2021. szeptember 20., hétfő

"Gyökeres változások hete.. - Veres Mónika 2021.09.18.


"Gyökeres változások hete..

Veres Mónika 2021.09.18.

 Az új korszak “alapjainak letétele” zajlik. Aki megnyílik most erre, az fogja megtapasztalni a pozitív változásokat. Egyik nagyszerű asztrozófusunk, Veres Mónika leírja, milyen energiák hatására számítsunk./ Milly

"A mélyreható változások az őszi napéjegyenlőség hetében elindulnak"


Veres Mónika

Ez a hét egy olyan időszak lesz, amire érdemes tudatosabban figyelni. Érdemes végig szem előtt tartani, mi a magas szintje a megjelenő égi energiának, azt hogy tudod lefűzni , megélni a fizikai szinten az anyagban.
Ebben szeretnék most segíteni.
Ugyanis jövő héten egy új korszak alapjai születnek. De egyúttal átlagnál erősebb energiák is megjelennek.
Aki tehát tudatosan viszi végig, önuralommal, bölcsen, tengelyben maradva az nagyon jó dolgokat hozhat ki belőle, új szakaszt indítva életében!
Az új korszak “alapjainak letétele” zajlik.

Jó, ha folyamatként tudsz rátekinteni.
Egyszerre öt jelentős hatás jelenik meg a következő napokban.
Egyrészt ezen a héent szerdán este köszönt be az őszi napéjegyenlőség
(új korszakot jelezve),
másrészt szeptember 21-n kedden hajnalban ragyog fel egy Telihold a tavaszpontnál (a Visszaúszó halak csillagaiban) szintén új korszakot jelezve.
Harmadrészt szeptember 22-n szerdán köszönt be az angyali energiákat szállító első Merkúr – Plútó teremtő fényszög a gyökeres és minőségi változtatás lehetőségét
(vagy sorsszerű kényszerét) elhozva az emberi kapcsolatok világában.
Negyedrészt szeptember 23-n csütörtökön a Vénusz a szenvedély lángjával betáncol a zseniális Uránusszal szembe (oppozíció), új utakra inspirálva a szerelem tüzével mindnyájunkat.
Végül, az őszi napéjegyenlőség pillanata kap egy plusz megerősítést azáltal, hogy a Nap innentől együtt állásban halad hosszú hetekig a polaritásban (maximumon) lüktető Marssal.
Mindez így együtt az ősz egyik kiemelt hetévé teszi a hetet.

Kiemelten nagy lehetőség sorsot fordítani, nagyot változtatni, tudatosabban élni.


A tudatosságban mindenképpen hatalmas előrelépést hoz nem csak a jövő hét, de az egész ősz.
Általánosságban is, de az emberi kapcsolatok,
a férfi – nő kapcsolatok világában főleg, valamint pénzügyi téren és az egyéni teremtő erő témájában is.

Érezhető, hogy sűrű, impulzív, lüktető hét lesz. Épp ezért óriási lehetőségek vannak benne annak, aki TUDJA jól használni!
Magas szinten segíti a minőségi változtatást, a szintemelkedést.
Erőt ad a nagy tisztázó, rendező beszélgetésekhez, amelyekben azonban nincs kompromisszum!

Kizárólag az tud ezzel az energiával magasabb szintre lépni (szinte “dimenziót” ugrani egyéni életében), aki eddigi gondolkodásmódjában képes a radikális változtatásra.

Aki képes egy érzelmi vagy párkapcsolati helyzetet a Lélek Tűz erejével úgy elrendezni, hogy csak a gyökeres változással elégedjen meg.

Aki képes egy NAGY döntést most teljes gőzzel meghozni – abból nem kihátrálva később sem -, maga mögött hagyva a halott dolgokat egy jobb élet érdekében.

Milyen területen?

Elsősorban férfi – nő kapcsolatokban, a szerelemmel kapcsolatban, érzelmek (érzelmi hozzáállás) terén, nőiség terén, művészi alkotás témájában vagy a pénzhez való viszony terén.

Főleg a szerda és a csütörtök lesz fajsúlyos, erős hatás.
Magas szinten kiváló alkalom a tudatosságban tenni egy lépést, egy magas tudás (istentudás) befogadásában akár könyv, akár előadás, akár más formájában, azaz elmélyülni a tanulásban.Olyan mély megértések várnak ránk, melyek eddig “lehetetlennek” tűntek.
Olyan mély beszélgetéseknek ad teret, amelyet egyfajta magasabb dimenziónak élhetünk meg.

Kinyílik egy magasabb világ kapuja.

Mire figyelj nagyon?
Mire törekedj?
Amit most szavaiddal tudatosan beleírsz a térbe, az úgy íródik bele az anyagba, az életedbe, hogy hosszú távon írja át a sorsodat!
(Szerda, csütörtök)

Épp ezért érdemes ezt a két napot arra használni, hogy ahol és amikor csak tudod hangosan mantrázod pozitív megerősítő mondataidat!

Írd bele a térbe! (Egészséges vagyok, biztonságban vagyok, bőségben vagyok, boldog párkapcsolatban vagyok …
és ezt persze cifrázhatod, szíved szerint.)

Ugyanígy légy arra is TUDATOS, hogy mit ne mondjál ki, mit ne írj bele sorsodba most.

Vagyis ebben a két napban se félelemnek, se aggódó gondolatoknak, se kételynek NE adj teret szavaid, hangod, gondolataid által!

Ha kell légy erős, uralkodj magadon, az elméden!
Az ősi titok az, hogy a gondolat is fontos, de a hangosan kimondott szavaknak van a legnagyobb (sorsot író, sorsformáló) teremtő ereje.
Ez a tanítás – ez az ősi törvény – fog megjelenni a fizikai szinten jövő héten. Tanuld meg! És alkalmazd!

Lesz rá még két lehetőséged (vagy leckéd, ha még mindig nem érted) ősszel: október 01-n és november 02-n ismétlődik.
(A szeptember 05-i előadásomban beszéltem róla részletesen.) *

Isteni Éned nagyon segít, nagyon vezet főleg szerdán, hiszen a Merkúr ott az Angyal csillagaiban jár.
Az égi segítőid is jobban súgnak most. Kérdés, meghallod -e ?
Ha szoros kapcsolatban állsz már Isteni Részeddel akkor igen.

A szerda kedvez tehát a nagy, mélyreható sorsfordító beszélgetéseknek is.
Mély réteget nyit meg, tár fel, hoz felszínre.
Úgy, hogy magasabb szintre léphetsz általa, utána (vagy közben).
A Plútó a bak jelében azt jelzi, sorsszerű a beszélgetés vagy egy kardinális sorskérdést segít rendezni, helyretenni életed nagy Isteni Tervében.

Azért, hogy az Isteni Tervedben a puzzle minden kockája a helyére kerüljön. Kikerülhetetlen, hiába húztad eddig az időt, próbáltad “nem megtenni”, most megérted: nem lehet halogatni!

Így nem mehet tovább!
Erre figyelmeztet.

Ha önként, magadtól belemész, megugrod, akkor szárnyalni fogsz a folyamat végére, akkor felemel és kiemel.

(Ha nem, akkor egy szaturnuszos Plútó hajlamos akár fájdalmas kényszerrel is rámutatni mi az, ami halott már az életedben csak nem tudtad eddig elengedni.
De ezt nem érdemes, nem kell bevárni.)

Isteni Énedre és Szívedre hagyatkozva érezni fogod mit kell kimondanod feketén, fehéren – vagy kinek.
Vagy mit kell megértened végre ellentmondást nem tűrően. Az angyali vezettetés és védelem is erősebb is most, használd!

A szeptember 22-23. nagyon kedvez a szellemi kitágulásnak, szellemi előretörésnek is.
Nyílj meg bátran olyan tanításoknak, olyan szellemi irányzatoknak is, ami elől esetleg addig elzárkóztál. És szárnyalni fogsz!
Sőt, magasabb szintre lépni.

Ezért is kérünk Benneteket, ha szívetekben egyetértetek, mondjátok velünk szeptember 22-n este 20 órakor a Magyar Teremtő Szert!
Írjuk bele együtt a térbe mágikus magyar szavaink közös erejével a szép jövőt, szép jelent. (A link a hírlevélben található vagy a youtube-on.) **

A csütörtök a Vénusz és az Uránusz erőteljes inspirációs erejével a nagy érzelmi tisztulásban , tisztázásban és az ezt követő felszabadulásban segít.
Rég cipelt terheteket tehetünk le általa (karmikusat is). A teherletétel mellett segíti a teljes megújulást a szerelem vagy általában az emberi kapcsolatok világában, valamint anyagi témákban is.
Új lehetőségek nyílnak meg általa, csak vedd észre, légy bátor követni!Mindez az “új korszak” üzenetével támogatva azt jelzi, most kinyílik előtted egy új kapu, ha hallgatsz a felettes énedre és égi segítőid súgására, ha mered követni a szívedet, akkor észre fogod venni.
Akkor be mersz lépni rajta. Ez az új minőség lehet egy párkapcsolati vagy érzelmi helyzet. Lehet egy pénzügyi, üzleti vállalkozás.

Lehet egy új kreatív alkotó irány. De lehet egy új irány a tudásban, a tudatosodás iskolájában is.

Bármely témát hozza az életedbe, ha készen állsz egy gyökeres változtatásra hozzá (mert ezt megköveteli!), akkor biztosan magasabb szintre (új “dimenzióba”) emel.
Érezheted, hogy több energiát kell belefektetned (hiszen poláris a Vénusz, a Mars is), de ne add fel!

Ugord meg mindazt magadban, amit eddig nem sikerült és győzni fogsz, szárnyalni fogsz!
Pont ehhez ad nagy erőt a hét.
Talán érezheted úgy, több a kihívás benne, több erőt kell megmozgatnod érte magadban, de átlagnál nagyobb a fejlődési lehetőség is.

Olyannyira, hogy az Angyal azt üzeni:
magasabb dimenzióba léphetsz általa.
Megéri, nem?

A nagy titok, hogy egy magasabb minőségű élet először mindig a tudatban jelenik meg. Bent.
Enélkül sosem fog kint!

A sokat emlegetett Aranykor is lényegében egy tudatállapot.
Ahogy a boldog érzelmi életed vagy az egészséged is előbb egy tudatállapot kell legyen. Ezt is tanítja a hét.

A rendezés, a múlton való továbblépés tehát az őszi napéjegyenlőségtől (szerda) nagyon felerősödik.Ekkor kerül együttállásba a poláris (maximumra törekvő) Mars a cselekvő Nappal a Szűz csillagkép múltból elrugaszkodó lábánál.
Nagyjából Szent Mihály napig elsősorban a múlt fénytelen dolgain való továbblépéshez ad átlagnál jóval nagyobb ERŐT. Használd tudatosan életed rendezésére, a múlt elengedésére, ha kell!

Utána (szeptember vége) a Nap-Mars együttállás már a Szűz csillagkép jövőbe lépő lábához ér, s elindul a nagy előrelépés ideje, ehhez kapsz majd nagy erőt.

Onnantól lehet konkrétan megtenni olyan lépéseket, melyek sorsod útját járva előrevisznek (ezzel kiszállhatsz az egy-helyben-toporgás rossz érzéséből).

Aki esetleg azt élné meg szerdától, hogy “nehezebb” lett valamely téma az életében vagy “küzdelmesebb”, az tudjon róla, hogy ez csupán a Mars alacsony szintje önmagán belül.
Tehát arra érdemes figyelni, hogy ezt a plusz lüktető erőt befelé irányítsd – tudatosságra használd és önmagad legyőzésére.
Azaz fordítsd az erőidet fokozottan most a rendezésbe vagy az istentudásba!Nagyon segíti ez a pár hét, hogy mostantól tudatosabban, bölcsebben, istenibben éld az életed!
Illetve jobban kell figyelni a Mars miatt persze az önuralomra is egészen október végéig – akár sporttal, akár sok sétával, akár meditációval kinek mi segít.

Az elmélyülés is könnyebben megy majd a napéjegyenlőség hetében. Add át magad!
Mélyülj bele egy ölelésbe, egy csókba, egy táncba, egy dalba, egy művészi alkotásba, egy előadásba, egy szellemi emelkedést adó könyvbe.
Magas szinten nem a “külső harcok”, hanem a nagy szellemi emelkedés ideje következik.
Mindig te döntesz melyik utat választod.

A mélyreható változások az őszi napéjegyenlőség hetében elindulnak.

Először a zsigeri, nagy megértések és nagy beszélgetések formájában (szeptember 22., október 01., november 02.)
De közvetve szeptember 22-től már ennek alapján a cselekvéshez is nagyobb erőt, lendületet adva.
A konkrét gyökeres változtatást elhozó nagy előre-lépések (konkrét tettekkel) aztán október 8. idején, október 17-n, október 22-n és november közepén várnak ránk.
A folyamat a téli napfordulóra jórészt lezajlik – onnan már egy új jövő tervezése kezdődik, a távlati célok, a hosszú távú fényes tervek határozott és sziklaszilárd kijelölésével.
De ehhez most ősszel előbb RENDET kell rakni.
Az előttünk álló hét tehát már egy “új korszak” alapjait segít lerakni fentiek szerint, ha tudatos vagy.
De ez még csak az alapozás – úgy tekints rá -, amihez rendre van szükséged most.
Mert ezen teljes rend alapján láthatod meg, indíthatod el az új jövőt, új korszakot majd a téli napforduló időszakában. A folyamat és annak lépései fontosak.
A jövő hét összegezve főleg a szerelem, a párkapcsolatok témájában hozhat gyökeres és minőségi átalakulásokat.
Vagy általában érzelmi életünket segít magasabb szintre emelni, magasabb szinten – olyan “aranykorian” – kapcsolódni és szeretni.
Mélyebben, őszintébben, meztelenebb lélekkel.Ehhez azonban kíméletlenül levetet velünk minden halott helyzetet, ártó kapcsolódást, hazug játszmát, fájó múltbeli sebet, önbüntető hatást.
Ezzel együtt gyökeres gondolkodásmódbeli változást kér. A Vénusz tánca pedig jelzi, hogy az igazán nemes, tiszta női őserő nagy varázsereje is új életre kel.
Hogy szívével, táncával, dalával, hangjával, mosolyával, lelkével, bájával, hitével, tisztaságával, csókjával, képzelete mágikus képeivel segítse örök társát, a férfit.
Mert a szerelem a legnagyobb erő. Az őserő. Hívd hát magadban életre ezt az ősi dallamot! Hívd életre magadban a szenvedély tüzét, s add át magad valami szerelmetesnek.
És ne gondold, hogy mindez letérít a Tudatosság Ösvényéről. Pont ellenkezőleg. Majd megérted …
Szeretettel kívánok szárnyaló őszi heteket!
~Veres Mónika~

* Veres Mónika - Csillagtitkok 2021. 09. 05.**Magyar Teremtő Szer*,, **,,,,,,,,,,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése