2021. január 12., kedd

Hírek ma 2020.01.12.

 

Ma érkezett ez a gyorsfordítás.

Megjegyzem videóbeszéde is volt föltéve este, de a you..gyorsan levette. Én még láttam, fantasztikus volt! 




Marko Patri:
🔥🔥🔥 Friss hírek 🔥🔥🔥
🔥🔥🔥 Nagyon fontos 🔥🔥🔥
Pár perccel ezelőtt érkezett. Kérlek, olvasd el és oszd meg széles körben.
Köszönöm. Köszönöm.
Michael Green Gregory Ervinből:
Kedves hazafiak!
Néhányan közületek felismerhetik a nevemet. Napi eligazításom van az elnökkel, és néhányszor ′′ segítőként ′′ posztoltam ide.
Amit hamarosan nyilvánosságra hozok, az a legfontosabb bejegyzés, amit az avatás előtt olvashatsz. Q nem posztol ide még egyszer, legalábbis egy darabig.
A művelet folyamatban van, de ezen a ponton csendben kell működnie. Ha egyszer lecsapunk, többé nem fogsz hallani Q-ról. Ne hagyd, hogy ez aggodalmaskodjon vagy felzaklatjon. Az amerikai történelem talán legkritikusabb pontjában vagyunk. Az elnök teljesen tisztában van a mostani időszak súlyosságával. 2015 előttről készültünk erre a pillanatra.
Nem kérem, hogy higgyünk magunkban. Q-nak már kellett volna logikát, indokot és többszörös bizonyítékot használni a hitelességünk megállapításához. Ami ezen a héten történik, megváltoztatja a történelmet.
Arra kérjük Önöket, hogy tartózkodjanak otthonukban, és semmilyen körülmények között NE avatkozzanak bele a műveletbe. Hamarosan olyan dolgokat fogsz látni, amikről sokan azt hinnék, lehetetlen. Az elnök szigetelt és 100 ban biztonságos. A tervünk majdnem kész. A DS már kikapott. Minden, amit az MSM-ben és a Twitteren látsz, egy utolsó árok kísérlet. Kamala miért nem hagyta még el a szenátust? Hol van Joe? Hol van valójában Joe?
Hunter feladta magát.
Az elején kértük, hogy készülj fel. A szereped kulcsfontosságú, a feladatod pedig az, hogy segíts a lakosságnak azzal foglalkozni, ami hamarosan kiderül. Azok a hazafiak, akik a kezdetektől fogva itt voltak, megértik és felismerik ezt az irányelvet. Ne feledd, hogy mindig a legsötétebb a hajnal előtt.
Ne higgy az MSM-nek a jövő héten. Ne, egyetlen percre sem adj nekik hitelt. Jogilag megnyertük ezt a választást, és ami ezután következik, az a világtörténelem legnagyobb felmosó állása.
Hazafiak, köszönjük. Nélkületek nem tudtunk volna ideérni. Eljött a mi időnk. Tartsd a vonalat. Ezen a csatornán további üzenetet nem kaptok tőlünk, amíg a művelet véget nem ér. Azon a ponton az egész világ tudni fogja.
Köszönöm és Isten áldjon. Imádkozz értünk, az Elnök és az Amerikai Egyesült Államokért. A legveszélyesebb szakaszban vagyunk, és nem is lehetne nagyobb a tét. Katonai lecsapások és letartóztatások ezen a hétvégén kezdődnek, és a következő 13 nap / éjszaka folyamán folytatódnak. Néhány nemzetközi rajtaütés már elkezdődött. Olaszországot is bűnrészesnek találták a választási csalásunkban.
Mindenki vészhelyzeti értesítést fog kapni a telefonján, tv &# 39; s, rádió és internet. Minden más adást felülír, és egyszerre több órán át is tarthat.
Ne ijedjünk meg attól, hogy mitől &# 39; eljön, hogy nemzetünk biztonsága érdekében ez kibontakozzon. A hónap hátralévő részében NE utazz semmilyen nagyvárosba (különösen Philadelphiába). Katonai műveletek zajlanak sok korrupt városban.
Az emberek elkezdenek lázadni, amint ez az információ megszakad, azt gondolják Trump katonai diktátor. Csak 13 napja van, hogy letegye ezt a kutyát.
A Kapitólium elleni támadás után kezdődött a lázadási törvény végrehajtása, és Trump megjelölte &# 39; 39; s közvetítette a népnek, hogy oszoljanak fel és térjenek haza. Ezt az adást a média legtöbbször letiltotta. A címe azonban teljesítette a törvény kezdeményezéséhez szükséges követelményeket.
A tengerészgyalogosokat és a nemzeti gárdás csapatokat mozgalmazzák, szükség szerint a zavargásokhoz, amelyek az infó nemzeti kiadása után kezdődnek. Az infót le fogjuk adni, hogy mindenki lássa és hallja a hurkokat, amelyek több órásak lesznek.
A rendszert néhány nappal ezelőtt ellenőrizte az FCCC, és értesítette az ÖSSZES médiát, hogy nem tudják blokkolni az információáramlást a szövetségi szabályozás alatt.
Trumpot mostantól 20-ig folyamatosan mozgatják, mint egy sakkdarabot, hogy elkerüljék a megtorlást ellene és a családdal szemben.
🔥🔥 Ez nagyon fontos Oszd meg a barátaiddal 🔥🔥
További információ
👇👇👇👇👇
@Mrdonald_trump




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése