas érzeteket, különösen a térd, a láb, a hátsó derék tájon és az endokrin rendszerben. 

Most lassíts, ne rohanj, pihenj, így könnyűvé, elviselhetőbbé válik a testedben a kalibrációs folyamat. Lehetnek furcsa álmaid , nagyon erős intenzív szomjúságot érezhetsz , illetve hányingert, és más tünetek is érkeznek .

A felemelkedés tapasztalatai az elkövetkező hónapokban folytatódni fognak, lehetőséget adva Mindenkinek hogy saját ütemének ritmusában haladjon. 

Tudd, Mindannyian felemelkedési fázison megyünk keresztül, a dogmatikus gondolkodás régi frekvenciái és az Új Energiák két különböző valósággá válnak... 

Segítsük a Kollektív Tudatosságot egy új létezési síkon való mozgásban. Sokan közülünk meghívást kaptak arra, hogy hagyják el a régi földi frekvenciákat, de legtöbbünk nem volt hajlandó elhagyni, és inkább önként maradt /marad kapcsolatban a „régi föld” kollektív Tudatával. Így segíti még a Lelkeket a felemelkedésben. 

Nem mindenki fog együtt rezonálni azok közül, akik elolvassák ezt az üzenetet, de sokan már kapcsolatban állnak ezekkel az Új
frekvenciákkal. Az elmúlt 2 évben sok emberi Lélek életében, különböző betegségekben megnyilvánuló és látszólagos akadályokban bekövetkező tapasztalások érkeztek, így hozva el a változást számukra. 

Ezeknek a megtapasztalására azért volt szükségünk, hogy mint egy "utolsó lépésként" segítve az irányváltást a Fény felé forduljunk. A stabilizáció ideje ez. 

Minden pillanatban tudnod kell, hogy mi történik körülötted, mert szó szerint "szűrőként" dolgozol! Ha tudatosan akarod megtenni a felemelkedés útját egyszerűen meg kell kérdezned az Útmutatókat, elsősorban a Teremtőt, a Felsőbb Éned, a felemelkedett Mestereket, az Őrző Angyalokat, Szellemi vezetőket, Galaktikus Fény családot, a Forrást, vagy akiket itt a fizikai valóságban Intuíciód által megkapsz, kapcsolódsz velük, hogy segítsen / segítsenek Neked ebben a folyamatban. 

Legtöbben kapni fogunk egy impulzust erre vonatkozólag, hogy felismerjük , vannak azonban már olyan Lelkek akiknek már csak azt kell kijelenteni Magának hangosan, hogy:" készen állok arra, hogy az Új létezési síkra, az Új Földre az Új Föld frekvenciájára az 5D rezgésekre lépjek az emberiség többi Lényeivel együtt." 

 A Fény" világító testévé" válsz, ezzel a kozmikus Erőddel növeled a Teremtő Erőd, Csodákat tudsz létrehozni életedben, a munkádban, mert a Fényt közvetlenül a Forrásból hozod be, és ezt a Fényt átadod a körülötted élő embereknek, akik hatalmas változásokon mennek majd így keresztül.

Tudod, a földi életben ez egy csodálatos hősies megtapasztalás, mi döntöttünk úgy ,hogy ennek részesei leszünk, ezáltal egy magasabb Új Frekvenciára kapcsolódunk az „Új Föld” rezonanciájára. 

Légy könnyed, figyelmes, szeretetteljes Magaddal, ne a múlton rágódj. Te meghívott vagy, ezért dolgozz azon, hogy Szellemi, Lelki és Fizikai képességeid segítségével könnyű legyen számodra a lebontás...

Testünk egyszerűen az Új Energiákhoz igazodik, ahogyan a Te tested is a saját "ébredésedhez" igazodik. Nincs ok az aggódásra, arra, hogy valaki lemaradna. Tudd, senki sem marad le. Egyszerűen elbúcsúzunk a régi Önmaguktól... a Lelked már meghozta a döntést az Új frekvenciára való hangolásra, Te pedig állj készen tudatosan erre a lépésre! 

Légy Te a Szeretet, a Fény, a Béke, a harmónia és a boldogság küldötte!
Sat Nam Csillag Család! Áldás, Fény kísérjen!
Minael
Megjegyzés: 
A Sat nam (Szát nám) jelentése: igazság a nevem, vagy Látlak téged.
Milly


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése