2013. november 25., hétfő

Szer beszámolók 11.24-éről

 



Amikor megnyílt a kapu Túronyban vagyis Turulban (Élő Fény)

2013.11.25. 17:27 Istengyermek

mariagyud_2013_11_24-en_087_1385396501.jpg_640x480
kép: megnyílt a dimenziókapu Túronyban

      Túronyba, szer keretén belül ismét megnyitottuk csilllagotthonainkra a rég lezárt kapukat. Csillag és Borbála kinyitott egy Arkturisz-Arkansas kaput, ahonnan az ő egyik megtestesülésük segítette a folyamatot. Vagyis él megtestesülésük, mint egyik párhuzamos énjük ezen a világon. Párhuzamos létezésben, mint háromdimenziós létforma. Majd visszatértünk Máriagyűdre Istenanyának jelentkezni. Gyertyákat gyújtottunk és énekeltünk. Tanításokat kaptunk. A Túrony-i templomban egy háromszöget csináltunk piros-fehér szalagból a közepén gyertyával. Fény és szeretet hatotta át a Létezésünket ezekben a pillanatokban. Többen érzékeltek meleg lüktetést.
Ilona
  
Égi Anyánk látására hívta gyermekeit 2013.11.24.-én vasárnap 11 órakor.

Három fő Mária kegyhelyen voltak szerek ezen a napon.
Máriapócs - Szelei Magdolna
Mária Nosztra - Korona Sándor
Máriagyüd (később együtt megyünk Túronyba a 12 szintes dimenziókapuhoz) - Rakk  (Balogh )  Ilona




Szer 2013.11.24.-én a Földanyáért és a Világért

2013.11.25. 17:16 Istengyermek

mariagyud_2013_11_24-en_137_1385395808.jpg_480x640
kép: Máriagyüd 2013.11.24.-én . Egyesével kezdett érkezni az égi világ, a környező Univerzumok segítsége a Földanyának, hol energetikai gömbök, hol ködszerű enegiafolyam alakjában.

Tegnap megtartottuk a szert Máriapócs (30 fő)-Máriagyűd (22 fő) és Márianosztra(12 fő) háromszögében.
Azt láttuk, hogy 11. 03 perckor fényes ezüstszállal kapcsolódtak össze a fent említett pontok. Szabályosan összenyíltak háromszög alakban. Miután a háromszög belsejét megtöltötte az arany fény, túlcsordulva a kereten, elöntötte a Kárpát hazát. Melyre tegnap még két hét határidőt adtak, hogy befejeződik. Ma reggel azonban azt láttam, hogy ez reggel 7.42-re megtörtént. Innen öleli Magába ez a sárgás-ezüstös-arany szín az egész világot. Halleluja.

Tegnap 11- 17 óráig dolgoztunk Máriagyüd környékén. Mindössze egy órácskát mentünk be melegedni és teát inni.

Az én csapatom Pécs alatt kezdett egy katonai temetőnél. A körforgalomba tettem le 3 mécsest és egy fenyőágat, melyet Herczegszántóról hoztunk november 14.én. Menet közben bizonyos pontokon  mindösszesen 10 gyertyát rakattak le ahova kellett. Volt, hogy út szélén hagytuk üveg tartóban. Ezek már a tisztítottak, mire Máriagyűdre értünk.

Köszöntünk Istenanyának a kegytemplomban és feladatra jelentkeztünk. A templomhoz egy kápolna van hozzáépítve, Mihály Főangyal tiszteletére. Imádkoztunk és köszöntük az Értünk, mint emberiségért végzett szolgálatát. A dombon 4 nagy gyertyát egy piros-fehér szalaggal a rovás K alakjában körbefogtuk, kinyitottuk az 1240-ben lezárt átjárót az összes Teta és Gamma bolygóra (a gyertyák holnap estig égnek), érkezik a Földanyának a segítség a kapun át. Ezt a galaktikus tanács rendelte, mi viszont végrehajtottuk fizikai szinten.
Mielőtt elkezdtük volna nyitni a kaput Árpád vezért pillantottuk meg egy hét méteres fehér-ezüst paripán, kezében az Árpád árpádházi zászlóval. A zászló fecskefarokban végződött és 700 m hosszú volt. Ahol a zászlótest végighúzódott, felfénylett a világ.

" Földi zarándokok fogják ellepni e táját. Nagy csodák várakoznak itt a Földben. Nem fizikai kincsek ezek, hanem égiek." - Jézus.

Árpád jobb oldalán Nimród, a balján Krisztus Urunk. Ők hárman azonban egy minőséget képviseltek. Őseink sűrű sorban álltak várakozva, Túrony felé tekintve. Túronyt nem oly régen még Turulként jegyezte a történelem. Az egyiptomi írások egyike tartalmazza azt a fejezetet, melyben elmeséli  a lélek útját. Amikor Hazatérőben van a földi inkarnációból, a kapu előtt a következőt kell mondania mint nyitókód Turul-UL. Csak egy kapu van a világon mely a Szíriuszra nyílik!  És ez a Szvigsz alatt fekszik. A kapuhoz azonban három ág vezet, melynek egyike A Mi Turulunk, most TÚRONY. A másik ág Dél Amerika partjainál, míg a harmadik Glasztonburryben  (Anglia) van. A kapuk ágai nyílóban !

Átmenve Túronyba, szer keretében nyitottuk csilllag otthonainkra kapukat. Csillag és Borbála kinyitott egy Arkturisz-Arkansas kaput, ahonnan az ő egyik megtestesülésük segítette a folyamatot. Vagyis él megtestesülésük, mint egyik párhuzamos énjük ezen a világon. Párhuzamos létezésben, mint háromdimenziós létforma. Majd visszatértünk Máriagyűdre Istenanyának jelentkezni. Gyertyákat gyújtottunk és énekeltünk. Tanításokat kaptunk. A templomban egy háromszöget csináltunk piros-fehér szalagból a közepén gyertyával. Fény és szeretet hatotta át a Létezésünket ezekben a pillanatokban. Többen érzékeltek meleg lüktetést. Nehéz volt ezt a csodát otthagyni, de vár minket Máriagyűdön a Csíksomlyói, Czestochowai, Máriakönnyei, Márianyosztrai és Máriapócsi Istenanya. Nagy szeretetben múlt el ez a vasárnap 2013.11.24.-én.

Többen jöttek a Testvéreink e környékről, kiket ebben az életben még nem láttam, de érezték a hívást. Ezentúl Ők is velünk dolgoznak a Világért.
 http://istengyermek.blog.hu/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése